Guide til Aarhus’ bedste sportsbarer

De fleste fodboldfans kan blive enige om, at intet slår stemningen på stadion. Men der findes en række sportsbarer i Aarhus, der kommer meget tæt på. De centrerer sig næsten alle sammen omkring Frederiksgade, der er sportsbarernes højborg her i Aarhus.

Er du ikke den store fodboldentusiast? Vi anbefaler alligevel, at du engang imellem tager et smut forbi disse barer, når Champions League ruller over skærmen eller AGF har en afgørende kamp – for byens fodboldfans skaber en helt særlig stemning, når der er vigtige fodboldopgør på programmet.

Panenka: Den yngste sportsbar i Aarhus

Panenka Sportsbar
Foto: Panenka Facebook

Panenka er en sportsbar i tre etager, men der er meget mere til stedet end bar. Det er nemlig også en gastropub, hvor du kan spise hjemmelavet og moderne pubmad til ud på natten. Den ligger som mange af de andre sportsbarer i Frederiksgade. Lokalerne er nybyggede, og der er plads til omkring 250 gæster! Her kan du være sikker på øl i glasset og sport på de store skærme. Udover øl og bold er der sågar shuffleboards og livemusik.

Et eksempel på, hvad du kan bestille på Panenka er deres egen udgave af en cowboytoast. Brødet er surdejsbrød, og bøffen er saftig med bløde løg. Baren serverer god mad uden så mange fine fornemmelser og til en pris, som de fleste vil betale. En stor del af retterne får du nemlig til mellem 90 og 125 kr.!

Der er 24 forskellige ølhaner at vælge imellem hos Panenka. Medarbejderne vil gerne fortælle om de forskellige øl og er altid klar til en snak om aftenens kamp. Derudover kan du også finde både cocktails og soft-drinks på menukortet.

Læs mere om Panenka her!

Adresse: Frederiksgade 35, 8000 Aarhus C

 

The Golden Lion: For de inkarnerede fodboldfans i Aarhus

sportsbarer
Foto: thegoldenlion.dk

The Golden Lion ligger også i sportsbarernes højborg på Frederiksgade. De proklamerer selv, at de er det bedste sted i byen at se de helt store kampe. Men The Golden Lion viser meget mere end de helt store kampe, hvilket gør det til den perfekte bar for den inkarnerede sportsfan. Der er fodbold fra Premier League, Superligaen, Bundesliga, La Liga, Serie A, Champions League, Europa Cup og diverse landskampe fra hele verden.

På deres hjemmeside, kan du finde en udførlig sportskalender over, hvilke kampe de viser hvornår. Har de ikke den kamp i kalenderen, du gerne vil se, kan du blot give dem et kald og foreslå en visning.

Pub’en er lille og hyggelig, og de fleste aftener er den fyldt med sportsfans, der sidder side om side og hepper på deres hold. Trods størrelsen har The Golden Lion hele to storskærme, hvor du kan følge med i dagens kamp. Desuden kan du få et stort udvalg af øl – både på flaske og fad.

Læs mere om The Golden Lion her!

Adresse: Frederiksgade 76, 8000 Aarhus C

 

 

Sherlock Holmes Pub: Aarhus’ største internationale udvalg og masser af engelsk fodbold

Sportsbar Aarhus
Foto: Sherlock Holmes Pub Facebook

Der er ikke meget, der er mere engelsk end Sherlock Holmes. Det skulle da lige være fodbold. Og Sherlock Holmes Pub er selvfølgelig en gennemført engelsk pub med alt, hvad der hører til. Det mørke læderinteriør og teaktræsmøblerne henleder meget passende tankerne på Sherlock Holmes London, hvilket skaber en helt særlig atmosfære.

Pubben viser primært Premier League og Champions League kampe, men du kan også se La Liga og andre internationale opgør. Der er mange skærme rundt omkring i baren, og det er således nemt at følge med i kampen, hvor end du sidder. Samtidig har Sherlock Holmes ifølge dem selv byens største udvalg af internationale øl, og der er altså rig mulighed for at eksperimentere med nye øl, mens du læner dig tilbage og ser ugens kamp.

Læs mere om Sherlock Holmes Pub her!

Adresse: Frederiksgade 76A, 8000 Aarhus C

 

Tir Na Nóg: Irsk pub med masser af plads til fodboldentusiaster

Sportsbar Aarhus
Foto: tirnanog.dk

Tir Na Nóg er byens måske mest populære irske pub, og her er der masser af plads til, at glade fodboldfans at samle sig. Baren er delt i to; The Tap Room, som er den “gamle” traditionelle pub og The Merchant Room, som er kommet til senere, og som har et mere moderne pub-look.

Du har mulighed for at se fodbold begge steder afhængig af, hvad du er mest til – du kan som regel altid finde entusiastiske sportsfans begge steder.Tir Na Nóg har hele ti skærme og masser af plads, og derfor er det altid et godt sted at starte, når du leder efter et sted at se aftenens kamp. Der bliver primært sendt Champions League, Premier League og Superligaen, men du kan også se andre internationale ligaer. Baren byder desuden på et stort sortiment af øl og spiritus.

Læs mere om Tir Na Nóg her!

Adresse: Frederiksgade 40, 8000 Aarhus C

 

Waxies: 20 år som aarhusiansk sportspub

Waxies Sportsbar
Foto: Waxies Facebook

Trækker du ned for enden af Frederiksgade og går rundt om hjørnet, rammer du Waxies, som er endnu en af byens populære sportsbarer. Waxies har ligget i Aarhus i hele 20 år, og er kendt for god livemusik og stemningsfulde sportsaftener.

Baren har da også flere storskærme, og viser både Premier League og Champions League og de største opgør i andre ligaer. Og så er Waxies selvfølgelig også altid god for en Superliga kamp og er et populært sted at følge byens hold. Her er stemningen nemlig altid helt i top, når AGF skal i kamp. Desuden serverer Waxies også lækker mad – deres burgere er altid i top og er et fantastisk supplement til dagens kamp.

Læs mere om Waxies her!

Adresse: Frederiksgade 16, 8000 Aarhus C

Tilbud i Aarhus

En aften på kroen
En aften på Kroen
Se tilbud
Pinds cafe
Nyd lækker kaviar og champagne hos Pinds Café
Se tilbud
Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud

I samme kategori

Forret
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
Bilforhandler Hyundai, Match Biler Aarhus

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1
photo-1428660386617-8d277e7deaf2

Forsiden netop nu

Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus
Bilforhandler Hyundai, Match Biler Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.