Der findes ikke noget bedre, end at få en god kop kaffe - og den bliver kun bedre, hvis den er serveret et hyggeligt sted! Aarhus er en by fyldt med fantastiske bud på en god kop kaffe.

Så hvis du ligesom mig elsker at drikke god kaffe, skal du læse med her. Vi har nemlig samlet de bedste kaffesteder i Aarhus, som du bare skal kende - og som du vil elske at besøge!

La Cabra

La Cabra er nok et af de mest kendte kaffesteder i Aarhus - og med sin perfekte plads ved hipsterhøjen i Latinerkvarteret og ved Banegården er det velbesøgte kaffebarer. Baristaerne rister selv bønnerne, hvilket gør kaffen til noget helt særligt. Deres bønner er anerkendte og brygges på flere kaffebarer i verden.  

Hvis du som mig elsker en lækker en bolle med ost, er La Cabra virkelig heller ikke et dårligt bud. De serverer smukt udført bagværk, der kan mætte den lille sult eller stille den søde tand.

Street Coffee

Hvis du er til kaffe og en god plade på anlægget, er Street Coffee stedet for dig. Den afslappede stemning, som du finder indenfor, er med til at give din kaffe den helt rigtige smag. Kaffen smager vidunderligt med bønner, der er direct trade, og du finder den tre steder i Aarhus: Vestergade, Jægergårdsgade og Brammingsgade.

Udover den dejlige kaffe, er der også boller, croissanter og kager.

kaffe-guide
Nyd god musik og kaffe hos Street Coffee. Foto: streetcoffeedk - instagram

Great Coffee

I en baggård på Klostergade finder du et af Aarhus mest tjekkede kafferisteri og kaffebar. Et kafferisteri hvor du kan følge med i kaffebønnernes ristningsproces. En kaffebar hvor der er masser af plads, og hvor du finder et kæmpe udvalg af forskellige kaffebønner.

Hvis du er en kaffe entusiast, er Great Coffee stedet for dig. De ansatte er klar til at tale med dig, hvor du kan få gode råd og vejledning om din egen kaffebrygning. Og hvis du mangler noget gear til den perfekte kop kaffe, så kan du helt sikkert finde det her!

RS28

I starten af Strøget finder du den skønneste lille kaffebar. Her er der ikke meget plads, men det er med til at give den helt rigtige stemning. Er du kun ude efter en kaffe til at tage med, kan du nemt bestille den i lugen, som åbner ud til Strøget.

Kaffebønnerne kommer fra det københavnske The Coffee Collective, og der er ingen tvivl om, at der er passion for kaffebrygning hos RS28.

kaffe-guide
Få god kaffe med på vejen, når du er forbi RS28. Foto: rs28kaffebar - instagram

Jumbo Bakery & Eatery

Jumbo Bakery finder du både tæt på DOKK1 og på Frederiksbjerg ved Ankersgade. Det er et fantastisk hyggeligt sted, hvor du får en dejlig kop kaffe - og hvor du kan få mindst lige så godt bagværk.

Du kan få en lækker kaffe, der kan vække dig i de tidligere morgentimer, men også en, som du kan nyde indenfor i Jumbos dejlige rammer. Her finder du enkelt udvalgt bagværk som giver ekstra forkælelse - og selvfølgelig har de også en fantastisk bolle med ost!