Privatlivspolitik
Mad & drikke

Det sker i Aarhus i februar 2023

Vintergækker og erantis begynder så småt at bryde op af jorden, og det betyder, at februar er på vej. Her på tipAarhus begynder vi også at bebude forårets komme, med et væld...

Guide til Aarhus’ bedste pizzeriaer

Bazar Vest: Stedet hvor sanserne får frit spil

Bagerier med fantastiske fastelavnsboller i Aarhus!

6 x sushi take away i Aarhus

Er du sober curious? Guide til Aarhus’ lækreste alternativer til alkohol

Aarhus Guide: Byens bedste bæredygtige steder

Guide: Her finder du de bedste julekager

Guide: Smag på julen i Aarhus

Mad & drikke

Her kommer vi med anbefalinger af alt fra street food til gourmetrestauranter og guider dig gennem de bedste øl-, vin- og cocktailbarer samt brunchsteder i Aarhus.

-||-

Restauranter

Mad & drikke: Om det skal være brunch, street food eller fint restaurantbesøg har Aarhus, hvad du ønsker. Den aarhusianske madscene byder nemlig på alt mellem Michelin og smørrebrød. I den prestigiøse ende af skalaen finder man tre etstjernede Michelin-restauranter — Frederikshøj Kro, Domestic og Gastrome. Er du snarere på udkig efter at få pirret smagsløgene med en autentisk pizzeriaoplevelse, har vi lavet en guide til de bedste pizzeriaer i smilets by. 

Hvis pengepungen føles skræmmende let, har vi også samlet en række gode råd til smagsoplevelser på budget — Studierabatter for SU-fattigrøve

Street food

Street food er et madkoncept, der for nylig har taget Danmark med storm. Derfor er der naturligvis også en lang række muligheder for dig, der ønsker at opleve den særlige street food atmosfære.

I en gammel DSB busgarage har talrige madboder slået pælene ned, hvor de nu dagligt serverer mad fra alle verdenshjørner. Stedet hedder Aarhus Street Food, og du kan selvfølgelig også få slukket tørsten herinde hos de forskellige øl- og vinbarer. Du kan eventuelt læse vores anmeldelse af Aarhus Street Food her

Barer i Aarhus

De mange barer i Aarhus kan med garanti slukke tørsten hos selv den tørstigste sjæl. Her i smilets by kan du finde alt fra kaffebarer til juicebarer — og naturligvis også cocktailbarer. Vil du have en hjælpende hånd til at finde de bedste cocktailbarer, har vi udarbejdet en udførlig cocktailguide, der med sikkerhed vil inspirere dig og din tørst. 

Dinnerdays

Dinnerdays er en årlig madfestival, som DinnerBooking.com står for at arrangere hvert år i vinterferien og efterårsferie. Den kaldes også for Nordens største restaurantfestival. I Aarhus er der 18 forskellige restauranter i topklassen, som er en del af arrangementet. Her kan du læse vores beskrivelse fra det seneste DinnerDays. 

Konceptet bag Dinnerdays er at give os dødelige mennesker en ægte chance for at opleve Danmarks fineste gourmet uden at skulle af med en bondegård. Ved køb af en billet til Dinnerdays får man en 3-retters menu på en af de mange restauranter, der er med i arrangementet. Foruden de 18 restauranter i Aarhus, som deltager i konceptet, tæller den totale mængde af spisesteder på tværs af landet 100 restauranter! 

Så husk at tilmeld dig næste års Dinnerdays — og følg med her på TipAarhus.dk, hvor vi vil guide dig igennem de forskellige muligheder, så du er sikret en gedigen madoplevelse uden sidestykke.