Stand-up comedy er er blevet et populært fænomen i Aarhus, og flere steder i byen, kan du opleve live comedy – enten gratis eller for et beskedent beløb. Og både etablerede og nye komiker strømmer til Smilets by, for at optræde med deres nyeste vittigheder. I denne artikel, serverer jeg tre, velsmagende comedysteder for dig.

Alberts bar

I mange år har Albert bar (tidligere Thorups kælder) været hjemsted for byens spirende stand-up comedy-talenter. Flere store navne har brugt Alberts bar som springbræt for deres karriere, herunder store danske navne som Frank Hvam, Ruben Søltoft, Kasper Gross, Thomas Warberg, Simon Talbot og Jonas Mogensen. Har du et comedy-talent i maven? Eller ønsker du at tage din ven, veninde eller kæreste under armen, til en sjov og afslappet aften, er Alberts bar det perfekte sted.

Du kan komme til stand-up comedy GRATIS i Alberts kælder mandag-torsdag. Men psst – du skal komme i god tid, for der er rift om pladserne. Læs mere om det på deres hjemmeside.

Stand-up i Musikhuset

De helt store komikere, skal du finde i Musikhuset Aarhus. Foruden at rumme andre kulturelle og musikalske arrangementer, finder du et hav af dygtige komikere på plakaten i Musikhuset Aarhus. I 2022 kan du bl.a. opleve Mahamad Habane, Anders Matthesen og Simon Talbot. Du kan se deres comedy program her.

Billetterne er en smule dyre, men derimod får man valuta for pengene og det er ofte de største både danske og udenlandske navne, der er på programmet.

Teatret svalegangen

Teatret svalegangen skaber de perfekte kreative rammer for et hav af årlige forestillinger. Teatret ligger helt inde i Aarhus’ centrum, nærmere betegnet Rosenkrantzgade. Efter min mening, er det Aarhus mest hyggelige og opsigtsvækkende teater, og der er en unik og dramatisk stemning, når du træder indendørs. Hos Teatret svalegangen kan du opleve comedy, og her finder du de sjove, skæve og oplevelsesrige comedyshows. På sommerprogrammet finder du blandt andet forestillingen “Det Sidste Ord” den 30. august 2022.

Pssst.. priserne er i top, og du kan ofte opleve en forestilling til kun 50 kroner.

Hav et god grin! P.s. følg med i vores guides om hvad der sker i Aarhus, så du kan invitere vennerne ud.