Få din mad leveret på stranden

Om sommeren skifter man ofte hyggen i sofaen eller rundt om middagsbordet ud med gode minder i byens mange parker eller på stranden. Men det betyder heldigvis ikke, at du behøver give afkald på at få lækker mad leveret. Med Foodora kan du nemlig få maden leveret helt hen til der, hvor I hænger ud.

Foodoras lyserøde bude har for tiden ekstra travlt. På de varme solskinsdage sker omkring 10-15% og op til 20% af alle Foodora madleveringer på fleksible adresser rundt omkring i byen. Nu står buddene ikke kun og ringer på ved omgangene. De leverer også mad til parker, strand og pladser hvor aarhusianere samles for at nyde det gode vejr.

 “Vi oplever i godt vejr og specielt her om sommeren en markant stigning i ordrer leveret til udendørs områder hvor aarhusianere opholder sig. Hos Foodora har vi en ambition om at gøre livet lettere for vores kunder med mad levering. Men også hyggeligere. Så hvis eftermiddagen skal bruges med en veninde i en park eller på havnen, er det dejligt at vi kan levere maden der hvor vores kunder er, og de kan bruge tiden sammen fremfor at stå i kø”, siger Thomas Rendbæk, CMO Foodora.

Foodora på farten

Nem mad på farten

Det er egentlig super simpelt. I Foodora appen ændres adressen til hvor du er, og du kan nu se hvilke restauranter, du kan bestille fra. Maden bestilles som normalt, og du venter på Foodora buddet ved den indtastede adresse. I appen kan du løbende holde øje med hvor langt buddet er. På den måde skal du ikke rykke festen, hvis I bliver sultne.

De mest populære steder at få leveret mad til er Mølleparken, Havnebadet, stranden, Botanisk have, trapperne langs havnen. Men ligemeget hvor du nyder sommeren, kan du få bragt burgere, sushi, mexicansk og meget mere.

Foodora har et stort udvalg af restauranter i Aarhus, og på deres app finder du ofte de såkaldte pink deals. Det er gode tilbud og rabatter, som for eksempel kan være fri levering eller 2 for 1 på udvalgte restauranter. Det eneste der er bedre end billig take-away, må være billig take-away på stranden.

“Foodora er glade for at kunne bringe byens restauranter i spil, overfor kunder der ikke lige står uden for deres dør. Med vores tjeneste giver vi strand og park gæster et større udvalg, samtidig med at byens restauranter kan komme ud til flere. Det synes vi er en win win” siger Thomas Rendbæk, CMO foodora

Tilbud i Aarhus

Pinds cafe
Nyd lækker kaviar og champagne hos Pinds Café
Se tilbud
Skærmbillede 2023-09-22 kl. 13.12
Kaffe til 20 kr. hos Social Foodies
Se tilbud
Børneloppen gang
Genbrugsbørnetøj hos Børneloppen
Se tilbud

I samme kategori

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Aarhus Street Food

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Trojborgisenkram
Genbrugsbutikker i Aarhus

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.