Kom til DinnerDays i Aarhus

Annonce:

DinnerDays er en tilbagevendende begivenhed, der finder sted i hele landet to gange årligt. Den populære madfestival kommer til Aarhus næste gang i uge 42 – nærmere bestemt efterårsferien – fra fredag d. 9. oktober til og med søndag d. 18. oktober 2020.

Billetsalget til DinnerDays er allerede i gang, og du kan købe billet til 22 unikke restauranter i Aarhus.

Hvad er DinnerDays?

DinnerDays er et koncept, hvor danskerne to gange om året kan besøge en række af landets bedste restauranter og få en lækker 3-retters menu til en utroligt fordelagtig pris – 210 kr. + gebyr. Idéen med madfestivalen er at give flere råd til at smage sig igennem forskellige restauranter, som de længe har drømt om at besøge.

Hvor foregår DinnerDays?

Alle de spisesteder, der er med i konceptet er nøje udvalgt af DinnerBooking.com, som står bag madfestivalen. Arrangementet løb for første gang af stablen i Aarhus i 2017. Dengang var der kun 10 restauranter på programmet, men i 2020 kan du vælge mellem 101 spisesteder landet over.

Hvornår foregår det?

DinnerDays 2020 finder sted næste gang i efterårsferien i uge 42. Det er altså en oplagt anledning til at tage hele familien med ud for at spise en lækker, 3-retters menu til en rigtig god pris. Hvis du misser det denne gang, skal du ikke fortvivle, for der er også mulighed for at komme til DinnerDays i vinterferien i uge 7. Hold dig opdateret på DinnerDays.com.

Hvad koster det?

For 210 kr. + gebyr kan du få en 3-retters menu. Ved udvalgte restauranter kan du endda få en eksklusiv gourmetoplevelse for kun 400 kr. + gebyr. Restauranten fastsætter menuen på forhånd, men er du vegetar, vil man også på nogle restauranter have mulighed for at vælge en vegetarisk version.

DinnerDays i Aarhus

I TipAarhus har vi udvalgt en række af de restauranter, der deltager i DinnerDays i Aarhus i 2020. DinnerDays kan bruges til alt fra en romantisk date i Aarhus til en aften med vennerne, og byder på spisesteder med skøn udsigt og store gourmetoplevelser.

Romantisk date

Hvis du alligevel har en særlig anledning, som du skal fejre med din kæreste eller ægtefælle, så kan du med fordel gøre det til DinnerDays og dermed spare penge og stadig få én gastronomisk oplevelse.

Du kan eksempelvis vælge at tage din udkårne med på ATRIUM – Hotel Royal, som ligger på Store Torv i hjertet af Aarhus. På Restaurant ATRIUM prydes væggene af kunst, og gulvene er belagt med bløde tæpper, som giver restauranten et varmt og eksklusivt udtryk. I forbindelse med DinnerDays vil ATRIUM’s michellin-kokke tilberede en menu for 400 kr. bestående af stegt torskeryg, entrecote og chokoladefondant.

3-retters i naturskønne omgivelser

Hvis du går efter en helt særlig oplevelse væk fra byens trængsel og alarm, kan du overveje én af disse to muligheder: Restaurant Skovmøllen i Højbjerg eller Marselisborg Havnekro. Disse to restauranter er begge placeret et godt stykke væk fra centrum af Aarhus, men det betyder ikke, at du får mindre for pengene – tværtimod. Du får en særlig oplevelse i anderledes omgivelser, end du ville få i midtbyen.

Marselisborg Havnekro byder på klassiske gode, danske retter kombineret med en uovertruffen udsigt over Marselisborg Lystbådehavn og Aarhus Bugt bagved. Den hyggelige havnekro er helt sikkert et besøg værd, hvis du er til god, dansk mad af kvalitetsråvarer på første parket til vandet. I forbindelse med DinnerDays står menuen på hummersuppe, kalvemørbrad og karamelcreme med nødder.

Restaurant Skovmøllen i Højbjerg har lokaler ved den gamle skovmølle i Marselisborg Skov lidt syd  for Aarhus. Det er altså her, du skal tage hen, hvis du gerne vil spise uden for centrum. Tag børnene med på udflugt, for i nærheden finder du nemlig også Moesgaard Museum og Moesgaard strand. Så du kan passende kombinere det med en tur på Restaurant Skovmøllen – nu når det jo alligevel er vinterferie. Til hverdag er specialet dansk frokost og smørrebrød. I forbindelse med DinnerDays får du en 3-retters menu bestående af vesterhavsfisk, dansk okse og mørdejstærte.

Plads til hele vennegruppen

DinnerDays er en oplagt mulighed for at samle vennegruppen, studiegruppen eller måske dit håndboldhold til en hyggelig aften med fællesspisning og god mad til en fordelagtig pris. Her kommer to gode bud på, hvor man kan bestille billet til, hvis man vil spise sammen med en større gruppe.

Café Faust er et centralt beliggende spisested på Åboulevarden i hjertet af Aarhus. Her kan du få alt fra stor brunchtallerken til lækker frokost og 3-retters aftenmenu. På menuen finder du alt fra moderne, trendy cafémad til gode, klassiske retter. Til DinnerDays består den 3-retters menu af laksetatar, oksemørbrad og hasselnøddekage.

Globen Flakket er stedet, hvor du kan få alt, hvad hjertet begærer – de tilbyder nemlig både brunchbuffet, mad ud af huset, frokost a la carte, selskabslokaler, mødelokaler og aften all inclusive. Restauranten er placeret centralt tæt på Aarhus Havn på Åboulevarden. Derfor kan det være oplagt at tage vennegruppen med videre på én af de mange barer eller klubber i nærheden efterfølgende. DinnerDays-menuen består af cremet jordskokkesuppe, filet af ungkvæg og chokolademousse – og der er desuden mulighed for vegetarisk hovedret med braiseret spidskål.

Økologi og bæredygtighed

Du finder restaurant APART på Tueager 5 i Aarhus N. Restauranten har fokus på økologi og bæredygtighed, så her kan du spise med god samvittighed. Menuen bestemmes altid ud fra sæson og lokalt tilgængelige råvarer, og restauranten samler også gerne selv ingredienser til retterne i de grønne nærområder. Restauranten er flot indrettet med de mange grønne planter og lokaler i nordisk minimalistisk stil. DinnerDays menuen står på tatar af okse, bagt torsk og hvid chokoladeis med ristede nødder.

Middag for ølentusiaster på Aarhus Ø

På Aarhus Ø finder du Hantwerk. Her er det gode håndværk i centrum, og selv øllet kommer fra eget bryggeri. Er du til øl, er dette derfor stedet for dig, for her finder du et stort og særpræget udvalg. Spisestedet er indrettet i industrielle lokaler og henter sin inspiration fra det franske køkken, men har også bevæget sig ud i andre gastronomiske hjørner af verden. Menuen til DinnerDays består af lavtempereret kuller, langtidstilberedt kalvenakke og klassisk tarte tatin med karamelis.

Gylden gourmetoplevelse i Aarhus

Hvis man er villig til at bruge lidt ekstra på at spise ude i løbet af madfestivalen. Så har man en enestående mulighed for en gourmet- eller michelin oplevelse for bare 400 kr. + gebyr. Det kan du også på en restaurant i Aarhus. Restauranten har hjemme i det famøse Hotel Ritz, som ligger centralt på Aarhus Banegårdsplads. Her får du mad i særklasse, delikate drinks og velsmagende vine i hyggelige og moderne omgivelser.

Det er selvfølgelig MASH Aarhus, der er tale om. Her får du en 3-retters gourmetmenu for 400 kr. bestående af lakseceviche, uruguaysk Ribeye og hvid chokolade panna cotta. Der er desuden mulighed for at tilkøbe eksempelvis bobler og vinmenu til en fordelagtig pris.

Praktisk information om DinnerDays i uge 42

Hvor: På mere end 100 restauranter i hele Danmark

Hvornår: Fra fredag d. 9. oktober til og med søndag d. 18. oktober 2020

Pris: Fra 210 kr. + gebyr (visse gourmet-pakker koster op til 400 kr. + gebyr)

Billetter: Kan købes ved DinnerDays i samarbejde med Dinnerbooking.com

Tilbud i Aarhus

Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud
Pondus
Spis til (næsten) halv pris på 40 populære restauranter
Se tilbud
Brødrenes Bøffen Burger
Få 15% studierabat hos Brødrenes Original
Se tilbud

I samme kategori

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Tangkroen
Aarhus-Festuge-1
Fris-r-Aarhus

Forsiden netop nu

Tangkroen
photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.