Privatlivspolitik
Det Sker i Aarhus

Sportsbegivenheder i Aarhus

Efteråret er over os i Smilets By og det betyder masser af spændende sportsbegivenheder. Om du er til fodbold, håndbold, cykling eller noget lidt mere niche så er der noget til dig....

Langhoff & Juul lancerer Social Dining på aftenmenuen

Ghrelins flytning gør drømmerestauranten til virkelighed

Teatret Svalegangen præsenterer storslået efterårsforestilling: Den Store Brand

Det sker i Aarhus - september 2022

Guide til de 5 bedste cocktailbarer i Aarhus

Aarhus Festuge 2022: Din ultimative guide!

Det sker i Aarhus - august 2022

Aarhus bliver grønnere – ZENZ åbner en bæredygtig frisørsalon d. 1. september

Det Sker i Aarhus

Følg med i, hvad der sker i byen af spændende aktiviteter og arrangementer. Her opdaterer vi dig om kommende begivenheder i Aarhus.

-||-

Oplevelser i Aarhus

Det sker i Aarhus: Der er et hav af oplevelser i Aarhus. Vi forsøger her på siden at holde dig opdateret med de seneste begivenheder og oplevelsesmuligheder, der foregår i Aarhus lige nu. Om du er til stille oplevelser, festlige oplevelser, energiske oplevelser eller noget helt fjerde, har vi helt sikkert en række gode forslag til dig.

Det kan nemlig være svært at holde sig ajourført med de seneste trends inden for oplevelseskulturen i Aarhus — hvad enten du er indfødt aarhusianer eller er kommet hertil som turist for første gang. Så hvis du vil vide, hvad der sker i Aarhus lige nu, kan du følge med her på siden og blive inspireret til din næste oplevelse!

Events i Aarhus

Events kan være alt fra en lækker ølsmagning til verdens længste offshore sejlads — sidstnævnte bliver afholdt i Aarhus 2023, og dermed bliver Aarhus den første danske by, der afholder arrangementer for det verdensomspændende “The Ocean Race”. 

Men hvor skal man finde alle de forskellige oplysninger om events, der findes derude på internettet? Det kan nemlig være en udfordring, at holde styr på de mange events i Aarhus — og netop derfor har vi valgt at samle alle informationer om spændende begivenheder her hos TipAarhus. 

Der er oftest tale om events, der foregår på et bestemt tidspunkt, og som forsvinder igen, efter de er blevet afholdt. For eksempel har vi skrevet om en række spændende events i efterårsferien, som enhver i familien utvivlsomt vil nyde til fulde. 

Det kan for eksempel også være en fodboldkamp på det lokale stadion, hvor du med garanti vil blive grebet af den glade, og til tider småskøre, stemning fra tilskuertribunerne. 

Men fordi disse events udløber, skal du være hurtig på aftrækkeren. Du kan derfor med fordel følge med her på sitet og blive opdateret om de seneste events i Aarhus, så du ikke misser noget. Så prøver vi at præsentere events, der falder i din smag!

Aktiviteter i Aarhus

I modsætning til events er aktiviteter noget, der ikke som sådan er afgrænset i tid. En ølsmagning foregår som regel kun på en bestemt dato, mens aktiviteter er noget, man kan tage sig til igen og igen. Det kan for eksempel være et godt slag tennis, badminton eller squash i en nyåbnet idrætshal, du ikke før har hørt om. 

Der er nemlig mange aktivitetstilbud, der ikke når ud til alle mennesker — hverken turister eller aarhusianere. Det vil vi være med til at gøre om på. Vores mission er at holde dig opdateret på de seneste udviklinger inden for spændende aktiviteter her på siden. På den måde vil Aarhus’ mange fede aktiviteter blive for de mange, i stedet for de få.  Vi kan blandt andet anbefale, at du prøver kræfter med padel tennis — du finder steder egnet til padel tennis i Risskov, Højbjerg og Viby. Men da sportsgrenen fortsat er trendy og i rivende udvikling, vil der ikke gå lang tid, før du kan finde endnu flere steder at spille den populære sport padel tennis. Følg med her på siden for at få nyheder om de nyeste locations til padel tennis i Aarhus!