Guide: 5 sjove aktiviteter i Aarhus for hele familien

Er du på besøg i Aarhus, eller savner du blot lidt inspiration til sjove aktiviteter til weekenden, hvor du kan tage hele familien med? Så kan du her lade dig inspirere af 5 sjove aktiviteter i Aarhus for hele familien.

 

Slip legebørnene løs i legeland

For børnefamilien vil det helt sikkert være et hit at tage i legeland, og her har Aarhus hele to af slagsen. Du kan slippe legebørnene løs i enten Legelandet.dk i Brabrand eller det populære Leo’s Legeland, som har flere legelande rundt om i landet, blandt andet i Aarhus og København. Leo’s Legeland i Aarhus ligger nærmere bestemt i Skejby i den nordlige del af Aarhus.

 

Både Leo’s Legeland præsenterer et enormt indendørs legeland med alt fra hoppeborge, boldbassiner og omfattende klatrestativer til rutschebaner og en række andre aktiviteter for både mindre og større legebørn.

 

Test jeres minigolf-evner i Golfskoven

Midt i Højbjergs industriområde ligger det store indendørs minigolf-mekka, Golfskoven. Den gamle lagerhal er omdannet til en enorm indendørs minigolfpark med gennemførte omgivelser, hvor du kan teste i 18 sjove og udfordrende huller. Derudover er der mulighed for at spille pool og billiard, shuffleboard, bordtennis, petanque, dart, bob, poolball og brætspil. Ligeledes kan du få saftige burgere og sprøde pommes frites til at stille sulten med samt et stort udvalg af diverse drikkevarer til at slukke tørsten med.

 

Hop på trampolin i Rush Trampolinpark

Uanset om du er voksen eller barn, er det svært at undgå, at dit indre legebarn kommer frem, når du besøger Rush Trampolinpark i Højbjerg. Her er der rig mulighed for at brænde noget krudt af i den store indendørs trampolinpark, hvor der er et væld af sjove aktiviteter, som hele familien kan være med på. Det inkluderer Main Court med trampoliner i lange baner, Dodgeball, WipeOut, klatrevægge og mange andre underholdende aktiviteter.

 

Tag i svømmehal hos Badeanstalten Spanien

Har du en vaskeægte vandhund i familien? Så er det oplagt at tage en tur i Badeanstalten Spanien. Den historiske badeanstalt tilbyder skønne faciliteter for alle vandglade folk. Her er både trænings- og motionsbassin, børnebassin med mulighed for at frit benytte bælter, vinger og legeredskaber samt baby- og varmtvandsbassin.

 

Dertil er der mulighed for at hele familien kan slappe af i enten spabad eller nyde fuldkommen velvære i Grossererbadet, hvor du blandt andet finder sauna, dampbad, polarbad, massagebad, sansebad og massagebrusere.

 

Nå til tops på klatrevæggen hos Aarhus Boulders

Er der en lille klatremester gemt inde i dig? Hos Aarhus Boulders kan du prøve kræfter med de forskellige klatrevægge til folk på alle niveauer. Det er både en sjov og udfordrende måde at bruge sin krop på. Aarhus Boulders har hele tre afdelinger ved henholdsvis Frederiksberg i det centrale Aarhus, Højbjerg samt Aarhus Nord ved Skejby.

Tilbud i Aarhus

Børneloppen gang
Genbrugsbørnetøj hos Børneloppen
Se tilbud
Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud
To der spiser på Restaurant Malt
Lækker 7 retters menu på Restaurant Malt
Se tilbud

I samme kategori

pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356
pexels-daniel-reche-3601098

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Tangkroen
Aarhus-Festuge-1
Fris-r-Aarhus

Forsiden netop nu

Tangkroen
photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.