Er du på udkig efter en god burger på farten, er der efterhånden mange muligheder i Aarhus. Måske tænker du, at høj kvalitet og en burger på farten næppe kan forenes, men det er netop, hvad det kan hos Byens Burger i Aarhus.

I knap 40 år har Byens Burger leveret mad til aarhusianerne, og du har måske bemærket, at den lille biks på Thorvaldsensgade gennem årene har ændret udseende. Men hvad der ikke har ændret sig, er fokusset på den høje kvalitet, hvor Byens Burger absolut ikke går på kompromis.

Et solidt måltid

Bestiller du en burger fra Byens Burger, kan du forvente et solidt måltid, hvor der er tænkt over hver en komponent. Du får en god klassisk burger, hvor standarden er 200 g bøf, så du skal bestemt ikke bekymre dig om, hvorvidt du bliver mæt.

Byens Burger Aarhus
Foto: Byens Burger Instagram

Det er hos mange burgerbarer blevet kutyme, at der hører pomfritter til en burger. Det kan du også få hos Byens Burger, men tanken er, at burgeren er i centrum, og at denne i sig selv skal gøre dig mæt.

En klassisk burger hos Byens Burger indeholder, udover en 200 g oksekødsbøf, frisk salat, tomat, agurk samt ketchup og burgerdressing. Du kan derfor altid regne med en solid burger, hvor der ikke er sparet på mængderne.

Læs også: Take Away Guide - 11 af Aarhus' bedste burgersteder

Kvalitet kan smages

Hos Byens Burger er hver en råvare nøje udvalgt. Kødet er fra danske, fritgående kvæg og leveres hver dag friskt. Bøfferne formes af burgerbaren selv. Grøntsagerne er ligeledes friske og lokale, som også snittes af Byens Burger selv. Burgerbollerne kommer naturligvis også friskbagte hver eneste dag fra et lokalt bageri.

Dette kan uden tvivl smages. Selvom man nok vil karakterisere Byens Burger som fastfood, så føles det faktisk som at spise en hjemmelavet burger - som bare er ekstra god og velsmagende. Du fornemmer virkelig, at der er lagt kærlighed i det ellers simple måltid.

Byens Burger Aarhus
Foto: Byens Burger Instagram

Kødet er mørt, saftigt og med masser af smag. Grøntsagerne er sprøde, og bollen er blød og luftig. Altså; en rigtig god burger, hvor alle komponenter spiller enormt godt sammen.

En klassisk burger får du for 69 kr., hvilket muligvis er en smule dyrere end andre burgerbarer. Men du får altså også et ærligt, mættende og ikke mindst velsmagende måltid. Er du studerende, får du ovenikøbet 15% rabat!

Noget for enhver smag

Byens Burger tilbyder ikke kun den klassiske burger. I din burger kan du både få oksekød, kylling eller falafel i forskellige variationer. Er du lidt frisk, kan du eksempelvis prøve Nachos Burgeren, hvor klassiske nachos med smeltet cheddar møder burgeren.

Udover det brede udvalg af burgere, tilbyder Byens Burger også pizza og pitabrød, som ligeledes bærer præg af velsmag og kvalitet.

Blandt pizzaer er mulighederne mange. Særligt anbefalelsesværdig er dén med sucuk. Her får du en pizza med den karakteristiske krydrede pølse i selskab med rødløg og svampe, hvilket passer helt perfekt sammen. En sådan pizza får du for 89 kr.

Både burgere og pizzaer kan laves med glutenfrit brød, så der er altså mad til alle!

Byens Burger Aarhus
Foto: Byens Burger Instagram

Læs også: 5 lækre steder at få shawarma i Aarhus C

Populær på både Wolt og Just Eat

Noget tyder på, at Byens Burger er et sted, man kommer igen. Den familieejede burgerbar er nemlig blandt de mest populære take away udbydere på både Wolt og Just Eat i Aarhus. Det forstår man altså godt, når først man har smagt et måltid mad derfra!

Vil du spare leveringsomkostningerne, kan du også altid bestille via Byens Burgers egen hjemmeside og afhente selv i biksen på Thorvaldsensgade.

Byens Burger Thorvaldsensgade
Foto: Byens Burger Instagram

Du finder Byens Burger på Thorvaldsensgade 1, 8000 Aarhus C.  

Se menuen og læs mere om Byens Burger her

Åbningstiderne er:

Mandag-onsdag: 11.00-22.00

Torsdag og søndag: 11.00-23.00

Fredag og lørdag: 11.00-05.00