Aarhus er en vaskeægte mad-perle, der gemmer på masser af god take away til overskuelige priser. Tag på en smagsrejse til Vietnam, Italien eller Mexico. Vi sørger for den ultimative take away-guide, men du bestemmer selv, hvor rejsen går hen.

Er du på udkig efter Aarhus bedste pizzeriaer, kan du gå på opdagelse i vores pizza-guide her.

3-retters take away til formidable priser

Take away guide Aarhus

OliNico

Et altid lækkert valg er OliNico. Det er franske gourmet bistroklassikere tilberedt i hjertet af Aarhus - og med 3 retter for kun 150 kroner! OliNico byder på et opdateret menukort hver dag, så du altid kan blive overrasket med nye spændende smagsoplevelser.

Adresse: Mejlgade 35 - 8000 Aarhus C
Website: OliNico.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt

Mefisto

Mefisto’s 3-retters ud af huset er stadig et formidabelt valg, hvis det skal være lidt finere. Mefisto var tidligere kendt som Latinerkvarterets fiskerestaurant, men i dag byder menukortet også på andre retter. Deres tre-retters er tallerkenanrettet ved udbringning, og det eneste du skal gøre, er at levere servicen tilbage.

Adresse: Volden 28 - 8000 Aarhus C
Website: Mefisto.dk
Udbringning? Udbringer selv. Bestil dagen før inden kl. 12.

Madklubbens restauranter

Madklubben har indtaget det århusianske med sine forskellige restauranter. Du kan bestille take away fra Madklubben Grill, MAMMA's, Food Club og Madklubben ved Hack Kampmanns Plads. Alt hvad hjertet begærer fra tre-retters til a la carte. Perfekt til både en tirsdag aften på sofaen, og som menu til et af årets store fester.

Adresse: Åboulevarden 32 - 8000 Aarhus C, Frue Kirkeplads 1 - 8000 Aarhus C, Klosterport 6 - 8000 Aarhus C, Hack Kampmanns Plads 1-3 - 8000 Aarhus C
Website: Madklubben.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt.

Klassisk fastfood

Take away guide Aarhus

The Burger Shack

Vaskeægte take away, perfekt til tømmermænd eller en lørdag aften på sofaen. Hos Burger Shack kan du vælge mellem mange forskellige burgere - både de saftige burgere med bøf og bacon, og veganerburgeren med plantebøf.

Adresse: Frederiksgade 39 - 8000 Aarhus C, Skolegade 24 - 8000 Aarhus C, Otte Ruds Gade 106 - 8000 Aarhus C
Website: burgershack.dk
Udbringning? Find udbringning via hjemmesiden

Kødstadens Burgerjoint

Rygtet florerer, og mange aarhusianere mener, at Kødstadens Burgerjoint leverer byens bedste burger. Smag selv på deres klassiske burger med 135 gram bøf og sprøde pommes frites.

Adresse: Otte Ruds Gade 47 - 8200 Aarhus N
Website: Koedstaden.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt

Brødrenes - moderniseret bøfsandwich

Leder du efter en restaurant der leverer smil på læben, et glimt i øjet og en fremragende burger, så skal du besøge Brødrenes Original med det samme. De er en moderne grillbar, der laver en rigtig god bøfsandwich, ribbensstegsandwich og frikadellesandwich, samt en vegetar udgave.

Adresse: Borggade 12B, 8000 Aarhus C
Website: broedrenes.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt

Burger Boom

Endnu et lækkert burgersted. Her boomer det med burgere, der er lækre - og som også kan kurere de værste tømmermænd. Hos Burger Boom kan du vælge mellem mange forskellige burgere - både de saftige burgere med bøf og bacon, og veganerburgeren med plantebøf.

Adresse: Østergade 14 - 8000 Aarhus C, Store Torv 18, 1 sal - 8000 Aarhus C, Vesterbrogade 4 - 8000 Aarhus C, Tordenskjoldsgade 17B - 8200 Aarhus N.
Website: https://burgerboom.dk/
Udbringning? Wolt eller via hjemmesiden.

Find mere inspiration til gode burgersteder i Aarhus her.

Asiatisk take away

Take away guide Aarhus

Sota Sushi

Japansk kvalitetssushi af friske råvarer. Sota Sushi er for mange kendt for at lave Aarhus’ bedste sushi. På menukortet finder du et hav af forskellig sushi og frisk sashimi, perfekt til en luksus take away eller som fest- eller nytårsmenu, der kan imponere enhver gæst. Hvis du er studerende, så er der også rabat at hente via telefonisk bestilling eller henvendelse i restauranten.

Adresse: Vestergade 48 - 8000, Banegårdspladsen 2 - 8000 Aarhus C
Website: Sotasushibar.dk
Udbringning? Bestil gennem hjemmesiden

Gaijin Ramen

Gaijin Ramen leverer et stort udvalg af den japanske nudelsuppe Ramen. Den gode og unikke smag har gjort Gaijin til en af Aarhus’ mest populære take away restauranter på rekordtid. Nyd en skål dampende nudler med en gyoza eller et glas sake.

Adresse: Nørregade 16 - 8000 Aarhus C
Website: gaijinramen.dk
Udbringning? Kun afhentning

Kiin Kiin

Oplev det thailanske gourmetkøkken, og smag på Michelin-stjernen. Altid med friske, lokale grøntsager i sæson krydret med aromatiske krydderurter. Kiin Kiin præsenterer desuden “Kiin Kiin go”, som er take away alternativet til deres fine restaurant. Her er maden en smule billigere, men kvaliteten er stadig i top. Perfekt til årets fest eller blot en fredag aften med ekstra forkælelse.

Adresse: Vestergade 47 - 8000 Aarhus C
Website: KiinKiintogo.dk
Udbringning? Bestil gennem hjemmesiden

Pho C&P

Pho C&P serverer autentisk vietnamesisk streetfood. På menukortet finder du flere vietnamesiske specialiteter, men de er specielt kendte for deres risnudelsuppe “pho”, som fås i et hav af forskellige varianter.

Adresse: Sønder Allé 14 - 8000 Aarhus C
Website: Pho-cp.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt

Sund takeaway

Take away guide Aarhus

Café Fika

Café Fika er kendt for deres sunde økologiske og veganske majspandekager og lækre sandwiches. Et sundt alternativ til din frokost eller aftensmad - og et kæmpe plus på den grønne samvittighed.

Adresse: Jægergårdsgade 47 - 8000 Aarhus C, Nørregade 28 - 8000 Aarhus C
Website: Fika.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt

Café Glad

Økologi, bæredygtighed og sundhed er nøgleordene, og hos Café Glad kan du også finde et stort udvalg af sundt take away. På menuen finder du blandt andet lækre, sunde salater og varme retter som Dahl, spinatpandekager og tærter.

Adresse: Frederiks Allé 127 - 8000 Aarhus C
Website: Spisdigglad.dk
Udbringning? Kun afhentning

De skjulte Aarhus-skatte

sunshine sandwich bar
Foto: sunshine-sandwichbar.dk

Sun Shine Sandwich Bar

Mimis nr. 4 med kylling, dressing, smeltet ost og nachos. Mums! Kender du ikke allerede til den legendariske sandwichbar Sunshine, og deres populære sandwich Mimis nr. 4, skal du uden tvivl bestille din næste aarhusianske take away herfra. Priserne er knivskarpe, og du kan få en sandwich helt ned til 45 kroner.

Adresse: Nørregade 22 - 8000 Aarhus C
Website: sunshine-sandwichbar.dk
Udbringning? Kun afhentning

De Fyrretyve Røvere

Aarhus’ lokale gadekøkken, og kendt for at lave byens absolut bedste pita. De har indenfor de sidste par år udvidet deres køkkener helt fra Aarhus C til Brabrand.
Den mellemøstlige smag med de krydrede marinader og den gode smag af grill kan du finde i deres pitaer, men nu også i deres pizzaer.

Pita: Frederiks alle 81 - 8000 Aarhus C og Niels Juels Gade 57 - 8200 Aarhus N
Pizza: Frederiksbjerg Torv 1 - 800o Aarhus C og Louisevej 4 - 8220 Brabrand

Website: defyrretyverovere.dk
Udbringning? Kun afhentning

Ana Frugt og Grønt

Alt fra yoghurt haydari til chili hummus, grønne salater til perlecouscous kan du finde hos Ana Frugt og Grønt. Her kan du blande din egen salat eller lave din egen rulle med frit valg blandt de mange salater i køledisken. Hvis du mangler nødder eller en anden lækker specialitet, så kan du også finde dem her.

Adresse: Tordenskjoldsgade 22 - 8200 Aarhus N
Udbringning? Bestil via Just Eat.

Læs også: Her får du den bedste street food i Aarhus.