Trænger du til orange feeling, savner du iskolde fadøl, eller længtes du bare efter fællessang til livemusik? Tidligere på sommeren meldte store festivaler som Roskilde Festival, Northside og Smuk Festival, at årets største musikfester aflyses grundet Covid19. Men selvom der ikke bliver ballade i bøgeskoven eller øl-bowling i G78, er der stadig masser af live musik og festivalsstemning på programmet. Herunder giver vi dig en guide til sommeren og efteråret 2021’s festivaler og livearrangementer i Aarhus.

Vi regner selvfølgelig med, at alle guidens arrangementer løber af stablen, men hold øje med myndighedernes udmeldinger og hjemmesiderne for en sikkerheds skyld. Tip os på [email protected] hvis du mangler en festival eller koncert!

Læs også: Bazar Vest: Stedet hvor sanserne får frit spil

One day festival i UngK – d. 24/6 2021

UngK’s One Day Festival Aarhus
Billede: UngK’s One Day Festival

Èn enkelt dag med festival-stemning og live musik. UngK inviterer til gratis endagsfestival i lokalerne på Nørre Alle 23K. Tag vennerne under armen, nyd musikken og drik et glas rosé, en øl. Som nævnt byder programmet på en masse live musik, men drag queen Miss Stella Starlight gæster også festivalen med sit Drag Queen Bank Show. Læs mere på Facebook-begivenheden.

De grimmeste aftener –  d. 26/6 til d. 11/9 2021

De grimmeste aftner 2021
Billede: De Grimmeste Aftners hjemmeside

Siddekoncert, aftensol og glade stunder under den lune sommerhimmel! Grimfest arrangerer ‘De grimmeste aftener’, som byder på masser af god festivalstemning, når de i løbet af sommeren inviterer til et hav af fede koncerter, med både kendte og upcoming kunstnere.

Fokus er på musikken og den Grimme have-hygge, så det eneste du skal medbringe et tæppe til at sidde på, en tyk trøje og et corona-pas. Der er muligt at tilkøbe mad, og du finder altid en vegansk ret på menuen.

I løbet af sommeren kan du blandt andet opleve:

 • Barselona d. 2/7 2021
 • Tv-2 d. 16/7,
 • Fries Before Guys d. 17/7
 • Aksglæde d. 11/9.

Du kan bestille billetter til De grimmeste aftener her.

Fed fredag Tivoli i Friheden – d. 25/6 til d. 10/9 2021

Tivoli Friheden Fed Fredag Aarhus
Billede: Tivoli Friheden’s Facebook-side

Endelig er Fed Fredag tilbage i Tivoli Friheden. Danmarks bedste musikere gæster igen i år Friluftsscenen, og dér er stadig masser af biletter. Men vær hurtig!

I løbet af sommeren kan du blandt andet opleve:

 • Medina d. 25/6
 • Kesi d. 2/7
 • Jung d. 9/7
 • Christopher d.16/7
 • Jada d. 28/8

Bestil dine billetter og tjek hele programmet ud her.

Grimfest – d. 29/7 til d. 31/7 2021

Grim fest Aarhus 2021
Billede: Grim Fest’s Facebook-side

Traditionen tro, løber Grimfest også af stablen, og ligesom til ‘De grimmeste aftener’, byder pladsen i Brabrand på fede koncerter på Bonzai-scenen og kolde fadøl i kolonihaverne og se poetry slam i skoven, skatekonkurrence og poetry slam. De har endnu ikke røbet programmet, men stay tuned, for de løfter sløret for festivalens musiknavne fredag d. 25/6.

Bestil billetter og hold øje med programmet her.


Aarhus Jazz Festival – d. 10/7 til d. 17/7 2021

Aarhus Jazz festival 2021
Billede: Aarhus’ Jazzfestival’s Facebook-side

Blæs, bløde melodier og afdæmpet belysning. Kom med når hele Aarhus forvandles til et sandt jazz-paradis. Aarhus’ Jazz-festival indtager byens spillesteder, barer og kulturinstitutioner fra den 10/7 til den 17/7 2021. Der er rig mulighed for at høre koncerter med kendte jazzmusikere og upcoming, og du kan se hele programmet her. Du kan læse mere om billetpriserne på de enkelte begivenheder – mange steder er der fri entre!

Følg Aarhus’ Jazzfestival på Facebook, og læs mere om de spændende koncerter.

Aarhus Åbner op i Musikparken – d. 24/6 til d.11/7

Aarhus Åbner op i Musikparken
Billede: Aarhus’ Åbner op i Musikparkens Facebook-side

Aarhus Åbner op, og dét skal fejres i Musikparken foran Musikhuset!

For at gøre forårets og sommerens koncerter endnu federe, har Musikhuset, Train og Futurelive, slået hovederne sammen under navnet Aarhus åbner op i Musikparken. I løbet af sommeren kan du blandt andet synge med på ‘Pregnant’ når Phlake gæster musikparken med en intimkoncert d. 5/7.

Du finder desuden et hav af andre spændende arrangementer for hele familien, og du kan se resten af musikprogrammet og læse mere om de øvrige arrangementer på hjemmesiden. Du kan også følge med på Facebook-siden eller Instagram.

I løbet af sommeren kan du blandt andet opleve:

 • Marie Key og Carl Emil Petersen d. 24/6
 • HUGORM d. 4/7
 • Phlake d. 5/7
 • Drew Sycamore d. 9/7
 • Fyr og flamme d. 11/7

Aarhus Festuge – d. 27/8 til 5/9 2021

 Aarhus festuge 2021
Billede: Aarhus’ Festuges Facebook-side

Fra den 27. august kan du igen opleve den unikke Festuge-stemning, når Aarhus i 10 dage fyldes med kunst, kultur, og selvfølgelig masser af god musik. I år er temaet “In It Together”, og er en hyldest til fællesskabet, efter lang tid med restriktioner.

Musikprogrammet er proppet med spændende navne, og du finder blandt andet Fallulah og Who Killed Bambi d. 29/8. Og du finder naturligvis også et hav af andre spændende arrangementer for hele familien, herunder både teater, film, børnekultur, arkitektur og design. Se hele programmet til Aarhus’ Festuge, og læs mere om billetsalg med mere her.

Læs også: Guide til de 5 bedste cocktailbarer i Aarhus

SPOT Festival – d. 16/9 til 17/9

 SPOT Aarhus 2021
Billede: SPOT Festival’s Facebook-side

SPOT-festival har rykket programmet, så det i år afholdes i september. Efterårets musikprogram byder her på hårdtslående rock, udfordrende jazz og masser af nye, spændende produktioner. Line uppet bliver offentliggjort løbende, men allerede nu har de løftet sløret for, at årets SPOT byder på navne som Angående Mig, Sulka og Soleima. Du kan se alle navnene og købe din billet her.

Husk desuden at følge med på Facebook-siden.