Guide: Sådan måler du nemt op til nye vinduer og døre

Annonce:

Mangler du nye vinduer og døre? Kom godt i gang med dit projekt, start med at finde de rigtige mål til dine nye elementer og se hvordan her hvordan du laver måltagning på vinduer og døre.

Er det ikke svært at måle op selv? Nej det er super nemt, selv at tage de korrekte mål til dine nye vinduer og døre. Alt du skal bruge er papir, blyant og målebånd eller tommestok.

Har du allerede nu et vindue eller en dør, som blot skal udskiftes til en ny model, kan du blot måle bredden og højden på det eksisterende element. Hvis du selvfølgelig ønsker en størrelse magen til.

Det er en god idé, altid at notere bredden først, når du måler op, da det er det mål, som du skal indtaste først når du bestiller nye billige vinduer og døre hos Bedst & Billigst.

Har du derimod ikke noget vindue eller en dør i forvejen, eller ønsker du at skifte ud til en større eller mindre model end den eksisterende? Så skal du finde et hulmål, du skal altså måle bredden og højden på hullet i væggen og derefter fratrække 2,5 – 3 cm., for at du sikrer en plads til fugen omkring vinduet eller døren.

Når du har fundet de korrekte mål, er du klar til at bestille nye vinduer og døre direkte på hjemmesiden nemt og enkelt uden dyre mellemled. Du bestiller direkte fra vores egen fabrik, vi har nemlig skåret alt det unødvendige væk for at holde din pris helt i bund. Tilbage står det vigtigste gode varer, ganske enkelt.

Vi lover gode vinduer og døre i god kvalitet til lave priser, derfor kan vi naturligvis også sagtens give dig 10 års garanti med i handlen. Det er ikke for sjov, at vi kalder os Bedst & Billigst.

Uanset hvilken slags vindue eller dør som du ønsker dig eller som passer til dit hus, så er der en god chance for at netop den model findes på Bedst & Billigst, her finder du nemlig et bredt udvalg og kan selv tilpasse til netop dine mål og behov.

Du skal aldrig betale mere end højst nødvendigt for dine nye vinduer og døre. Vi stræber efter altid at have markedets laveste priser, hvis ikke så matcher vi dem selvfølgelig. Vi vil være Bedst & Billigst!

Selvom vi har skåret alt det unødvendige væk, for at kunne levere vinduer og døre direkte til dig, til markedets laveste priser, så er der ikke sparet på god service og rådgivning. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til enten opmåling til dine nye vinduer og døre eller spørgsmål til din bestilling.

God fornøjelse med opmåling til dine nye vinduer og døre.

Tilbud i Aarhus

Pondus
Spis til (næsten) halv pris på 40 populære restauranter
Se tilbud
Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud
Vinsmagning hos Kjær og Sommerfeldt

I samme kategori

tipaarhus.dk - fdm
pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Sankt Hans MIBpakhusene
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.