Uge 42 i Aarhus rimer på Dining Week og Nordens største restaurantfestival! Læs med her og bliv klogere på konceptet og på de aarhusianske restauranter, som er en del af festivalen i 2022.

Konceptet bag Dining Week

Oprindeligt var Dining Week et københavnsk koncept udelukkende for restauranter i hovedstaden. Populariteten voksede dog så hurtigt, at madfestivalen nu spænder over hele landet og dermed også Aarhus. Konceptet er simpelt. De deltagende restauranter tilbyder en forudbestemt 3 eller 10 retters menu til en skarp pris alle dage i uge 42. Der sælges et begrænset antal kuverter, hvorfor man skal bestille bord i god tid.

I år deltager 5 aarhusianske restauranter i festivalen. Læs om dem og deres menu herunder, eller se mere på Dining Weeks hjemmeside og beslut dig for, hvilke(n) oplevelse du skal have med.

Glæd smagsløgene med nye smagsindtryk på Anker Gourmet

Dining Week på Anker
Anker Gourmet Aarhus

Er du klar på den helt store gourmetoplevelse, skal du ikke snyde dig selv for et besøg på Anker Gourmet! Blandt de 10 retter kan du glæde dig til at smage på trøfler, kammuslinger, blåmuslinger, røget laks, hummer, svampe, og så sluttes festen af med lækre french toasts. Du kan både tilkøbe vinmenu samt en menu med alkoholfrie drikkevarer.

Pris: 10 retter for 525,- + gebyr
Adresse: Fiskerivej 12, 8000 Aarhus C
Se menuen til Anker Gourmet her.

Tag på Karma Sushi for en overdådig sushimenu

Karma Sushi Dining Week
Karma Sushi Aarhus

Vi slutter af på Karma Sushi, og her er der altså mulighed for en sushioplevelse i absolut særklasse. Vi kan blandt andet nævne tangsalaten med sesam, et potpourri af lækre inside out-makier med spændende smagssammensætninger og toppings, nigiri og så en lækker dessert med mochi is!

Pris: 3 retter for 250,- + gebyr
Adresse: Frederiksgade 83, 8000 Aarhus C
Se menuen til Karma Sushi her.

Italiensk gastrohåndværk på Gorm's Aarhus

Dining Week Gorms
Gorms Aarhus

Hos Gorm's står ugens menu naturligt nok i Italiens tegn, og de tilbyder både en almindelig og en vegetarvenlig menu. I den almindelige menu består forretten af straciatellaost og smagfulde tomater. Hovedretten er en valgfri pizza, og til dessert sætter du tænderne i en lækker brownie med is og bær. Mums!

Pris: 3 retter for 250,- + gebyr
Adresse: Jægergårdsgade 6, 8000 Aarhus C
Se menuen til Gorm's her

Delevenlig mad på Baggården22

Aarhus Dining Week
Baggården22 Aarhus

Vælger du, at turen skal gå til Baggården22, står menuen på delevenlig mad i topklasse. Endda hele 10 retter, som er helt oplagte til at dele. Du vil blandt andet blive præsenteret for foccaciabrød, kyllingekroketter, skinke, flamberet laks, grillet oksebov, patatas bravas og en innovativ dessert med is og jordskokchips.

Pris: 10 retter for 525,- + gebyr
Adresse: M.P. Bruuns Gade 22, 8000 Aarhus C
Se menuen til Baggården 22 her.

Sublim sushi på LETZ SUSHI

Dining Week LETZ SUSHI
LETZ SUSHI Aarhus

Er du vild med sushi, er det helt oplagt, at turen går til LETZ SUSHI i uge 42. Her er der udvalgt en menu, som enhver sushielsker vil være begejstret for. Glæd dig til at sætte tænderne i blandt andet lakseceviche, maki med crispy rejer og lynflamberet laks, lækre insideout-makier og sprøde churros til dessert. Der er desuden også lækre vegetarmuligheder!

Pris: 3 retter for 250,- + gebyr
Adresse: M.P. Bruuns Gade 54, Nicoline Kochs Plads 3 eller Guldsmedgade 33 Aarhus C
Se menuen til LETZ SUSHI her.