Guide: Fitnesscentre for enhver smag i Aarhus

Kalenderen siger januar, og måske betyder det, at du har sat dig for at komme i gang med at træne. Aarhus byder på et hav af forskellige fitnesscentre, og det kan være lidt uoverskueligt at finde ud, hvilket man skal vælge.

Men bare rolig! Vi gør det nemt for dig. Her får du en guide, hvor vi giver dig overblikket over de mest populære fitnesscentre i Aarhus. Så kan du vælge lige præcis dét center, der passer bedst til dine behov.

Læs også: De bedste oplevelsesgaver i Aarhus

Fitness World

Fitness World i Aarhus
Foto: Fitness World 

Danmarks største fitnesskæde er Fitness World, som du helt sikkert kender. I Aarhus C finder du hele fire centre, mens der også er en masse i de omkringliggende forstæder til Aarhus.

I hele Danmark har Fitness World knap 170 centre. Derfor er Fitness World et godt tilbud til dig, der ønsker at kunne træne i hele landet, uanset hvor du befinder dig.

En anden fordel ved Fitness World er deres store udbud af holdtræninger, hvor man finder hold til enhver smag. Desuden finder du et bredt udvalg af maskiner og udstyr. Ønsker du personlig træning, tilbyder Fitness World også dette.

Fitness World har tre forskellige medlemstyper. Det billigste koster 179 kr. om måneden, og her kan du benytte ét center efter eget valg. Ønsker du også at kunne træne med på hold, skal du give 209 kr. om måneden.

Vil du gerne have muligheden for at træne i andre centre, skal du vælge Plus-abonnementet, som koster 229 kr. om måneden.

Har du en enkelt gang lyst til at træne i et andet center, kan du også betale et engangsgebyr på 30 kr. Derudover har Fitness World en række muligheder for tilkøb til medlemskaberne, hvor du blandt andet kan tilkøbe brug af bodytracker.

Det får du: Fitness, holdtræning, personlig træning, mulighed for at træne i hele landet

Hvor: Fire centre i Aarhus C:

  • Dalgas Avenue 2A
  • Frederiksgade 25
  • Margrethepladsen 4 (Scandinavian Center)
  • Knudrisgade 4-6

Pris: 179-229 kr. om måneden

Læs mere om Fitness World her.

FitnessX

FitnessX i Aarhus
Foto: FitnessX

Du har formentlig også hørt om FitnessX, som ligeledes er en kæde. Hos FitnessX får du både fri fitness og holdtræning, samt adgang til alle centre.

I Aarhus C finder du tre FitnessX-centre, mens du også finder centre i Brabrand, Viby og Hasselager. Centrene byder på et stort udvalg af maskiner, samt hold du kan deltage frit på.

FitnessX skiller sig ud med deres “træningsven-abonnement”. Her kan du nemlig træne for bare 175 kr. om måneden, såfremt du køber abonnementet med en ven.

Du behøver hverken træne sammen med din “træningsven” eller være i centret på samme tid. FitnessX tilbyder også personlig træning, som udover træning indeholder kostvejledning.

Det får du: Fitness, holdtræning, personlig træning, adgang til alle 23 centre i landet

Hvor: Tre centre i Aarhus C:

  • Ankersgade 12
  • Daubjergvej 26 C (Frisko)
  • Viborgvej 3 (Prismet)

Pris: 175 kr. om måneden

Læs mere om FitnessX her.

LOOP Fitness

LOOP Fitness i Aarhus
Foto: LOOP Fitness

Synes du ofte, at det er uoverskueligt at finde ud af, hvad og hvordan du skal træne? Er dit primære mål at få pulsen op samt få regelmæssig motion, som ikke behøver at tage for lang tid? Så er LOOP Fitness måske det rette for dig.

Konceptet er cirkeltræning, hvorfor LOOPs centre er indrettet med 16 enkle maskiner. Disse cirkulerer du rundt mellem med hjælp fra en ding-lyd, som guider dig fra maskine til maskine i en blot 24 minutter lang træningssession. Du bestemmer helt selv, hvor hårdt det skal være.

LOOP giver dig også mulighed for at tracke din træning med deres Beefit trackingsystem, som er inkluderet i medlemskabet. Her kan du via et simpelt armbånd, blandt andet se antal løftede kilo, gentagelser og forbrændte kalorier. Det hele fremgår i den tilhørende app, som du downloader på din smartphone.

Prisen for et medlemskab hos LOOP Fitness er 239 kr. pr. 30 dage. I Aarhus C finder du et enkelt center, men medlemskabet giver dig adgang til samtlige 130 LOOP-centre i landet.

LOOP Fitness har en række rabatordninger – herunder studierabat. Det vil sige, at du som studerende kun skal give 199 kr. om måneden. Denne pris tilbydes også til medlemmer af Ældresagen, Diabetesforeningen og Hjerteforeningen.

Det får du: Guidet cirkeltræning, adgang til alle 130 LOOP-centre i landet

Hvor: Søren Frichs Vej 44, 8230 Åbyhøj (samt flere centre i nærheden af Aarhus)

Pris: 239 kr. (199 kr. for studerende samt medlemmer af Ældresagen, Diabetesforeningen og Hjerteforeningen).

Læs mere om LOOP Fitness her.

DGI-Huset

DGI-Huset Fitness i Aarhus
Foto: DGI-Huset

Er du fra Aarhus, kender du nok også DGI Huset. Vidste du, at der også er et fitnesscenter i DGI-Huset? Her kan du træne med nyt og professionelt fitnessudstyr af mærket Cybex.

Du får desuden lagt et program for din træning – helt kvit og frit. Ønsker du at træne på hold, tilbyder DGI-Huset også dette. Faktisk er der 100 fitnesshold om ugen! Så mon ikke der er noget for dig?

Et abonnement med fri fitness og holdtræning koster 219 kr. om måneden (studerende 199 kr). Ønsker du blot at benytte fitness og ikke deltage på hold, så kan du gøre det for bare 169 kr. om måneden.

Det får du: Fitness, holdtræning, gratis programlægning

Hvor: DGI-Huset, Værkmestergade17, 8000 Aarhus C

Pris: 169-219 kr. om måneden

Læs mere om DGI-Huset her.

Fit&Sund

Fit&Sund Aarhus
Foto: Fit&Sund

I sundhedshuset Fit&Sund kan du både træne individuelt på de nyeste maskiner og træne på centres mange hold. Omgivelserne er hyggelige og med en afslappet, uformel tone, hvor et helt team af sundhedsfaglige står klar til at hjælpe og vejlede dig.

Har du brug for råd og støtte til at ændre på din kost, kan diætisterne hjælpe med dette. Har du skavanker i muskler, led og knogler, står fysioterapeuterne klar.

Særligt problematikker med nakke, ryg og lænd er fysioterapeuterne virkelig kompetente i at behandle, da de er specialiseret i dette. Derudover kan du få personlig træning af uddannet personale, som skræddersyer et program til netop dig.

Prisen for et medlemskab er 319 kr. om måneden, som giver både fri fitness og adgang til standardhold. Desuden kan du frit gæstetræne hos alle Fit&Sund-huse i landet. For unge under 23 år er prisen 279 kr. om måneden, mens ældre over 65 år kan træne for 299 kr. om måneden.

Det får du: Fitness, holdtræning, hjælp fra sundhedsfagligt team, adgang til alle Fit&Sund-huse i landet

Hvor: Karupvej 2C, 8000 Aarhus C

Pris: 319 kr. om måneden (under 23 år: 279 kr., over 65 år: 299 kr.)

Læs mere om Fit&Sund her.

SeierFitness

Dette fitnesscenter, som er beliggende på Aarhus Ø, er et eksklusivt center med fokus på et stærkt træningsfællesskab. Derfor betegnes SeierFitness som en fitnessklub, hvor det udover træning handler om nærvær, relationer og engagement.

Klubben har en begrænsning på antal medlemmer, hvorfor du aldrig vil opleve et proppet center. Derfor ingen kø til maskinerne. Lokalerne er moderne, og det samme er det top-professionelle udstyr. SeierFitness har også en udendørs terrasse, som blandt andet giver mulighed for at træne i TRX og bokse på sandsække.

Du kan også træne på hold, få personlig træning samt fysioterapi og massage. Desuden har SeierFitness en sauna, som især bruges i vinterhalvåret, hvor der afvikles saunagus og vinterbadning.

Læs også: Den permanente badeanstalt udvider

Hos SeierFitness køber du medlemskab for et halvt år. Et standardabonnementet koster 595 kr. om måneden. Her har du adgang til fitness, 4x holdtræninger om måneden og 1 gratis kropsanalyse om måneden. Vil du have ubegrænset holdtræning, er prisen 695 kr. om måneden.

Ønsker du også at kunne benytte saunagus, skal du have premiumabonnementet, som også giver dig adgang til et helt nyt HIIT træningskoncept, samt to timers personlig træning hvert halve år. Ydermere får du adgang til over 60 klubber i Danmark og 1600 på verdensplan, når du er ude at rejse. Prisen for dette er 795 kr. om måneden.

Skal der ikke mangle noget, kan du vælge All-in abonnementet, som koster 1.995 kr. om måneden og indeholder en masse eksklusive fordele.

Det får du: Eksklusiv træningsklub med havudsigt, fitness, holdtræning, personlig træning

Hvor: Mariane Thomsens Gade 2F, 8000 Aarhus C

Pris: Fra 595 kr. om måneden

Læs mere om SeierFitness her.

Power House

Power House Aarhus
Foto: Power House

Vi bliver på Aarhus Ø, for her finder du nemlig også fitnesscenteret Power House, som er det største på Aarhus Ø. Power House byder både på fitness og holdtræning. Uanset hvad du er til, er udstyret af den bedste kvalitet. Du kan forvente et spritnyt, eksklusivt og lækkert center, hvor intet mangler!

Hos Power House vælger du mellem tre forskellige medlemskaber. Vil du have adgang til både fitness og holdtræning, er prisen 449 kr. om måneden. Ønsker du ikke at træne på hold, er prisen 349 kr., og ønsker du blot adgang i weekenderne (ikke på hold), kan du vælge medlemskabet til 199 kr. om måneden.

Det får du: Eksklusive omgivelser og udstyr, fitness, holdtræning.

Hvor: Kristine Nielsens Gade 11, 8000 Aarhus C

Pris: 199-449 kr. om måneden

Læs mere om Power House her.

Tilbud i Aarhus

Okkels is
Lej din egen isbar hos Okkels
Se tilbud
Brødrenes Bøffen Burger
Få 15% studierabat hos Brødrenes Original
Se tilbud
Restaurant Mellemrum
Gå all-in på Restaurant Mellemrum
Se tilbud

I samme kategori

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Tangkroen
Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1

Forsiden netop nu

Tangkroen
photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.