Hvad er forskellen på en facadedør og en hoveddør?

Annonce:

Der én dør, der er den vigtigste i dit hjem. Én dør, der bliver åbnet dagligt. Det er hoveddøren. Det er denne dør, der bliver brugt mest. Den der bliver set mest og den, du byder gæsterne ind igennem. Denne dør kaldes også facadedør – det ligger lidt i navnet, at det er døren, som fungerer som husets facade.

Står der flytning eller renovering på to-do-listen? Så har du garanteret en masse tanker og overvejelser omkring design og funktion. Ens hjem er jo ens base – det er her man slapper af og finder ro eller i det mindste kan være sig selv. Og hjemmet skal gerne reflektere personlighederne, der bor i det.

En af de store beslutninger, man kan tage, som gør en stor forskel i huset drejer sig om facadedøre. For en facadedør er en temmelig central dør, som du skal kigge på i mange år fremover, den bliver åbnet og lukket mange gange i løbet af en dag, og selv når den bare står lukket spiller den en kæmpe rolle.

Design din egen facadedør

Har du på fornemmelsen, at varmeregningen er lidt højere end den burde være? Mangler dit hjem at blive optimeret på energiøkonomien? Så er hoveddøren et godt sted at starte. Når du står og skal have en ny dør, er det nemlig værd at overvejere dens isolerende funktion – det kan spare dig stort på varmekontoen.

Heldigvis kan du hos Sparvinduer tilpasse din facadedør, så den ikke bare falder ind i husets stil og design, men så den også gør huset mere energiøkonomisk. Sammensæt din dør med dit helt eget personlige præg ved at vælge dit fortrukne materiale, farve og type glas.

Glasset kan f.eks. vælges som et flerlagsglas og som klart eller matteret glas. Farven kan tilpasses efter egen smag og den indvendige og udvendige side kan have to forskellige farver, hvis det er et ønske. F.eks. kan den være rød udvendig og hvis indvendig. Mulighederne er mange.

Der er også forskellige materialer at overveje, fra træ til plast og de har hver deres fordele. Er du i tvivl, kan du altid få hjælp hos Sparvinduer. Du kan komme langt ved hjælp af deres vejledning online, men skulle det gå helt galt, når du står og måler op, er det også en mulighed at booke en professionel til at måle op for dig.

Besøg Sparvinduer som har service og kvalitet i højsædet – og til billige priser.

Tilbud i Aarhus

Flødebollekursus
Flødebollekursus hos Social Foodies
Se tilbud
Pondus
Spis til (næsten) halv pris på 40 populære restauranter
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud

I samme kategori

tipaarhus.dk - fdm
pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1
Sankt Hans MIBpakhusene
Juliette-brunch-1

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.