Lyt til havets blide brusen, mens du nyder skaldyr, bobler og iskold rosé. Og tag endelig venner og familie under armen, så I sammen kan dele den kulinariske oplevelse.

Tag til skaldyrsfestival på Aarhus Ø, når restaurant Havnær den 13. og 14. august disker op med en sand festmenu. Havnær vil bringe skaldyrsfestival-traditionen fra Sydfrankrig og Gl. Skagen til Aarhus, hvorfor Chef Daniel Justesen komponerer den ultimative skaldyrsoplevelse med det bedste fra Limfjorden, Vesterhavet og vandene omkring Læsø - landet af danske fiskere. Med plads til inspiration fra og et smut til udlandet. Og selvfølgeligt bliver det muligt at toppe skaldyrsoplevelsen med ægte Caviar med tilbehør.

Konceptet er simpelt – I betaler 600 kroner per mand, hvorefter menuen løbende serveres ved jeres bord. Hertil kan I supplere med vin, der er nøje udvalgt, så det komplementerer de lækre skaldyrsserveringer.

I kan vælge mellem følgende serveringer:

  • Fredag D 13 August fra Kl. 18.00 - FÅ PLADSER
  • Lørdag frokost fra Kl. 12.00 (Seneste ankomst 13.00) - FÅ PLADSER
  • Lørdag aften fra Kl. 18.00 - FÅ PLADSER

Men skynd jer! Der er allerede få pladser. Bestil bord her, og læs mere på restaurant Havnnærs Facebook-side her.