Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

DGI Huset: Sjove weekendaktiviteter for hele familien

Artiklen er skrevet i samarbejdet med DGI Huset Aarhus.

DGI Huset i Aarhus er et 5000 kvm. stort aktivitetsmekka, der ligger i centrum af Aarhus ved siden af Bruuns Galleri og Banegården. Hvad end du er ude efter en let og sund frokost eller en hel dag med sjove aktiviteter i Aarhus, så har stedet utrolig meget at byde på.

Bygningerne er det tidligere ‘Statsbanernes Centralværksted’ fra 1896. Her er der i mere end 100 år blevet bygget og repareret lokomotiver. Bygningerne er fredede og med store industrielle vinduer, smukt lysindfald og gamle mursten – kort sagt er det et sted, der gløder af patina og historie.

I 2003 fik området nyt liv og er i dag et centrum for leg, sport, fester, konferencer og events. Her kan I træne i fitnesscenter, tage til holdsport, spille bold, badminton eller tumle rundt med familiens mindste.

Det er også muligt at leje lokaler og instruktør til teambuilding med firmaet, skolen eller foreningen.

 

Sjov Søndag

DGI Huset aktiviteter Aarhus
Foto: DGI Huset Aarhus Facebook

Hver søndag samt i skoleferierne skaber DGI Huset rammerne for lege og aktiviteter, hvor børn og familier kan tilbringe nogle skønne timer sammen. Det foregår fra kl. 12-15, hvor husets instruktører sætter gang i sjove sportsaktiviteter. Der er mulighed for, at hele familien kan lege sammen, eller børnene kan lege selv.

Med de mange faciliteter som klatrevæg, hoppeborg, boldspil, badminton og forskellige lege i springsalen vil der uden tvivl blive brugt masser af krudt.

Det koster kun 75 kr. pr. person at være med og børn under 2 år er gratis. Læs mere her og book pladser!

Café Lokomtivhallen i DGI Huset

Aktiviteter i Aarhus
Foto: dgi-huset.dk

Efter en lang og aktiv dag er der mulighed for at sætte sig på Café Lokomotivhallen i en behagelig og varm atmosfære. Her skaber lyset fra de store vinduer gode muligheder for at falde lidt til ro igen. Og så kan I få tanket krudtuglerne op med en sund frokost og drikkevarer til virkelig gode priser.

I kan blandt andet nyde en sandwich i groft brød, dahl, børnesnackpose, pasta med tomat og parmesan eller dagens kage og kaffe. Se hele menuen her.

Caféen har åbent i hele husets åbningstid (dog lørdag-søndag 11-16) og tilbyder overraskende lækker mad.

Weekendaktiviteter – Familietons og gymleg

DGI Huset aktiviteter familietons
Foto: DGI Huset Aarhus Facebook

DGI Huset har også flere andre familie weekend-koncepter, der er målrettet særlige aldersgrupper.

Til familietons for de 2-8 årige kan I tonse rundt sammen i Springhallen og hoppe, springe og lege med de mange fede redskaber. Der er en instruktør, der står for timen og som leger med. Aktiviteten foregår hver lørdag kl. 11.30-12.30 med begrænset antal deltagere, så husk at melde jer på!

For 2 klip med ’Clip’n fit’-klippekortet kan I få adgang for op til 2 voksne og 2 børn eller 1 voksen og 3 børn. Klippekortet kan købes her.

Er i virkelig seje kan i gøre det til en fast weekendaktivitet med det helt store klippekort på 43 klip. Klippekortet kan nemlig bruges til flere forskellige af DGI-husets aktiviteter!

For eksempel kan I bruge det til Gymleg, der er målrettet de 2-5 årige. Her vil en instruktør stå for at lege, danse og være aktiv med børnene i Springhallen.

Aktiviteterne strækker sig over en time i tidsrummet mellem 10 og 12, og her kan forældrene samtidig være på træningshold, bruge tid i fitnesscenteret eller lave andre aktiviteter selv. Man er selvfølgelig også velkommen til at være i hallen mens børnene leger eller drikke en kop kaffe i caféen.

Adresse: Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C
Åbningstider: Mandag-torsdag 7-22, fredag 7-19, lørdag & søndag 9-18.

Tilbud i Aarhus

Frisør Aarhus - Rodeo
Bliv klippet med 40% rabat hos RODEO
Se tilbud
Kolo
Gå All-in på Kolo
Se tilbud
Maries kaffebar Aarhus
"Morgenkit" hos Maries - Bolle med ost, æg og en valgfri kaffe
Se tilbud

I samme kategori

Bertasminde
loulou-2
majmarked på jægergårdsgade
cocktailbarer i Aarhus

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

loulou-2
Bertasminde
majmarked på jægergårdsgade
Frisør Aarhus

Populære kategorier

Information

Nyhedsmail

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.