Guide: De hyggeligste værtshuse i Aarhus

I Aarhus finder du et bredt udvalg af hyggelige værtshuse, som spænder vidt og bredt. Det er både muligt at finde den helt brune slags med nikotin løbende ned ad væggene og den gyldne mellemvej, hvor der er mere fokus på forholdsvis rolig hygge med vennerne. Her får du en guide til de hyggeligste værtshuse i Aarhus, så du lettere kan beslutte dig for, hvor du og vennerne skal begive jer hen på jeres næste bytur.

Bodegaen

Hyggeligste værtshuse i Aarhus
Billede: Bodegaens facebook

Vi starter i den ende, hvor den brune værtshusstemning ikke skinner specielt meget igennem. Nede ved åen finder du Bodegaen, som har en mere “ren” værtshusstemning, og det er ikke sædvanligvis på Bodegaen, at du finder de skæve typer, som man kan møde på andre værtshuse. Bodegaen går dog også mere under kategorien “pub”, men fortjener alligevel en plads i guiden. Bodegaen er et enormt hyggeligt sted, og er oplagt til en hyggelig tur i byen, hvor der måske skal spilles Meyer. Samtidig må man ikke ryge indenfor, så hvis du ikke bryder dig om cigaretrøg, så er Bodegaen stedet, hvor man slipper for tykke røgskyer.

Adresse: Åboulevarden 33, 8000 Aarhus C

Flintstone Pub

Flintstone Pub
Billede: Flintstone Pubs facebook

På Flintstone Pub mærker man for alvor, at man er kommet på værtshus. Her møder du mennesker i alle aldre og kan spille et spil, mens du ser fodbold. Derudover er der Pub Quiz hver anden tirsdag kl 19. Flintstone er ikke et specielt stort sted, men stemningen er til gengæld hyggelig, afslappet og rummelig. Her må du ryge indenfor, men der findes et ikke-ryger rum, som du kan sætte dig i, hvis du gerne vil slippe for cigaretterne.

Adresse: Rosenkrantzgade 20, 8000 Aarhus C

Læs også: 8 barer i Aarhus, der er et besøg værd

Cirkuskroen

Hyggeligste værtshuse i Aarhus
Billede: Cirkuskroens facebook

Hvis du har lyst til at få en anderledes oplevelse, så er Cirkuskroen et oplagt sted – mest af alt pga den helt særlige udsmykning. Der hænger klovne i loftet i ægte cirkusstil, så hvis du lider af frygt for klovne, så kan du jo udfordre dig selv lidt. Cirkuskroen er et rigtigt brunt værtshus, hvor du møder alle slags mennesker. Der er et stærkt fællesskab og festlig stemning. Cirkuskroens slogan er: “Stedet hvor livet leves.”

Adresse: Skovvejen 23, 8000 Aarhus C

Jacob Skomager

Jacob Skomager
Foto: Tipaaarhus

På Frederiksbjerg finder du endnu et brunt værtshus, som også byder på en blandet skare af mennesker og et åbent fællesskab for alle. Du kan spille et spil på den enarmede tyveknægt eller blot nyde en god, gammeldags Ceres Top. Der spilles en masse forskellige musik til enhver smag, så ingen bliver glemt. Derudover må man ryge indenfor på Jacob Skomager. Stedet er ikke specielt stort, men så må man klemme sig lidt sammen på bænkene og komme hinanden ved.

Adresse: Frederiks Allé 149, 8000 Aarhus C

Læs også: Guide til de 5 bedste cocktailbarer i Aarhus

Peder Wessel

Peder Wessel
Billede: Peder Wessels facebook

Peder Wessel er også et af de skønne brune værtshuse, hvor du kan få en hyggelig aften og igen møde et bredt kartel af mennesker. Peder Wessel ligger på det skønne Trøjborg og her må du også ryge indenfor, som det gør sig gældende på flere af de andre værtshuse.

Adresse: Niels Juels Gade 49, 8200 Aarhus

Tilbud i Aarhus

Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud
Flødebollekursus
Flødebollekursus hos Social Foodies
Se tilbud
Teatret Svalegangen

I samme kategori

Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Restaurant Tangkroen Aarhus
Aarhus-Festuge-1
Sportsbar
Fris-r-Aarhus

Forsiden netop nu

Sportsbar
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus
Restauranter Aarhus
Bymedier i Aarhus
Seal

Mest læste

Det sker i Aarhus

Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Restaurant Tangkroen Aarhus
Bymedier i Aarhus

Mad og drikke

Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus

Kultur og musik

Seal
Kvindernes Internationale Kampdag i Aarhus
Dracula--Aarhus-Teater-4-1
Valgaften-Svalegangen

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)