Take away i Aarhus: Her finder du de bedste steder

Ender du også altid med at bestille take away fra det samme sted? Læs vores store guide til take away i Aarhus lige her! Måske du finder noget nyt at sætte tænderne i?

Aarhus er en vaskeægte mad-perle, der gemmer på masser af god take away til overskuelige priser. Tag med os på en smagsrejse til Vietnam, Italien, Japan og Mexico. Vi sørger for den ultimative take away-guide, men du bestemmer selv, hvor rejsen går hen.

 

3-retters take away til formidable priser

Olinico
Fotos: Olinico Facebook

OliNico

Et altid lækkert valg er OliNico. Det er franske gourmet bistroklassikere tilberedt i hjertet af Aarhus – og med 3 retter for kun 175 kroner! Ikke sulten nok til tre retter? Du kan også bestille to retter for 155 kr. OliNico byder på et opdateret menukort hver dag, så du altid kan blive overrasket med nye spændende smagsoplevelser.

Adresse: Mejlgade 35, 8000 Aarhus C
Website: OliNico.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt

Mefisto 20 & 28

Mefisto’s 3-retters ud af huset er stadig et formidabelt valg, hvis det skal være lidt finere. Mefisto var tidligere kendt som Latinerkvarterets fiskerestaurant, men i dag byder menukortet også på andre retter. Deres tre-retters menu er tallerkenanrettet ved udbringning, og det eneste du skal gøre, er at levere servicen tilbage.

Adresse: Volden 20 & 28, 8000 Aarhus C
Website: Mefisto.dk
Udbringning? Udbringer selv. Bestil dagen før inden kl. 12.

Madklubbens restauranter

Madklubben har indtaget det århusianske med sine forskellige restauranter. Du kan bestille take away fra alle Madklubbens restauranter. Det gælder altså både Madklubben, Grill, MAMMA’s, Food Club, Hanzō og Frankies. Du kan næsten få alt, hvad hjertet begærer fra tre-retters til a la carte. Perfekt til både en tirsdag aften på sofaen, og som menu til en af årets store fester.

Adresse: Åboulevarden 32, Frue Kirkeplads 1, Klosterport 6, Hack Kampmanns Plads 1-3, M.P. Bruuns Gade 22, Jægergårdsgade 66, Mejlgade 45 – 8000 Aarhus C.
Website: Madklubben.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt

 

 

Klassisk fastfood

Take Away Aarhus
Foto: Kødstadens Burgerjoint Facebook

The Burger Shack

På Burger Shack får du vaskeægte take away, der er perfekt til tømmermænd eller en lørdag aften på sofaen. Hos Burger Shack kan du vælge mellem mange forskellige burgere – både de saftige oksekødsbøffer, dem med crispy chicken og veganerburgeren med plantebøf.

Adresse: Frederiksgade 39 & Otte Ruds Gade 106 – 8000 Aarhus C.
Website: burgershack.dk
Udbringning? Udbringning via Foodora

Kødstadens Burgerjoint

Rygtet florerer, og mange aarhusianere mener, at Kødstadens Burgerjoint leverer byens bedste burger. Smag selv på deres klassiske burger med 135 gram bøf og sprøde pommes frites. Kødstaden har også åbnet en Burgerjoint på Frederiksbjerg, så nu er der endnu bedre adgang til stedets prisvindende burgere.

Adresse: Otte Ruds Gade 47, 8200 Aarhus N & M.P. Bruuns Gade 45, 8000 Aarhus C
Website: Koedstaden.dk
Udbringning? Udbringning via Foodora

Brødrenes – moderniseret bøfsandwich

Leder du efter en restaurant, der leverer smil på læben, et glimt i øjet og en fremragende burger, så skal du besøge Brødrenes Original med det samme. De er en moderne grillbar, der laver en rigtig god bøfsandwich, ribbensstegsandwich og frikadellesandwich, samt en vegetar udgave.

Adresse: Borggade 12B, 8000 Aarhus C
Website: broedrenes.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt

Burger Boom

Endnu et lækkert burgersted. Her boomer det med burgere, der er lækre, og som også kan kurere de værste tømmermænd til en billig pris. Hos Burger Boom kan du vælge mellem både de klassiske burgere som hamburger og cheeseburger, men de tilbyder også et vegetarisk alternativ og et par spicy udgaver.

Adresse: Østergade 14 – 8000 Aarhus C, Vesterbrogade 4 – 8000 Aarhus C, Tordenskjoldsgade 19B – 8200 Aarhus N.
Website: burgerboom.dk
Udbringning? Udbringning gennem Foodora

 

 

Asiatisk take away

Sota Sushi
Foto: sotasushibar.dk

Sota Sushi

Japansk kvalitetssushi af friske råvarer. Sota Sushi er for mange kendt for at lave Aarhus’ bedste sushi. På menukortet finder du et hav af forskellig sushi og frisk sashimi, perfekt til en luksus take away eller som fest- eller nytårsmenu, der kan imponere enhver gæst. Hvis du er studerende, så er der 20 % studierabat at hente ved bestilling af take away.

Adresse: Vestergade 48, 8000 Aarhus C
Website: Sotasushibar.dk
Udbringning? Bestil gennem hjemmesiden

Gaijin Ramen

Gaijin Ramen leverer et stort udvalg af den japanske nudelsuppe Ramen. Den gode og unikke smag har gjort Gaijin til en af Aarhus’ mest populære take away restauranter på rekordtid. Nyd en skål dampende nudler, bao eller gyoza med et glas sake til.

Adresse: Nørregade 16 & M.P. Bruuns Gade 42, 8000 Aarhus C.
Website: gaijinramen.dk
Udbringning? Kun afhentning

Kiin Kiin

Oplev det thailanske gourmetkøkken, og smag på Michelin-stjernen. Altid med friske, lokale grøntsager i sæson krydret med aromatiske krydderurter. Kiin Kiin præsenterer desuden “Kiin Kiin go”, som er take away alternativet til deres fine restaurant. Her er maden en smule billigere, men kvaliteten er stadig i top. Perfekt til årets fest eller blot en weekendaften med ekstra forkælelse.

Adresse: Vestergade 47 – 8000 Aarhus C
Website: KiinKiintogo.dk
Udbringning? Bestil gennem hjemmesiden

Pho C&P

Pho C&P serverer autentisk vietnamesisk streetfood. På menukortet finder du flere vietnamesiske specialiteter såsom sommerruller og risnuddel salat, men de er specielt kendte for deres risnudelsuppe “pho”, som fås i et hav af forskellige varianter.

Adresse: Sønder Allé 14, 8000 Aarhus C
Website: Pho-cp.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt

 

 

Sund takeaway

Café Glad
Foto: Café Glad Facebook

Café Fika

Café Fika er kendt for deres sunde økologiske og veganske majspandekager og lækre sandwiches. Et sundt alternativ til din frokost eller aftensmad – og et kæmpe plus på den grønne samvittighed.

Adresse: Jægergårdsgade 47 & Nørregade 28, 8000 Aarhus C.
Website: Cafeika.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt

Café Glad

Økologi, bæredygtighed og sundhed er nøgleordene, og hos Café Glad kan du også finde et stort udvalg af sundt take away. På menuen finder du blandt andet lækre, sunde salater, sandwiches og spinatpandekager.

Adresse: Frederiks Allé 127, 8000 Aarhus C
Website: Spisdigglad.dk
Udbringning? Kun afhentning

De skjulte Aarhus-skatte

sunshine sandwich bar
Foto: sunshine-sandwichbar.dk

Sunshine Sandwich Bar

Mimis nr. 4 med kylling, dressing, smeltet ost og nachos. Mums! Kender du ikke allerede til den legendariske sandwichbar Sunshine, og deres populære sandwich Mimis nr. 4, skal du uden tvivl bestille din næste aarhusianske take away herfra. Priserne er knivskarpe, og du kan få en salat for 50 kr. og en sandwich til 60 kr.

Adresse: Nørregade 22, 8000 Aarhus C
Website: sunshine-sandwichbar.dk
Udbringning? Kun afhentning

De Fyrretyve Røvere

De Fyrretyve Røvere er Aarhus’ lokale gadekøkken, og kendt for at lave byens absolut bedste pita. De har indenfor de sidste par år udvidet deres køkkener helt fra Aarhus C til Brabrand og har nu hele fire spisesteder i Aarhus.
Den mellemøstlige smag med de krydrede marinader og den gode smag af grill kan du finde i deres pitaer, men nu også i deres pizzaer.

Adresser: Frederiks Allé 81 – 8000 Aarhus C, Frederiksbjerg Torv 1 – 8000 Aarhus C, Niels Juels Gade 57 – 8200 Aarhus N og Louisevej 4 8220 Brabrand.
Website: defyrretyverovere.dk
Udbringning? Kun afhentning

Ana Frugt og Grønt

Alt fra yoghurt haydari til chili hummus, grønne salater til perlecouscous kan du finde hos Ana Frugt og Grønt. Her kan du blande din egen salat eller lave din egen rulle med frit valg blandt de mange salater i køledisken. Hvis du mangler nødder eller en anden lækker specialitet, så kan du også finde dem her. Oveni det hele får du også Aarhus skønneste service, med medarbejdere der altid står klar med et stort smil.

Adresse: Tordenskjoldsgade 22 – 8200 Aarhus N
Udbringning? Bestil via Just Eat

Tilbud i Aarhus

Vinsmagning hos Kjær og Sommerfeldt
Pondus
Spis til (næsten) halv pris på 40 populære restauranter
Se tilbud
FEAST restaurant
Ad libitum mad og drikke hos FEAST
Se tilbud

I samme kategori

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Tangkroen
Fris-r-Aarhus
Northside

Forsiden netop nu

Tangkroen
photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.