Black Friday i Aarhus 2021

Kom til Black Friday i Aarhus!

Butikkerne vil strømme over med gode tilbud, når det bliver fredag den 26. november. Det er nemlig Black Friday. Det er den tid på året, hvor butikkerne går i sort og sælger ud af deres varer til favorable priser.  

Nogle butikker vil benytte sig af Black Week, hvilket betyder, at de allerede i starten af ugen – fra mandag den 22. november – vil komme med tilbud. Så det er med at holde øjne og ører åbne for de gode tilbud!

Black Friday er oprindeligt et amerikansk fænomen, som efterhånden har sneget sig ind i den danske detailhandel.

black friday

Tips til en vellykket Black Friday

Der vil være rigtig mange mennesker at finde i byens butikker på Black Friday. Så hvad skal du gøre for at få mest ud af dagen med de mange tilbud?

#1 Lav en indkøbsliste

Pludselig står du med favnen fuld af elektriske tandbørster, mobilecovers og forlængerledninger – men du kom egentlig forbi Elgiganten for at købe en højtaler til bilen..

Du kan med fordel lave en indkøbsliste med de ting, du gerne vil finde på tilbud – for eksempel gaver til dine nærmeste, noget du mangler til hjemmet, og så skal der selvfølgelig også være plads til lidt selvforkælelse. Du vil sikkert opleve, at indkøbslisten vil gøre shoppingen meget nemmere og mere målrettet, så du rent faktisk ender med at købe det, du tog afsted for.

#2 Sammenlign prisen

Når du først har en indkøbsliste med ting, du skal købe, er det også nemmere at sammenligne priser på varerne. Undersøg hjemmefra hvad Oral-B tandbørsten koster i de forskellige butikker, så du ved, hvilke butikker du skal rette kursen mod.

#3 Shop Online!

Du er helt sikkert top trænet i online shopping efter corona-nedlukningen, og har du ikke mod på at tage ned i de fysiske butikker på Black Friday, kan du sagtens shoppe hjemmefra. Mange af tilbuddene er de samme online og så slipper du også for den store menneskemængde.

#4 Spis god mad

Efter en lang shoppingtur så kræver kroppen ny energi, og du kan med fordel hygge lidt ekstra om dig selv med mad udefra. Det kan være på en hyggelig restaurant eller med lækker takeaway.

Læs om vores bud på de bedste take-away steder i Aarhus her.

aarhus skyline

Aarhusianske butikker med gode Black Friday tilbud

Aarhus emmer af fantastiske shoppingmuligheder, og der er derfor rig mulighed for at tage til Black Friday i det aarhusianske. Hvad end du elsker storcentrene eller er mere til de intime specialforretninger.

Salling

Stormagasinet Salling ligger på Søndergade i Aarhus, og her kan du finde lidt af det hele. Salling har både en delikatesse med lækre råvarer, en afdeling med tekstiler og en med boliginteriør. Du kan finde alle de gode Black Friday tilbud hos Salling her.

Magasin

Magasin har nærmest opnået en kult-status, når det kommer til julegaveshopping, og det smarte ved Magasin er, at du finder et hav af forskellige brands under ét og samme tag. Gå på opdagelse i Magasins gode Black Friday tilbud – måske der er 20 % på hele butikken igen i år? Følg med når de løfter sløret for tilbuddene her.

Bahne

Bahne er en stor og hyggelig butik i Søndergade, hvor du finder et hav af spændende brands – både indenfor tøjmode, køkkentilbehør og boliginteriør. Bahne er derfor, ligesom Salling og Magasin, det perfekte sted at gå hen for dig, der ønsker at klare flere indkøb på samme tid. Find Bahnes Black Friday tilbud her.

Elgiganten

Har du en elektriske tandbørste på indkøbslisten, kan du helt sikkert finde et sublimt tilbud hos Elgiganten. Elgiganten plejer at have super gode tilbud på elektronik. Du kan følge med i deres tilbud på hjemmesiden her – og endda tilmelde dig deres nyhedsbrev, så tilbuddene kommer direkte i din mail.

Mine favoritter

Jeg skal helt sikkert forbi nogle af mine favoritsteder i byen på Black Friday. Jeg håber, de har nogle fede tilbud – men ellers elsker jeg også bare at kigge på alt, hvad de har.

Pico Copenhagen – smykkebutik på Guldsmedegade.

Ganefryd – helsekostbutik i Latinerkvarteret.

TINC – bæredygtig shop på Frederiksgade.

Balsalen – interiør- og livsstilsbutik på Frederiksgade.

Tilbud i Aarhus

Flødebollekursus
Flødebollekursus hos Social Foodies
Se tilbud
Skærmbillede 2023-09-22 kl. 13.12
Kaffe til 20 kr. hos Social Foodies
Se tilbud
To der spiser på Restaurant Malt
Lækker 7 retters menu på Restaurant Malt
Se tilbud

I samme kategori

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
Gratis museer Aarhus

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Genbrugsbutikker i Aarhus

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.