Sommerferie i City Vest

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og det betyder god tid til hygge og sjov med de mindste. Tag dine børn en tur med i City Vest, hvor de over sommeren inviterer til leg og lærerige oplevelser.

Kun lidt udenfor Aarhus C ligger det hyggelige City Vest i Brabrand. Her kan du finde masser af muligheder for familiehygge hele sommerferien. Det er nemt at komme derud med bus, og hvis i kører i bil, har de over 1500 gratis parkeringspladser

Fra den 21. juni til den 14. august forvandles centertorvet i City Vest til et sandt børneparadis. Deres sjove legeland på centertorvet har åbent indenfor deres normale åbningstider. Her kan I besøge Insektlandet, som er en flot udstilling med en kæmpe, bevægende mariehøne og fakta om insekter.

En magisk have i City Vest

Legepladsen hedder Den Magiske Have, og er blandt andet udstyret med en fin rutsjebane, vippedyr, trampolin og lille forhindringsbane. Børnene kan lege, samtidig med de får ny viden om insekter og naturen med hjem. Legepladsen er helt gratis at besøge, og I kan tage skønne og skøre familiebilleder på deres kæmpe selfievæg.

Cityvest

Hvis børnene er klar på endnu mere leg, kan I få udleveret minigolfkøller- og bolde i Intersport for 40 kroner. Børn under seks år er gratis. Så kan i dyste mod hinanden og give den gas i lokalet ved siden af Deichmann på niveau 2. Golfbanen med 12 huller er også åben hele sommeren.

Glimmermarie på besøg

D. 7. juli og 5. august kommer en af Danmarks dygtigste ansigtsmalere, Glimmermarie, og giver børnene en unik oplevelse. Hun finder malerpenslen frem, og forvandler dit barn til deres kreative fantasi. Måske får du en tiger eller en prinsesse med hjem. Husk at kom i god tid, da der kan være kø. Den sjove oplevelse er også helt gratis.

City Vest

Efter børnene er kørt trætte på legepladsen, kan i søge ro inde i shoppingcenteret.

Hvis i er sultne efter en lang og hyggelig sommerdag i City Vest, kan I finde det nye Streetfood marked kun 5 minutters gang derfra. Der kan i smage specialiteter fra blandt andet det somaliske, afghanske og mexicanske køkken. Markedet er lavet i samarbejde med lokale kræfter.  Læs mere om det lækre madmarked her.  Lige nu kan du vinde en menu for 2 med lækker mad på deres Instagram og Facebook.

Gellerup Street Food

Der er kun gode grunde til at besøge det lækre shoppingcenter og få en hyggelig oplevelse for hele familien i deres legeland over sommerferien.

Tilbud i Aarhus

Café stiften
Morgenmad hos Café Stiften
Se tilbud
Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud
Skærmbillede 2023-09-22 kl. 13.12
Kaffe til 20 kr. hos Social Foodies
Se tilbud

I samme kategori

Forret
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Trojborgisenkram
Genbrugsbutikker i Aarhus

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.