Kom til Black Weekend i Aarhus fra den 27. november til den 29. november 2020! Køb julegaverne på tilbud og undgå juleræset, eller tag på selvforkælelsestur, og shop nyt til dig selv.

I år er intet som det plejer, heller ikke Black Friday. Den traditionelle Black Friday er nemlig aflyst i år, men bliver i stedet erstattet med Black Weekend.

Ændringerne sker selvfølgelig i lyset af corona-situationen i Aarhus, og hele Danmark, og på baggrund af restriktionerne, er det blevet anbefalet, at butikkerne i år afvikler Black Friday over flere dage. Black weekend er et resultat af et samarbejde mellem city-direktørerne i Danmarks fire største byer, og i Aarhus har cityforeningen anbefalet butikkerne ikke at lave kø-tilbud og samtidig begrænse antallet af aktiviteter i butikkerne, så der ikke kommer mange mennesker på en gang.

Black Friday - fra USA til Aarhus

Black Friday er oprindeligt et amerikansk fænomen, som afholdes dagen efter Thanksgiving – men efterhånden har Black Friday også sneget sig ind i den danske detailhandel. Her har butikkerne typisk udvidet deres åbningstider, og i de fleste butikker kan du på Black Friday finde et hav af gode tilbud!

Tips til en vellykket Black Friday (corona-edition)

I år er Black Friday desværre plaget af Corona, og derfor er mit vigtigste tip til din Black Friday, at holde afstand. Heldigvis har vi i år en hel weekend, der er derfor ingen grund til at stresse, og orker du ikke, at begive dig ud i ræset, kan du med fordel shoppe de gode tilbud hjemme fra sofaen.

#1 Lav en indkøbsliste – og hold dig til den!

Har du ikke en indkøbsliste parat, kan der hurtigt gå inflation i shopperiet. Pludselig står du med favnen fuld af elektriske tandbørster, opladerstik og forlængerledninger – men du kom egentlig bare forbi Elgiganten for at købe en højtaler til bilen. Lav derfor altid en indkøbsliste med de ting, du gerne vil finde på tilbud – for eksempel gaver til dine nærmeste, noget du mangler til hjemmet, og lidt selvforkælelse, skal der også være plads til. Du vil også opleve, at indkøbslisten vil gøre shoppingen meget nemmere og mere målrettet, så du rent faktisk ender med at købe det, du mangler!

#2 Sammenlign prisen

Når du først har en indkøbsliste med ting du skal købe, er det også nemmere at sammenligne priser på varerne. Undersøg hjemmefra hvad Oral-B tandbørsten koster i de forskellige butikker, så du ved, hvilke butikker du skal rette kursen mod.

#3 Hold øje med de sociale medier

Det er ikke alle butikker, der lancerer et helt Black Friday katalog, og derfor er det altid en god idé at holde øje med de sociale medier. Følg dine favoritbutikker på Instagram, måske de løbende vil løfte sløret for deres gode tilbud op til Black Friday.

#4 Shop Online!

Du er helt sikkert top trænet i online shopping efter corona-nedlukningen, og har du ikke mod på at tage ned i de fysiske butikker på Black Friday, kan du sagtens shoppe hjemmefra. Mange af tilbuddene er de samme online – og måske butikkerne endda lancerer endnu bedre online tilbud i år, corona-pandemien taget i betragtning?

Aarhusianske butikker med gode Black Friday tilbud

Aarhus emmer af fantastiske shoppingmuligheder, og der er derfor rig mulighed for at tage til Black Friday i det aarhusianske. Herunder får du mine tip til butikker med gode tilbud. Og husk, at Black Friday i år er en helt weekend, så der er ingen hast, med at komme forbi butikkerne.

Salling

Stormagasinet Salling ligger på Søndergade i Aarhus, og her kan du finde lidt af det hele. Salling har både en delikatesse med lækre råvarer, en afdeling med tekstiler og boliginteriør. Du kan finde alle de gode Black Friday tilbud hos Salling her.

Magasin

Magasin har nærmest opnået en kult-status, når det kommer til julegaveshopping, og det smarte ved Magasin er, at du finder et hav af forskellige brands under ét og samme tag. Gå på opdagelse i Magasins gode Black Friday tilbud – måske der er 20 % på hele butikken igen i år? Følg med når de løfter sløret for tilbuddene her.

Bahne

Bahne er en stor og hyggelig butik i Søndergade, hvor du finder et hav af spændende brands – både indenfor tøjmoden, køkkentilbehør og boliginteriør. Bahne er derfor, ligesom Salling og Magasin, det perfekte sted at gå hen for dig, der ønsker at klare flere indkøb på samme tid. Find Bahnes Black Friday tilbud her.

Elgiganten

Har du elektriske tandbørster på indkøbslisten, kan du helt sikkert finde et sublimt tilbud hos Elgiganten. Elgiganten plejer at have super gode tilbud på elektronik, og i år har de spredt Black Friday over 10 dage, hvor der hver dag kommer gode tilbud! Følg med her.

Besøg byens specialbutikker

Jeg skal helt sikkert forbi alle mine favorit specialbutikker på Black Weekend, for der er stor sandsynlighed for, at de også har tilbud på hylderne. Personligt kan jeg anbefale at lægge ruten for følgende små perler:

Ganefryd - helsekostbutik i Latinerkvarteret

Laøhlé - bæredygtigt dametøjsbutik i Latinerkvarteret

Ren Kost - helsekostbutik i Jægergårsgade

Hornvarefabrikken - Brugskunst lavet af horn

Så er der vist kun tilbage at sige: God shoppelyst! Og pas på hinanden derude.