Skriv for os

… eller, vi mener faktisk ‘skriv med os’.

For tipAARHUS er en frivilligt drevet side, hvor vi brænder for at dele viden og kærlighed til byen. Det gør vi, fordi vi elsker at dele byens små hemmeligheder og fordi vi tror på, at det bedste indhold kommer fra hjertet.

Derfor er alle skribenter frivillige. Og vi har brug for dig, hvis du elsker at skrive og dele dine tips om Aarhus.

Hvad kan tipAARHUS tilbyde dig?

 • En platform der når ud til et stort publikum i Aarhus
 • Feedback på skrevne artikler
 • Stor indflydelse på platformen
 • Tips, tricks og viden omkring mediebranchen
 • Presseadgang til events i byen
 • Erfaring indenfor journalistik og derved noget som pynter på dit CV
 • Sociale arrangementer og gode oplevelser

Hvad forventer vi af dig?

 • At du skriver af lyst
 • At du brænder for de emner du skriver om
 • At du har lyst til at opdage byen og lære om mediebranchen
 • At du elsker Aarhus og interesserer dig for det som sker i byen

Vi er på en rejse med tipAARHUS, hvor alles input bliver overvejet og medtaget.
Vi har ikke forpligtelser overfor andre end os selv. Derfor har vi plads til at gøre tingene anderledes. Vi har plads til at tage chancer – og det har vi tænkt os at gøre.

Lyder det interessant? Så send os en mail på tip@tipaarhus.dk. Hvis du ikke er helt overbevist endnu, så scroll længere ned ad siden og læs hvad Mette, Line og Sarah har fået ud af at være en del af vores projekt i København.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sarah Holm – Tidligere skribent hos tipKBH

Som skribent hos tipKBH har jeg fået muligheden for at prøve kræfter med det skrevne ord i en mere professionel kontekst. Det har givet mig en indsigt i formidling, vinkling og endvidere fremmet mine evner inden for skriftlig fremstilling. For mig har det været super interessant – og ikke mindst hyggeligt – at sidde og nørkle med forskellige formuleringer, ordkonstellationer og ikke mindst fremtoningen af de mange artikler. Alt sammen god og konstruktiv erfaring der nu pynter på mit CV.

Line Ingerslev – Tidligere skribent hos tipKBH

At skrive har altid været min helt store passion. Hos tipKBH får jeg lov til at dyrke den passion kombineret med min kreativitet på et hold, hvor alle er sindssygt skarpe og engagerede. Til dagligt læser jeg en bachelor i kommunikation, og skribentarbejdet er derfor et kæmpe, praktisk supplement til min uddannelse. I min tid i tipKBH er jeg blevet meget dygtigere til at skrive, vinkle og formidle, hvilket er et kæmpe plus. Yderligere får man mulighed for at involvere sig i nogle skæve, anderledes og aktuelle ting i København, og derfor får man også en hel unik indsigt i byens mange muligheder. Jeg er super stolt over at være en del af holdet bag tipKBH, hvor mit navn som skribent kommer ud til hundredevis af nysgerrige læsere. Endvidere er det en super fed ting at have stående på sit CV i fremtidige jobsituationer.’

Mette Frølich – Tidligere skribent og Community Manager hos tipKBH

Jeg elsker at fortælle andre om byen og det, der sker. Det er endnu federe at gøre det for tipKBH fordi jeg pludselig får et stort publikum. Af dem lærer jeg hvad der virker og ikke virker. Som studerende/snart færdiguddannet har det helt sikkert gjort en forskel at være tilknyttet tipKBH: jeg har fået god erfaring med at skrive til en specifik målgruppe. Noget som helt sikkert styrker mit CV.

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.