Guide: Sådan måler du nemt op til nye vinduer og døre

Annonce:

Mangler du nye vinduer og døre? Kom godt i gang med dit projekt, start med at finde de rigtige mål til dine nye elementer og se hvordan her hvordan du laver måltagning på vinduer og døre.

Er det ikke svært at måle op selv? Nej det er super nemt, selv at tage de korrekte mål til dine nye vinduer og døre. Alt du skal bruge er papir, blyant og målebånd eller tommestok.

Har du allerede nu et vindue eller en dør, som blot skal udskiftes til en ny model, kan du blot måle bredden og højden på det eksisterende element. Hvis du selvfølgelig ønsker en størrelse magen til.

Det er en god idé, altid at notere bredden først, når du måler op, da det er det mål, som du skal indtaste først når du bestiller nye billige vinduer og døre hos Bedst & Billigst.

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større eller mindre model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og derefter fratrække 2,5 – 3 cm., for at du sikrer en plads til fugen omkring vinduet eller døren.

Når du har fundet de korrekte mål, er du klar til at bestille nye vinduer og døre direkte på hjemmesiden nemt og enkelt uden dyre mellemled. Du bestiller direkte fra vores egen fabrik, vi har nemlig skåret alt det unødvendige væk for at holde din pris helt i bund. Tilbage står det vigtigste gode varer, ganske enkelt.

Vi lover gode vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også sagtens give dig 10 års garanti med i handlen. Det er ikke for sjov, at vi kalder os Bedst & Billigst.

Uanset hvilken slags vindue eller dør som du ønsker dig eller som passer til dit hus, så er der en god chance for at netop den model findes på Bedst & Billigst, her finder du nemlig et bredt udvalg og kan selv tilpasse til netop dine mål og behov.

Du skal aldrig betale mere end højst nødvendigt for dine nye vinduer og døre. Vi stræber efter altid at have markedets laveste priser, hvis ikke så matcher vi dem selvfølgelig. Vi vil være Bedst & Billigst!

Selvom vi har skåret alt det unødvendige væk, for at kunne levere vinduer og døre direkte til dig, til markedets laveste priser, så er der ikke sparet på god service og rådgivning. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til enten opmåling til dine nye vinduer og døre eller spørgsmål til din bestilling.

God fornøjelse med opmåling til dine nye vinduer og døre.

Tilbud i Aarhus

Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud
To der spiser på Restaurant Malt
Lækker 7 retters menu på Restaurant Malt
Se tilbud
Tangkroen-brunch-buffet-06-scaled
Nyd en lækker Kronch
Se tilbud

I samme kategori

pexels-cliff-booth-4058411
pexels-skylar-kang-6430746
nisonco-pr-and-seo-yIRdUr6hIvQ-unsplash
malte-helmhold-Lo2ejRzJDic-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Forret
Genbrugsbutikker i Aarhus
Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.