Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: Her er 7 bud på den hotteste natklub i Aarhus

Hvad er den fedeste natklub i Aarhus?

Aarhus har mange fantastiske natklubber, hvis behovet for en bytur melder sig. En ting er sikker; der er noget for en hver smag! Her er en guide til vores bud på en natklub i Aarhus, som kan noget helt specielt!

Læs også: Guide: De 8 bedste cocktailbarer i Aarhus

Shen Mao – Natklub i Aarhus med undergrunds-bordtennis

Foto: ShenMao

På Sankt Clemens Torv ved hjørnet til Fiskergade ligger Shen Mao. En klub, der altid er garant for et tætpakket dansegulv med meget lavt til loftet.

Stemningen er undergrund med graffiti dekoreret over alle vægge. Samtidig er dåseøl en sikker vinder her, hvor du kan købe en 6-pack Ceres Top til 150 kr.

Men hvad er det der gør Shen Mao speciel? Det er bordtennisbordet bagerst i lokalet, hvor berusede gæster omringer bordet til et solidt spil ”rundt om bordet” på allerbedste folkeskole manér.

Adresse: Sankt Clemens Torv 17
Åbningstid: Torsdag-lørdag fra kl.20:00-luk
Aldersgrænse: 20 år
Læs mere om Shen Mao: Her

LouLou – Natklub med lækre cocktails og fint tøj

Foto: LouLou

Lige ud til åen, kan du ikke overse LouLou der står med store røde bogstaver. Her er publikummet dog lige et par somre ældre, da aldersgrænsen her lyder på 23 år.

Du skal tage på LouLou, hvis du som dreng har husket at stryge skjorten (gerne med en blazer udenover), eller du som pige vil ud at lufte din nye kjole (stilletter er også velkomne her).

LouLou er et stærkt mix af stort dansegulv, samt dygtige bartendere, der blander super lækre drinks. Det er en god idé enten at booke bord eller komme i god tid, da stedet ofte er forbundet med lang kø og ventetid.

Adresse: Åboulevarden 25
Åbningstid: Fredag og lørdag fra kl.19:30-05:00
Aldersgrænse: 23 år
Læs mere om LouLou: Her

Bar Smil – Tætpakket natklub i Aarhus i en skjult gyde

natklub i aarhus
Foto: Bar SMIL

Godt gemt væk ligger Bar Smil i en gyde ved siden af åen. Hvis det ikke havde været for den lange kø, der ofte strækker sig hele vejen ud til Åboulevarden, ville man sagtens kunne overse stedet. Dog er Bar Smil simpelthen så populært, hvilket også betyder, at du nærmest altid er nødsaget til at slange dig vej gennem dansegulvets store folkemængder.

Musikken er forholdsvis poppet med en masse ”bangers”, som du stensikkert kan danse med til. Dansegulvet er lidt atypisk bygget op, da det omkranser baren og har DJ-pult i hjørnet. Dette er dog ikke negativt, da der altid er fuld smæk på, hvorfor der også som regel er propfyldt.

Adresse: Sankt Clemens Stræde 18
Åbningstid: Tirsdag-onsdag fra kl.21-01 og torsdag-lørdag fra kl.21-05
Aldersgrænse: 18 år tirsdag-torsdag, 20 år fredag-lørdag
Læs mere om Bar Smil: Her

Bernhardt – Kæmpe floor og popmusik

Foto: Bernhardt

På Store Torv finder du i kælderen ved siden af cocktailbaren Alberts en natklub ved navn Bernhardt. Du skal muligvis huske pandelampe, da lyset er skruet helt ned og røgkanonen helt op, mens musikken pumper for fuld udblæsning.

Bernhardt er et solidt bud på et diskotek, hvis du leder efter et dansegulv med de sange alle kender, der aldrig er tomt og hvor folk gerne vil danse hele natten lang.

Adresse: Store Torv 3
Åbningstid: Fredag-lørdag fra kl.23-05:00
Aldersgrænse: 20 år (fredag og lørdag)
Læs mere om Bernhardt natklub: Her

Heidi’s Bier Bar – Den lokal tyrolerfest på en natklub i Aarhus

natklub i aarhus
Foto: Heidi’s Bier Bar

Hvis du savner skiferie og ikke mindst afterski, så er Heidi’s stedet for dig. Her er der tyroler tema og klassiske afterski sange, der alle kan bruges som fællessang.

Men pas på du ikke bliver væk fra dine venner, da Heidi’s fylder hele tre etager med dansegulv på hver. Der er som regel også gang i den ved træstubbene, hvor besøgende konkurrerer i hvem der først kan hamre sømmet helt i bund. Her koster tre søm en flad 10’er, så du bliver ikke ruineret af et par spil.

Hvis du er studerende, er der også gode priser at hente, da du hele natten kan købe ti jägerbombs til 150 kr., hvilket måske er Aarhus’ billigste pris.

Adresse: Klostergade 34B
Åbningstid: Torsdag-lørdag fra kl.18-luk
Aldersgrænse: 20 år
Læs mere om Heidi’s Bier Bar: Her

Clemens Bar – Natklub i Aarhus for de 25+

Foto: Clemens Bar

Clemens er et passende sted for det mere modne publikum, da du skal være 25 år for at komme ind. Stedet er en oplagt mulighed for at få en drink efter en middag ude, eller bare trænger til en hyggelig aften efter en lang arbejdsuge.

Baren er bygget op med lounge område i den ene ende og mere dansegulv og højere toner fra højtalerne i den anden ende. Der er to barer på stedet, hvor den ene er 360 grader med dansegulv hele vejen rundt.

Clemens skriver selv, at de specialiserer sig i cocktails og fadøl, hvilket betyder, at det er noget for enhver smag. Så hvis du gerne vil i byen på udkig efter en god stund, men ikke orker spritstive teenagere, er Clemens et godt bud på en god bytur!

Adresse: Åboulevarden 35
Åbningstid: Fredag-lørdag 21-05
Aldersgrænse: 25 år
Læs mere om Clemens Bar: Her

Café Paradis eller Den Sidste – Kært barn har mange navne

natklub i aarhus
Foto: Café Paradis

Hvis du har hørt Tobias Rahims ”Stor mand” (som du umuligt kan have undgået), så ved du også, at Café Paradis er bedre kendt som ”Den sidste”. Beliggende over biografen ”Øst for Paradis” finder du natklubben.

Her er du sikret en lidt mere udforskende playliste, da stedet er kendt for at spille andet end kun top 50 sange. Et anderledes sted, men uden tvivl et super fedt sted! Så hvis du bor i Aarhus, skal nattens sidste stop opleves på ”Den sidste” mindst en gang.

Det er altså ikke her du skal møde op når stedet åbner, men efter allerede et par timer på floor. Nogle ville sige at festen først starter efter kl.1 eller 2 om natten, men tag forbi og se!

Adresse: Paradisgade 9
Åbningstid: Torsdag fra kl. 22-03 og fredag-lørdag fra kl. 23-05
Aldersgrænse: 18 år torsdag. 21 år fredag-lørdag
Læs mere om Café Paradis: Her

Tilbud i Aarhus

Cafe Krone
Buttermilk pandekager fra Cafe Krone
Se tilbud
Frisør Aarhus - Rodeo
Bliv klippet med 40% rabat hos RODEO
Se tilbud
Smørrebrød Aarhus
Smag Langhoff og Juuls smørrebrød
Se tilbud

I samme kategori

Bertasminde
majmarked på jægergårdsgade
cocktailbarer i Aarhus
Tandlægeguide Aarhus

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

loulou-2
Bertasminde
majmarked på jægergårdsgade
Frisør Aarhus

Populære kategorier

Information

Nyhedsmail

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.