Chefs Menu hos Elle Belle

Inkl. velkomst bobler

Fra 360 kr. pr. person

Elle Belle logo

Fra 360 kr. pr. person

Hos Elle Belle bliver du budt på en særlig aften med Chefs Menu. Menuen består af snacks, bobler, 6 deleretter og dessert.

Normalpris 415,- pr. person (fredag og lørdag). Pris mandag – torsdag 360,- pr. person.

Elle Belle har lavet et kombineret tilbud på både mad og lidt drikke. I får først lidt lækre barsnacks og velkomstbobler. Deres kokke har taget alle deres livretter og serverer dem for jer af 2 omgange, og så slutter i selvfølgelig med dessert. I får på den måde 6 forskellige deleretter, herefter øger de mængden så det passer med antallet ved bordet. De tilpasser selvfølgelig menuen, hvis der er allergier, vegetar el lign. Der vil altid være noget fra havet, lidt kød og grønt. Tilbuddet inkluderer også snacks i form af ‘dagens snacks’, velkomstbobler og brød.

Tipaarhus

Elle Belle
Foto: Elle Belle

 

Hvem er Elle Belle?

Elle Belle er social dining og god stemning. Pivfrisk skaldyr, fisk, grønne retter og en lille smule kød. Alle deres retter er perfekte til at dele, og derfor kan du nå igennem flere af deres små livretter. Du kan både vælge helt frit på deres ala-carte, eller hoppe på deres populære Chefs Menu til 360,- i hverdagene (og frokost) og 415,- i weekenden. De er eksperter i delemad, og på den måde er de dit perfekte go-to sted til både mad, drinks og formidabel hygge!.. Og Happy Hour i weekenden. Små lækre retter der kommer til bordet, så snart de er færdige i køkkenet.

Elle Belle har åbent til aften fra mandag til lørdag. Du er også velkommen til blot at komme ned til en drink eller et lille glas. De har også åbent til frokost lørdag, hvor de serverer det samme som om aftenen. Hvorfor gøre forskel?

Deres serveringspersonale er ikke uddannede sommeliers eller det der ligner, til gengæld vil de rigtig gerne hjælpe og guide jer til at finde noget vin og drikkevarer som passer jeres smagsløg. De har vin, øl og klassikerne fra ferien sydpå, som hjemmelavet limoncello og sangria. De laver naturligvis også de traditionelle cocktails, bare gå i baren og spørg deres bartender. Derudover har de altid et udvalg af hjemmelavede safte, og sætter en ære i at tilbyde sjove og alternative alkoholfri drinks.

Elle Belle konceptet

Elle Belle er en fræk madbar med udsigt til middelhavet. Velsmagende småretter med årstidens råvarer af primært fisk, skaldyr og grønt, samt et stort udvalg af drikke, både med-og uden alkohol. Deres kald i livet er at lave det bedste at spise til jer, for den skarpeste pris. I får ingen hvide duge, meterlange menukort eller marathonpræsentationer af den solrige sydvestvendte skråning, deres vin kommer fra. Til gengæld får I veltillavede retter så snart der er færdige i køkkenet, i uformelle omgivelser med gang i beatet og god stemning.

Deres retter er ikke store, men så har I også mulighed for at smage på så mange som I orker. De anbefaler 4-5 retter pr. person afhængigt af hvor sultne I er, og hvilke retter I vælger. Det er oplagt at dele deres retter, så alle kan få smagt på lidt af det hele. Maden bliver serveret som den bliver klar i køkkenet, så forvent ikke at få det hele på én gang. De har et stort fokus på fisk, skaldyr og årstidens grønt. Der vil også altid være et par kødretter på menuen. De bruger årstidens råvarer, og slår til hvis fiskemanden har en portion jomfruhummer han gerne vil af med, eller hvis de pludselig kan få et godt tilbud på figner. Derfor kan der stå andre retter på tavlen i restauranten, end der står på menukortet. De udnytter deres ingredienser og råvarer til det sidste og bestiller ikke i overportioner. Så er der ikke mere tatar i køkkenet, er der altså heller ikke på menukortet.

Flere tilbud

Café stiften
Morgenmad hos Café Stiften
Se tilbud
To der spiser på Restaurant Malt
Lækker 7 retters menu på Restaurant Malt
Se tilbud
Doner-1024x702
Nyd en lækker Gemüse Döner
Se tilbud

Seneste artikler

Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food

Mest læste

Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Fris-r-Aarhus
Forret
Aarhus-Festuge-1

Forsiden netop nu

Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus
Bilforhandler Hyundai, Match Biler Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.