f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

Det er uge 7 og det er ensbetydende med skolernes vinterferie er gået igang. Derudover betyder det også at DinnerDays er i fuld gang. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at du fra den 7. februar til den 16. februar kan spise ude til billigere penge end normalt. DinnerDays giver dig mulighed for at besøge nogle af byens bedste resturanter og heldigvis er der stadigvæk mulighed for at købe biletter en lang række steder.

Så hvad venter du på? Gå ind på DinnerDays hjemmeside og bestil en aften på lige netop den restaurant du kunne tænke dig at besøge. Vi har heldigvis gjort det nemt for dig og udvalgt nogle af de mest populære steder i samarbejde med DinnerDays hvor der stadigvæk er plads. Udover nedenstående resturanter er der også 16 øvrige steder der er værd at besøge.

Restaurant Et

Restaurant ET er centralt placeret i hjertet af Aarhus i bunden af Åboulevarden. Her møder fransk mad og vinkultur dansk kreativitet i et smagfuldt univers. Restaurant ET er et spisested med en afslappet og uformel stemning. Her er der fokus på, at I som gæster skal have en behagelig aften med god mad, god service og masser af hygge i restaurantens franske brasserie-atmosfære. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant ET følgende menu:

Forret

  • Terrine på torskefisk med sortiment af danske selleri, citronconfit, sprøde kerner, karse og dild

Hovedret

  • Kalvespidsbryst med klassisk cassoulet, basilikum, tomat, vinterurter og sprød pommes kroket

Dessert

  • “Smagen af af Piña Colada” kokos – ananas – vanille – lys rhum – fløde – hvidchokolade

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link.

Unico – Obs. få pladser tilbage

I Højbjerg lidt syd for Aarhus centrum finder du Aarhus Golf Klub, som kan mere end bare at tilbyde gentlemen’s sport på velrenommerede grønne baner. For klubbens restaurant, Unico, er nemlig et besøg værd, uanset om man er til golf eller blot et måltid med slagkraft. Restauranten ligger i gå afstand til Moesgaard Museum og idylliske skovområder. Siden stedets åbning har Unico fungeret som et samlingssted for familieudflugten, til en kop kaffe med kage, eller hvis du ønsker den helt store gourmetmiddag. Her er drivkraften at skabe måltider der emmer af velsmag, gode minder og hyggestunder efter en veloverstået runde på golfbanen. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant Unico følgende menu:

Forret

  • Rimmet jomfruhummer og hummerbisque
    masser af tang og spiseligt sand

Mellemret

  • Confiterede unghanelår / korn der smager / consommé

Hovedret

  • Rosastegt meget mør okse, brændt selleri og beder i kraftig bedeglace
    sellericréme, græs og kålaske
    sauce med braiseret tunge og røget mandler

Dessert

  • Flamberet pære fra karensminde
    iskold créme fraiche
    hasselnødder og chokolade

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link. 

Anker

På Fiskerivej 12 i træskibshavnen i Aarhus ligger Restaurant Anker. Mellem lystbåde, kuttere og bølgeskvulp. En fransk inspireret perle af en restaurant, som dog ikke har i sinde at tage sig selv alt for højtideligt. Her finder du hverken strittende lillefingre eller tjenere med næsen i sky, men et dedikeret personaleteam, der kredser om den gode madoplevelse. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant Anker følgende menu:

Forret

  • Cremet Jordskokkesuppe m/lyssej soufflé, stegte Piquillos & oliven

Hovedret

  • Helstegt kalvefilet m/brunet løgpure, stegt grønkål, balsamico syltede rødbeder & kraftig senneps sauce

Dessert

  • Knasende vandbakkelser m/karamelliseret chokolade, hvid chokoladecreme, syltede vinteræbler i timian & frisk æblesorbet

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link

Atrium – Obs. få pladser tilbage

På Store Torv i hjertet af Aarhus ligger et ikonisk hotel, hvor gæster behandles, som var de royale. Efter mange års forpagtning er Hotel Royal tilbage i ejernes hænder. De har nytænkt konceptet på flere plan, og du kan blandt andet se frem til overdådig mad af Michelin-kokke, som i dén grad er en konge værdig. For at løfte kvaliteten endnu et nøk, har Richard Pedersen allieret sig med sine naboer, Søren Jacobsen og William Jørgensen. Inde ved siden af driver de to nemlig deres Michelin-restaurant Gastromé, hvor de har høstet både succes og anerkendelse fra utallige madglade gæster. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant ATRIUM følgende menu:

1. servering

  • Rimmet og grillet torsk med bagt græskar

2. servering

  • Skaldyrsrisotto – parmesan og vilde urter

3. servering

  • Braiseret kalv med jordskokker og gremolata

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link.

Kp5 – Obs. få pladser tilbage

Ved det foranderlige havnemiljø på Aarhus Ø finder du en af Aarhus’ bedste beliggenheder. Med sin sydvestvendte, store træterrasse og udsigt til vand og smukke Riis Skov, ligger restaurant Kp5, der inviterer til en lækker middag i hyggelige omgivelser. Navnet Kp5 kom helt naturligt, eftersom det stod på kuverten, da nøglen blev overtaget. Det er nemlig en forkortelse af adressen; Kystpromenaden 5. Restauranten indbyder jer til en skøn dag og aften med blik til havet over den traditionelle træbådshavn i de ellers nye og morderne omgivelser på Aarhus Ø. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder KP5 følgende menu:

Forret

  • Mosaik af rundfisk med variation af jordskokker fra Peters Gartneri

Hovedret

  • Farseret mørbrad af fynsk gris, Selleri, kroketter med skinke, råsyltet tyttebær og skummende sauce på hengemte asparges

Dessert

  •  Mørk chokolade, passionsfrugt og iscreme

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link

Gäst

Restaurant Gäst deler matrikel med The Mayor Hotel, hvor den har til huse i stueetagen. Men spisestedet er åbent for alle og ikke kun forbeholdt hotellets gæster. Her står et passioneret team af kokke og tjenere altid klar til at give dig en enestående restaurantoplevelse. Forkæl dine smagsløg med autentiske italienske retter, der smager af det ægte Italien. Lad dig forføre af pasta med bid, søde tomater, saftigt kød, fisk og skaldyr og meget mere. Med sans for detaljer og god smag, formår Gästs dygtige kokke at give dig en madoplevelse, du sent vil glemme. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant GÄST følgende menu:

Forret

  • ​​​​​​Tærte med jordskokker, brunet smør og sprød kylling

Hovedret

  • Solbærbarbecueglaseret oksespidsbryst, syltede bær og variation af løg

Dessert

  • Brownie, vaniljeis, nødder og chokolademousse

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link

 

Læs evt. også vores DinnerDays guide og find inspiration til andre resturanter.

Jeg er meget nysgerrig på at udforske og opleve de mange muligheder, der er i Aarhus. Mine primære interesser er sport og events, hvorfor de fleste af mine artikler vil komme til at omhandle dette.

jacob@tipaarhus.dk

Privatlivspolitik