Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Det sker i juli 2020

Sommeren er for alvor over os, og juni måned har været både solrig og lunefuld. Om vi tager det skønne sommervejr med ind i juli, må tiden vise – men vi krydser fingre for lange sommeraftener, grill og strandvejr.

Juli er for mange lig med sommerferie, og i år er en meget atypisk sommer. For mens mange grundet Covid19 har været nødsaget til at aflyse deres sommerferie i syden, betyder det, at de fleste danskere har valgt, at sommerferien 2020 skal bruges i Danmark.

Er du i Aarhus i løbet af juli måned? Så læs med her – vi giver dig en oversigt over de bedste begivenheder i juli i Aarhus.

Aarhus Jazz Festival

Er du vild med jazzens bløde blues? Så skal du et smut forbi årets udgave af Aarhus Jazz Festival. Her kan du opleve en masse jazzmusik, til flere forskellige arrangementer der alle spreder sig fra den 10. juli til den 19 juli. Koncerterne afholdes samtidig på forskellige barer og spillesteder rundt omkring i byen, så du har rig mulighed for at komme bredt rundt.

Læs også: Guide til de 5 bedste cocktailbarer i Aarhus

På programmet finder du navne fra mange forskellige nationaliteter, så du samtidig kan få input fra hele verden, mens du nyder et glas vin på Fairbar.
Læs mere om årets udgave af Aarhus Jazz Festival her. Begivenhederne afholdes rundt omkring i byen, og du kan finde de forskellige lokationer og priser på deres hjemmeside.

Aarhus Jazz Orchestra i Ridehuset (Foto: Per Bergmann)

Sightseeing over Søhøjlandet

Den danske natur skal opleves i sommermånederne, og i juli måned er det sågar mulighed for at opleve Søhøjlandet ved Silkeborg fra oven. Nordic Seaplanes giver dig nemlig mulighed for at opleve naturen fra en vandflyver.

Turen går fra Aarhus og med direkte kurs mod det naturskønne Søhøjland, som ligger tæt ved silkeborg. Og på turen vil du opleve naturen fra en helt ny vinkel: de mange søer og den tætte natur.

Du kan hoppe på vandflyveren hver mandag i juli, og læse mere om det her.

Hvor?
NORDIC Seaplanes, Østhavnsvej 37, 8000 Aarhus C i bunden af glastårnet.
Hvornår?
Hver mandag i juli
Pris?
897 kroner per person

Aarhus Artspace

Interesserer du dig for kunst? Eller kunne du måske tænke dig at udforske kunstens mange ansigter? Aarhus er en vaskeægte kunstby, og til Aarhus Artspace 2020, kan du gå på opdagelse i kunstens verden. Aarhus Artspace finder sted i glascontaineren mellem Frederiks Allé 20 og 22, og i LYNfabrikkens BOX på Vestergade fra den 10. til den 26. juli.

Du kan finde alle de offentlige Facebook-begivenheder for Aarhus Artspace her. Men for kort at opsummere, har du har blandt andet mulighed for at opleve Sasha Lindegaards plastik inspirerede kunst, og Sanne Moes udstilling om hudfarve og hvordan kroppen er blevet kommunikatør og slagmark for de strukturer og hierarkier, som vi mennesker har opbygget.

Hvor?
Glascontaineren mellem Frederiks Allé 20 og 22 og i Lynfabrikkens BOX på Vestergade
Hvornår?
10. – 26. juli
Pris?
Gratis

Læs også: Guide til Aarhus bedste sportsbarer

Rosésmagning i Pariserhjulet i Tivoli Friheden

Glæd dig til en Rosésmagning, som tager dig direkte til skyerne – bogstavelig talt. Den 29. juli byder Vin & Petanque i Aarhus og Tvioli friheden nemlig på Rosésmagning i Pariserhjulet. Her kan I nyde vine fra hele verden – både amerikanske og italienske.

Herligheden varer i en time, og afholdes fra kl. 19-20.

Hvor?
Parken i Tivoli Friheden
Hvornår?
29. juli
Pris?
250 kroner

Hvis du har et tip der skal tilføjes til juli guiden, så skriv til os på tip@tipaarhus.dk eller via vores sociale medier.

Tilbud i Aarhus

Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud
MIBbageri
Studierabat hos MIBbageri i Aarhus
Se tilbud
Ommer

I samme kategori

loulou-2
majmarked på jægergårdsgade
cocktailbarer i Aarhus
Fed fredag (5)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

loulou-2
Bertasminde
majmarked på jægergårdsgade
Frisør Aarhus

Populære kategorier

Information

Nyhedsmail

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.