Dette indhold er sponsoreret

I forbindelse med den globale opvarmning, er solens UV-stråler unægteligt hårdere for huden i flere timer end normalt på årlig basis. Du har nok hørt det før: Brug solprodukter - også i de koldere måneder. Præcis dét er altså vigtigere end nogensinde før.

Solprodukter er vigtige

Solprodukter er vigtige af mange forskellige årsager. Først og fremmest kan brugen af solprodukter have en stor kosmetisk betydning for aldrende hud. De fleste af os vil gerne undgå at få rynker. Det er desværre ikke en mulighed, idet rynker er en naturlig reaktion på en aldrende krop.

Dog kan brugen af solcreme i ansigtet være med til, at forlænge denne aldringsprocess i huden. Solens UV-stråler er nemlig med til at ødelægge hudens naturlige elastin, som er det stof, der er med til at holde huden ung og spændstig.

Foruden denne kosmetiske faktor, som solcremen bringer med sig, er solcreme altså også vigtigt af mange andre årsager. Solens UV-stråler kan nemlig medvirke til kræft. Når man bruger solcreme beskytter man altså sin hud imod disse farlige stråler, som kan være med til at gøre én meget syg. Hvis du er ligeglad med aldrende hud og rynker, bør dette dog kunne overbevise dig om brugen af solcreme.

Et stigende behov for solprodukter

Vi oplever uden tvivl et stigende behov for brugen af solcreme, idet den globale opvarmning for alvor betyder at solens stråler nemmere trænger igennem ozonlaget. Det er en forandring på verdensplan, hvor vi er nødt til at omstille os i forbindelse med forskellige ting.

For eksempel er vi selvfølgelig nødt til at hjælpes ad, så vi ikke ødelægger ozonlaget endnu mere. Samtidig er vi nødt til at tilpasse os situationens tilstand, idet der går lang tid - hvis nogensinde - før at dette ændrer sig igen.

Er der blå himmel? Titter solen igennem skyerne? Så er det altså tid til solcreme. Også selvom du har vinterfrakken på og kalenderen siger december. Invester eventuelt i en lille ansigtssolcreme, som du kan tage med dig i din taske. På den måde har du altid en lille ansigtssolcreme ved hånden, hvis solen pludselig skulle titte frem på din gåtur.

Det kan også være en god idé at købe læbepleje med UV beskyttelse. Dine læber er nemlig også udsatte for solens UV-stråler og kan derfor også blive forbrændte og ødelagte. Specielt i vintermånederne, når kulden raser og vinden er hård for hud og hår.