Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Anmeldelse af Restaurant GÄST

En torsdag aften besøgte vi Restaurant GÄST på Banegårdspladsen i Aarhus. Aftenen bød på smukke anretninger, pragtfulde smage og ikke mindst fantastisk betjening, som var helt nede på jorden. Vores samlede oplevelse var, at intet er overladt til tilfældighederne hos Restaurant GÄST. 

Varm velkomst og god betjening

Allerede da vi trådte ind i restauranten, mærkede vi den behagelige stemning hos GÄST og følte os meget velkomne. Udefra ser man en rigtig pæn restaurant, og man kan måske tænke, at betjeningen bærer præg af det. Det gjorde den også, men på den helt rigtige måde. 

Tjenerne var virkelig dygtige og opmærksomme, og på samme tid helt nede på jorden og nærværende. Vi havde en følelse af, at tjenerne var i øjenhøjde med os – både når der blev fortalt om retterne og vinene. 

Kontrast til den travle Park Allé

Restaurant GÄST

Vi fik en vinduesplads, hvor vi kunne se ud på den travle Park Allé, som pludselig stod i stor kontrast til roen og nærværet hos Restaurant GÄST. Vi nød at kigge på de mange mennesker, der passerede, imens vi blev forkælet med de smagfulde retter. 

Vi startede med et lækkert glas bobler og snacks til. Boblerne var prosecco, og snacks bestod af tre små hapsere, som var sirligt anrettet. Et sprødt hjul med græskarcreme, en “skal” fyldt med blandt andet tomat og balsamico og en lille friteret hapser med kalv. 

Det smagte virkelig godt, og især “græskarhjulet” var vi vilde med. Vi var også virkelig imponerede over anretningen, som var meget æstetisk og i dén grad appetitvækkende. Det var tydeligt, at der var tænkt over hver en detalje – både i forhold til smag og æstetisk udtryk. 

 

 

Forret, hovedret og dessert for 375 kroner

Herefter gik vi ombord i tre retter, som vi selv havde valgt. For bare 375 kr. får man hos GÄST både forret, hovedret og dessert – som man helt selv vælger fra menukortet. Man kan også vælge “En aften på GÄST”, som består af 4 udvalgte retter, vinmenu, snacks og bobler samt kaffe og te. Her er prisen 900 kr. for det hele. 

Vi valgte dog at sammensætte tre retter selv, hvor vi valgte forskellige retter, så vi kunne smage ved hinanden. 

Der er tænkt over hver en detalje

Til forret fik vi henholdsvis rimmet makrel og dansk lufttørret skinke. Den rimmede makrel blev serveret i en malttærte, hvor der også var cherrytomater og fetacreme. 

Den lufttørrede skinke var i selskab med cantaloupe melon, balsamico, burrata og pinjekerner. Begge retter smagte virkelig godt, og da vi havde valgt vinmenu, fik vi hver serveret et glas hvidvin til. 

Forret

Hvidvinene var to forskellige, som hver især passede godt til de to forskellige forretter. Det var godt afstemt, og det gav mening, at vi fik to forskellige vine. Igen var der tænkt over hver en detalje. 

 

 

Fuld af smag

Hovedret

Til hovedret havde vi valgt henholdsvis hvid fisk og kylling. Fisken blev serveret i en lille pakke, og da vi åbnede den, spredte sig en himmelsk duft. Som tilbehør var der pak choi, græskarcreme og en let, lækker sauce. 

Kyllingen var fuld af smag, og simpelthen så saftig – og der var rigeligt af den. Dertil var der små kogte kartofler med skræl, agurk, rabarber, sprødt kyllingeskind og en hønsesauce, der smagte lige så godt, som den duftede. 

Vi var spændte på, hvordan rabarber ville fungere i retten. Her må vi sige, at det fungerede vidunderligt. De små rabarberstykker gav noget virkelig godt til retten. Igen var der tænkt over detaljerne, som bare spillede. Til fisken blev der serveret hvidvin, mens der til kyllingen blev serveret rødvin. Begge vine passede perfekt til. 

Desserter der toppede aftenen

Dessert

Efter hovedretten var bunden altså ved at være lagt – vi var virkelig mætte. Men der er selvfølgelig altid plads til dessert – og især dem vi fik! Hold da op, det var lækkert. 

Vi havde valgt pavlova og chokoladebar. Pavlovaen bestod af en marengs “fuglerede” fyldt med friske bær, konditorcreme og brombæris. Chokoladebaren var en bar fyldt med chokolademousse og med sprød chokolade yderst. Hertil var der mango/passion gel og sorbetis samt sprød kiks. 

Anretningen var i sig selv imponerende med spiselige blomster, der prydede toppen. Der blev spist op, rub og stub, til trods for at vi allerede var virkelig mætte. Det siger meget om, hvor vidunderligt det smagte. 

Smagene var bare perfekt sammensat med komponenter, der komplimenterede hinanden. Som en sidste skænk fik vi henholdsvis dessertvin og portvin. Hvis vi skulle vælge en favorit, må det blive desserterne, som satte det perfekte punktum for en formidabel aften hos Restaurant GÄST. En restaurant som vi i dén grad kan anbefale!

Du kan læse mere om Restaurant GÄST her.

Tilbud i Aarhus

Social dining hos Elle belle
Social Dining fra Elle Belle - To Go
Se tilbud
sandwich hos jenin
Smagfulde palæstinensiske sandwichmenuer hos Jenin
Se tilbud
Frokost tilbud
Frokosttilbud på All-you-can-eat Sushi
Se tilbud

I samme kategori

Bertasminde
Friheden
Udeservering (udvalgt billede)
cocktailbarer i Aarhus

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

loulou-2
Bertasminde
majmarked på jægergårdsgade
Frisør Aarhus

Populære kategorier

Information

Nyhedsmail

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.