Guide: Mad og drikke på Aarhus Street Food

Solen skinner, sommeren nærmer sig, og det betyder selvfølgelig, at det er tid til at tage på Aarhus Street Food. Det er et genialt sted at svinge forbi med vennerne, hvis I vil være sikre på en god aften med lækker mad og drikke. Vi guider dig til de bedste Street Food boder til sommeraftenen.

Danyar Fish & Chips

På Danyar Fish & chips får du selvfølgelig den lækre klassiker fish & chips. Fisken er helt sprød udenpå, og fløjsblød indeni, og pommes fritterne er det samme. Dertil skal du selvfølgelig have deres lækre tartarsauce. Du kan også prøve en fiskeburger, hvor den normale bøf er udskiftet med et saftigt stykke kuller.

Hvis det skal være lidt sundere, kan vi virkelige anbefale deres salat med fisk og rejer til 135 kroner. Det er en læskende blanding af frisk salat og sprød fisk med dressing. Portionerne er store, så du bliver mæt og glad på samme tid.

Bánh Mí Bandits

Bánh Mí Bandits er efterhånden ved at være en kendt favorit i Aarhus, men hvilket bedre sted at nyde den vietnamesiske street food end ja, på Street Food? De har fokus på de simple, friske og rene smage fra Vietnam, og deres salat og sandwich lever i særdeleshed op til det.

Min personlige favorit er deres Bandit Bowl, prøv den enten med bbq gris, kylling eller vegetarisk. Derudover får du ris, chilli, gulerrøder, rødkål, den lækreste hoisin-peanut-dressing og meget mere. Man bliver aldrig træt af at spise Bánh Mí Bandits, sådan er det bare.

 

 

 

Guide: De 6 bedste cocktail-barer i Aarhus

BAP

Bibimbap, Kimbap, Ssambap eller Bapsang – sådan lyder nogle af de lækre koreanske retter, som du kan sætte tænderne i hos Bap. Her er smagen virkelig i top, og prisen i bund. Prøv for eksempel en bibimbap friske grøntsager, ris og et æg på toppen til kun 55 kroner for en lille. Hvis det skal være lidt mere snasket, kan du nyde en korean fried chicken meal, hvor du får stegt og saucet kylling med ris og dressing.

Hvis du er vild med det koreanske univers og vil prøve lidt af hvert, kan du få en bapsang menu, hvor du får blandt andet japchaenudler, kimchi, dressing og friske grøntsager til kun 95 kroner. Her har du smagsgaranti, og måske kan du endda prøve en ny ret for første gang.

Aarhus Street food

Mormors Køkken

Navnet fortæller dig nok, alt du har brug for at vide. Hos mormors Køkken får du traditionel, dansk mad – præcis som mormor ville lave det. Prøv for eksempel klassikeren boller i karry, lavet på kalv og flæsk, til kun 75 kroner.

Du kan også rejse tilbage til barndommen med tarteletter og mørbradgryde, enten med ris eller kartoffelmos. Stedet er perfekt til børnefamilien, da alle retterne fåes i en børneportion til kun 45 kroner. Det er smart!

Street Food

Hvad med drikkevarer?

Uden mad og drikke, durer helten ikke. Når du har fundet dit måltid blandt de mange street food boder, skal du selvfølgelig også have en lækker drikkevarer til. Og her skuffer Street Food heller ikke. I Ølbaren har de 30 forskellige øl på hanen, og endnu flere specialøl på hylderne. Her er øl til enhver smag, og de har selvfølgelig også alkoholfri valgmuligheder.

Vinbaren har et kæmpe udvalg af vin, drinks og cocktails. Sæt gang i festen med cosmopolitans til 65 kroner, eller nyd et koldt glas Chablis Vaudon til maden. Du kan selvfølgelig også få hele flasken, hvis et glas ikke er nok.

Hvis du har lyst til noget friskt og læskende, står Juicen klar med hjemmelavede og friskpressede juice og smoothies i sæson.  Du kan både få en klassisk jordbærmilkshake, men også prøve en mere eksotisk juice med mango, gulerod og banan. Det fungerer både som en lækker snack, tilbehør til et måltid eller en dessert.

Juicen Street Food Aarhus

 

 

Tilbud i Aarhus

Brødrenes Bøffen Burger
Få 15% studierabat hos Brødrenes Original
Se tilbud
Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud
Restaurant Mellemrum
Gå all-in på Restaurant Mellemrum
Se tilbud

I samme kategori

Tangkroen
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Tangkroen
Northside

Forsiden netop nu

Tangkroen
photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.