Det er juli! Og for mange af os er det lig med sommerferie, stranddage, festival og is i lange baner. Og i år fejrer vi ikke kun sommeren og solens lune stråler – vaccine programmet er i fuld gang, og før vi når at se os om, er Danmark færdig vaccineret. Det er i sig selv fantastisk, og det betyder samtidig, at juli 2021 byder på flere større begivenheder og livemusik i Aarhus. Læs med her, hvor vi guider dig til Aarhus’ fedeste begivenheder i 2021.

Psst… Vi har desuden lavet en festival-guide hvor du kan tjekke sommeren og efterårets festivaler og musikbegivenheder ud.

Brætspilsmarked på Aarhus Brætspilscafé

Billede: Aarhus Brætspilscafé’s Facebook-begivenhed‌‌

Elsker du backgammon-turneringer, Scrabble eller Catan? Der findes ikke noget så sommerligt som en aften med brætspil og vin på altanen – og nu har du chancen for at købe dine yndlings brætspil til gode priser.

Aarhus Brætspilscafé sælger ud, og ikke nok med det, har du også mulighed for at sælge dine egne brætspil. Har du masser af brætspil, som du gerne vil sælge videre, kan du købe en bod her. I Aarhus Brætspilscafés eget sortiment finder du stakkevis af brætspil – nogle bliver solgt til få kroner, mens andre koster flere hundrede. Tjek det ud på Facebook-begivenheden.

Hvor? Fredensgade 33, 8000 Aarhus C
Hvornår? D. 18. juli
Pris? GRATIS

Blomsterfestival i Tivoli Friheden

Billede: Blomsterfestival Tivoli Frihedens Facebook-begivenhed‌‌

Glæd dig til at se, dufte, mærke og tænke blomster i et helt nyt lys! Tivoli Friheden inviterer endnu engang til landets største Blomsterfestival. Hele parken pyntes med blomster fra d. 1. juli til d. 8. august, så skal planlægger du et besøg i Friheden i den periode, skal du opleve de flotte blomster. Læs mere om Blomsterfestival i Tivoli Friheden her.

Hvor? Skovbrynet 5, 8000 Aarhus
Hvornår? Fra d. 1. juli til d. 8. august
Pris? Entre

Fed fredag i Tivoli Friheden er tilbage

Tivoli Friheden Fed fredag
Billede: Tivoli Frihedens Facebook-side

Endelig kan du skråle til Medina, Jada, Christopher og andre store stjerner under åben himmel i Tivoli Friheden! Fed fredag er tilbage efter et langt år med corona, og der er masser af gode navne på årets program. Herunder kan du se programmet for juli:

 • 2. juli: Kesi kl. 20.00 og 21.30
 • 9. juli: Jung kl. 20.00 og 21.30
 • 10. juli: Poul Krebs kl. 20.00 og 21.30
 • 16. juli: Christopher kl. 20.00 og 21.30
 • 23. juli: Carpark North kl. 20.00 og 21.30
 • 24. juli: Søs Fenger og Ida Corr kl. 20.00 og 21.30
 • 30. juli: Ude af kontrol kl. 20.00 og 21.30

Læs mere om de enkelte koncerter og bestil billetter her.

Hvor? Skovbrynet 5, 8000 Aarhus
Hvornår? Hver fredag i juli
Pris? Fra 180 kr.

Aarhus Jazz Festival

Aarhus Jazz festival 2021
Billede: Aarhus’ Jazzfestival’s Facebook-side

Aarhus’ Jazz-festival indtager byens spillesteder, barer og kulturinstitutioner fra den 10/7 til den 17/7 2021, og forvandler byen til et mekka for blæs og bløde melodier. Koncerterne vil blive spillet på mange af byens koncertsteder, barer og cafeer og de kan se hele programmet  her. Du kan læse mere om billetpriserne på de enkelte begivenheder – mange steder er der fri entre! Følg også Aarhus’ Jazzfestival på Facebook, og læs mere om de fede events!

Hvor? På byens spillesteder, barer og cafeer
Hvornår? Fra d. 10/7 til d. 17/7
Pris? Forskellige priser – tjek hjemmesiden!

Waterfest Aarhus

Waterfest Aarhus
Billede: Waterfest Aarhus’ Facebook-begivenhed

Er du vild med vand, og ønsker du at bevare og beskytte det azurblå hav? Så skal du til Waterfest i Aarhus d. 17. juli. Aarhus Watersports Complex inviterer til en festdag med både ocean clean up og wake fest, som både vandhunde og landkrabber. Programmet er som følger:

 • 10:00: Opening
 • 10:30: Can you shred it? (Wakeboard)
 • 12:00: Ocean Clean up (City Edition)
 • 13:30: Dødschallenge Aarhus ft The Internation Døds Federation
 • 16:00: Wakefest Invitational
 • 20:30: Prize Ceremony

Læs mere på Facebook-begivenheden.

Hvor? Irma Pedersens Gade, 8000 Aarhus
Hvornår? D. 17. juli
Pris? GRATIS

Grimfest og De grimmeste aftener

Grimfest Aarhus 2021
Billede: Grimfest’s Facebook-side

Grimme mennesker og iskolde fadøl. Grimfest løber af stablen d. 29. til 31. juli, og her kan du se frem til tre dage med fest, farver og live musik. På programmet finder du blandt andet ….

Læs mere og bestil billetter til Grimfest her.

I løbet af sommeren arrangerer Grimfest desuden ‘De grimmeste aftener’, som byder på masser af god festivalstemning, og fede talks og foredrag. Fokus er på musikken og den Grimme have-hygge, så det eneste du skal medbringe et tæppe til at sidde på, en tyk trøje og et corona-pas. Der er muligt at tilkøbe mad, og du finder altid en vegansk ret på menuen. I juli kan du blandt andet opleve:

 • 2. juli: Barselona
 • 3. juli: Suspekt
 • 10. juli: Shades of blue
 • 15. juli: Steen Jørgensen
 • 16. juli: TV-2
 • 17. Juli: Fries Before Guys
 • 23. juli: Bogfinkevej

Du kan bestille billetter til De grimmeste aftener her.

Hvor? Grimhøjvej 20, 8220 Brabrand
Hvornår? Hele juli
Pris? Se billetpriser til de enkelte events