Guide: 7 forskellige Social Dining-restauranter i Aarhus

Social Dining er det nye, det gamle og det næste. Konceptet er simpelt. Det skal være hyggeligt at spise sammen, og det skal være hyggeligt at gøre det med dem, du er i selskab med. Delevenlige skal skabe en social atmosfære, hvor maden og oplevelsen bliver et emne, man kan vende tilbage til næste gang man mødes.

TipAarhus har samlet en guide til nogle af de lækre spisesteder, der tilbyder Social Dining i Aarhus. I denne guide kan du læse lidt om nogle af de attraktive steder.

Social Dining hos Restaurant Malt

Social Dining hos Restaurant Malt i Aarhus
Foto: Restaurant Malt

Hos Restaurant Malt er de glade for kvalitet og nærvær. På restauranten kan du vælge mellem 7, 8 eller 12 retter. De sørger for at give din hverdag et ekstra skub. Foruden fokus på et lækkert måltid har de et stort øludvalg – 15 ølhaner og altid 10 specialøl. Og så er deres restaurantchef ølsommelier. Du går altså ikke helt galt i byen, hvis du vælger en øl hos Restuarant Malt

Fakta: De 7 retter kan bestilles fra tirsdag-torsdag, menuen koster 295 kroner. 8 retter kan bestilles hele ugen og koster 465 kroner. 12 retter koster 565 kroner. Priserne er pr. person.

Restaurant Malt kan findes på adressen Ceresbyen 64-68, 8000 Aarhus C.

 

Læs også: Aarhus’ bedste is, 7 kolde fornøjelser

 

Langhoff & Juul i Aarhus

Social Dining hos Langhoff & Juul i Aarhus
Foto: Restaurant Langhoff & Juul

 

Hos restauranten Langhoff & Juul er det vigtigt med et godt måltid mad, men det er også vigtigt, at det bliver nydt i samvær. Mens vi alle får mere og mere travlt, forsøger Restaurant Langhoff & Juul at skrue lidt ned for det høje tempo og give tid til nærværet. Du kan vælge imellem 9 eller 12 serveringer. 9 serveringer får du få 350 kroner, mens du får 12 anretninger for en rund 400 kroneseddel. Begge priser er pr. person.

Fakta: Langhoff & Juuls social dining serveres hver aften kl. 18-22.

Den hyggelige restaurant er beliggende midt i Aarhus’ skønne latinerkvarter på adressen Guldsmedgade 30, 8000 Aarhus C.

Social Dining hos Restaurant Kolo

Restaurant Kolo byder indenfor til Social Dining
Foto: Restaurant Kolo

 

Er du til et vegetarisk alternativ, så kan Kolo tilbyde dig en 5-retters menu, som de kalder Full Flight, men *PIIIIST* du kan tilvælge kød. Det er vigtigt at den smule kød, der spises på restauranten, kommer fra dyr, der har haft et godt og økologisk liv. Derfor får de alt deres kød fra en lille hyggelig familiegård syd for Aarhus, der hedder Troldgaarden.

Full Flight menuen kan du købe for 425 kroner pr. person. Om tirsdagen kan du få Full flight-menuen og al/naturvin ad libitum i 2 timer for 485 kroner pr. person.

Restuarant Kolo kan også findes i latinerkvarteret. Adressen er Guldsmedgade 32, 8000 Aarhus C

DGI-huset i Aarhus

Social Dining hos DGI-huset i Aarhus
Foto: DGI-huset Aarhus

 

Det lidt billigere alternativ siger du? Nu skal jeg være der. DGI-huset i Aarhus afholder fællesspisning hver torsdag klokken 18. De serverer en sund og grøn menu bestående af kød eller fisk, 2 fyldige salater, 2 dips og noget hjemmebagt brød. Der er postevand med i prisen, men du kan købe lidt vin, en sodavand eller en øl, hvis det frister. Tilmelding sker på deres hjemmeside senest klokken 14.00 den dag, du vil spise.

Menuen kan købes for 120 kroner pr. person. Har du børn, kan du finde et børnevenligt alternativ til kun 55 kroner. Alt dette kan findes på Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C.

Social Dining i Aarhus hos MIB

Social Dining hos MIB
Foto: MIB

 

Hos MIB slår de et slag for fællesskab og samvær, når de et par gange i måneden afholder eventet ´VI SPISER SAMMEN´. Glæd dig til en hyggelig, uformel aften med en lækker, gastronomisk oplevelse bestående af 2 retter.

De smukke bygninger ved Skæringsvej 88-100 i Lystrup, også kaldet MIB Officelab, lægger hus til, så du kan få et godt måltid mad. Datoerne er d. 19. april og d. 24. maj. Du skal ikke slippe mere end 135 kroner.

Passer de to datoer dårligt i kalenderen, så kan du møde op på MIBpakhusene ved Aarhus Ø. Det skal du gøre enten d. 3. maj, d. 7. juni eller d. 5. juli. Det koster 150 kroner for en 2-retters madoplevelse hos Feast på øen.

 

 

Keyser Social

Hos Keyser Social er der Social Dining
Foto: Keyser Social

 

Har du været på rundrejse i Asien, og savner du de intense smagsoplevelser, landet tilbyder? Så er det meget muligt, Keyser Social er noget for dig. De er eventyrlystne og udforsker det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten går de den ekstra mil, når der skal serveres noget, der både er en fryd for øget og smagsløg.

Du kan få 10 serveringer for 400 kroner pr. person og 13 serveringer for 500 kroner pr. person.

Og så kan du finde Keyser Social på Frue Kirkeplads 4, 8000 Aarhus.

Mundret byder også på Social Dining

Mundrette bider og Social Dining
Foto: Mundret

 

”Tilfredsstillelse skal findes i smagsoplevelse i mundrette størrelser,” sådan lyder konceptet fra Mundret, der forener retterne med enkelthed i både smag og udtryk. Du sammensætter selv menuen, så den passer til dine smagsløg og den mængde, du kan spise.

Der er 4 menuer at vælge imellem. Og de koster mellem 125 og 230 kroner. Oplevelsen kan du finde lidt uden for midtbyen på Silkeborgvej 280, 8230 Åbyhøj.

Tilbud i Aarhus

FEAST restaurant
Ad libitum mad og drikke hos FEAST
Se tilbud
1
Fantastisk grill tallerken med kebab
Se tilbud
Pinds cafe
Nyd lækker kaviar og champagne hos Pinds Café
Se tilbud

I samme kategori

Forret
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Fris-r-Aarhus
Forret
Aarhus-Festuge-1

Forsiden netop nu

Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus
Bilforhandler Hyundai, Match Biler Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.