Aarhus er en vaskeægte mad-perle, der gemmer på masser af god take away til overskuelige priser. Tag på en smagsrejse til Vietnam, Italien eller Mexico. Vi sørger for den ultimative take away-guide, men du bestemmer selv, hvor rejsen går hen.

Er du på udkig efter Aarhus bedste pizzeriaer, kan du gå på opdagelse i vores pizza-guide her.

3-retters takeaway til formidable priser

Take away guide Aarhus

OliNico

Franske gourmet bistroklassikere som take away, i hjertet af Aarhus og med 3 retter for kun 150 kroner! Hver dag byder OliNico på et opdateret menukort, så du altid bliver overrasket med nye spændende smagsoplevelser.

Adresse: Mejlgade 35, 8000 Aarhus C
Website: OliNick.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt

Mefisto

Mefisto’s 3-retters ud af huset er stadig et formidabelt valg. Mefisto var tidligere kendt som Latinerkvarterets fiskerestaurant, men i dag byder menukortet også på andre retter, blandt andet en lækker Côte du Boeuf.

Adresse: Volden 28, 8000 Aarhus C
Website: Mefisto.dk
Udbringning? Udbringer selv. Bestil dagen før

Madklubben

Den efterhånden kendte madkæde, Madklubben, er også at finde i Aarhus, og her leverer de lækker takeaway til gode priser. Perfekt til både en tirsdag aften på sofaen, og som menu til årets nytårsfest.

Adresse: Hack Kampmanns Plads 1-3, 8000 Aarhus C
Website: Madklubben.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt

Dauphine

Endnu en fransk perle, og en af de ældste gourmetrestauranter i Aarhus. Her får du 3 retter for kun 295 kroner, og er du til gode, franske vine, har de også et fantastisk udvalg.

Adresse: Frederiksgade 43, 8000 Aarhus C
Website: Dauphine.dk

Klassisk fastfood

Take away guide Aarhus

The Burger Shack

Vaskeægte take away, perfekt til tømmermænd eller en lørdag aften på sofaen. Hos Burger Shack kan du vælge mellem mange forskellige burgere, både de saftige burgere med bøf og bacon, og veganerburgeren med plantebøf.

Adresse: Otte Ruds gade 106, 8200 Aarhus N & Jægergårdsgade 57, 8000 Aarhus C
Website: burgershack.dk
Udbringning? Find udbringning via hjemmesiden

Kødstadens Burgerjoint

Rygtet florerer, og mange aarhusianere mener, at Kødstadens Burgerjoint leverer byens bedste burger. Smag selv på deres klassiske burger med 135 g bøf og sprøde pommes frites.

Adresse: Otte Ruds Gade 47, 8200 Aarhus N
Website: Koedstaden.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt

Chido Mexican Grill

Er du til mexicansk, tacos og burritos? Så SKAL du prøve Chido Mexican Grill. Du vælger selv hvor stærk maden skal være, så sørger Chido for levering af sprøde, mexicanske favoritter – endda til overskuelige priser!

Adresse: Frederiks Allé 135, 8000 Aarhus C
Website: chido-aarhus.deliverit.dk
Udbringning? Bestil gennem hjemmesiden

Asiatisk take away

Take away guide Aarhus

Sota Sushi

Japansk kvalitetssushi af friske råvarer. Sota Sushi er for mange kendt for at lave Aarhus’ bedste sushi. På menukortet finder du et hav af forskellig sushi og frisk sashimi, perfekt til en luksus take away eller som fest- eller nytårsmenuen, der kan imponere enhver gæst.

Adresse: Vestergade 48 & Banegårdspladsen 2, 8000 Aarhus C
Website: Sotasushibar.dk
Udbringning? Bestil gennem hjemmesiden

Gaijin Ramen

Gaijin Ramen leverer et stort udvalg af den japanske nudelsuppe, Ramen. Og den gode og unikke smag, har gjort Gaijin til en af Aarhus’ mest populære take away restauranter på rekordtid. Nyd en skål dampende nudler med en gyoza eller et glas sake.

Adresse: Nørregade 16, 8000 Aarhus C
Website: gaijinramen.dk
Udbringning? Kun afhentning

Kiin Kiin

Oplev det thailanske gourmetkøkken, og smag på michelinstjernen. Altid med friske, lokale grøntsager i sæson krydret med aromatiske krydderurter. Kiin Kiin præsenterer desuden “Kiin Kiin go”, som er take away alternativet til deres fine restaurant. Her er maden en smule billigere, men kvalitet, stadigvæk i top. Perfekt til årets nytårsfest, eller blot en fredag aften med ekstra forkælelse.

Adresse: Vestergade 47, 8000 Aarhus C
Website: KiinKiintogo.dk
Udbringning? Bestil gennem hjemmesiden

Pho C&P

Pho C&P serverer autentisk vietnamesisk streetfood. På menukortet finder du flere vietnamesiske specialiteter, men de er specielt kendte for deres risnudelsuppe “pho”, som fås i et hav af forskellige varianter.

Adresse: Sønder Allé 14, 8000 Aarhus C
Website: Pho-cp.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt

Sund takeaway

Take away guide Aarhus

Café Fika

Café Fika er kendt for deres sunde økologiske og veganske majspandekager og lækre sandwiches. Et sundt alternativ til din frokost eller aftensmad, og et kæmpe plus på den grønne samvittighed.

Adresse: Jægergårdsgade 47 & Nørregade 28, 8000 Aarhus C
Website: Fika.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt

Café Glad

Økologi, bæredygtighed og sundhed er nøgleordene, og hos Café Glad kan du også finde et stort udvalg af sundt take away. På menuen finder du blandt andet lækre, sunde salat og varme retter som Dahl, spinatpandekager og tærter.

Adresse: Frederiks Allé 127, 8000 Aarhus C
Website: Spisdigglad.dk
Udbringning? Kun afhentning

Mahalo

Hos Mahalo i Mejlgade finder du Aarhus’ bedste poke bowls. Deres bowls er inspireret af det hawaiianske køkken, og byder derfor på friske råvarer, der ser mindst lige så godt ud, som de smager.

Adresse: Mejlgade 57, 8000 Aarhus C
Website: Mahalofoodclub.dk
Udbringning? Udbringning gennem Wolt eller Just Eat

De skjulte Aarhus-skatte

Sunshine

Mimis nr. 4, med kylling, dressing, smeltet ost og nachos. Mums! Kender du ikke allerede til den legendariske sandwichbar Sunshine, og deres populære sandwich Mimis nr. 4, skal du uden tvivl bestille din næste aarhusianske take away herfra. Priserne er knivskarpe, og du kan få en sandwich helt ned til 45 kroner.

Adresse: Nørregade 22, 8000 Aarhus C
Website: sunshine-sandwichbar.dk
Udbringning? Kun afhentning

De Fyrretyve Røvere

Aarhus’ lokale gadekøkken, og kendt for at lave byens absolut bedste pita. Den mellemøstlige smag, er kommet hele vejen til Aarhus, med de krydrede marinader og den gode smag af grill.

Adresse: Frederiksbjerg Torv 1, 8000 Aarhus C
Website: defyrretyverovere.dk
Udbringning? Kun afhentning

Memets

Er du til billig, nem take away, perfekt til den lette frokost, skal du forbi en af byens Memets. Her kan du få en byg-selv-rulle for 25 kroner, og en lille salat for en tyver. Det bliver ikke billigere, men på trods af prisen kan du vælge mellem flere lækre salat, samusaer og falafler.

Adresse: Silkeborgvej 54 og Ny Munkegade 1, 8000 Aarhus C
Udbringning? Kun afhentning