En weekend i musikkens tegn: Kom til SPOT-festival 2022 i Aarhus

Næste weekend i Aarhus står i musikkens tegn fredag og lørdag d. 6. og 7. maj. Den årlige begivenhed, SPOT-festival, står for døren og du kan gøre dig klar til at opleve danske og nordiske musikere. SPOT-festival er med til at udvikle det danske musikliv indenfor rock, pop og beslægtede genrer. Særligt ved festivalen er, at der er fokus på at støtte op om nyere bands og kunstnere, der kvalitetsmæssigt kan begå sig på det internationale marked.

Til koncerterne kan du høre både mere etablerede kunstnere, som du formentlig kender, såsom Icekiid og Dizzy Mizz Lizzy, men også kunstnere, som du ikke kender til endnu- men som er et lyt værd! Et bud på 4 artister, som kommer til at optræde på den aarhusianske musikfestival, og som får en varm anbefaling, har vi samlet her.

Hunnid22: En gruppe fra Aarhus, der ikke kan sammenlignes med andre

Hiphop-kollektivet Hunnid22 er efterhånden en gruppe, som ikke kan defineres på genren. Det nyskabende kollektiv fra Aarhus V, arbejder på at skubbe grænser og udfordrer hele Hiphop scenen i Danmark, med deres avantgarde tilgang til at skabe musikalske kompositioner, der går fra at være hårdtslående og energiske, til at være ørehængende og pakket med soul.

Med medieomtale fra de største musikmagasiner i Danmark som Soundvenue, Gaffa, Bands of Tomorrow & P3, er HUNNID22 klart en af dem, som man skal holde øje med nu, og i fremtiden. Med en lyd der er lyrisk legende, fyldt med sprængfulde flows og nærmest upoleret men autentisk, kan de slet ikke sammenlignes med nogle andre.

De optræder både fredag og lørdag på festivalen. Oplev Hunnid22 til en anderledes performance, som du formentlig ikke har set dem før på taget af Aros fredag kl. 19:30.

Foto: Hunnid22 Facebook-side

Fozza: To muligheder for at opleve Fozza i Aarhus på SPOT

Med drømmende melodier og jazzede harmonier udforsker FOZZA uforudsete romancer, seksualitet og det at være ung. Hendes vokaler tager lytterne med på en rutchebanetur fra det inderste mest skrøbelige til en mere rå og kraftig stemme, der før har været gemt bag de lyserøde skyer, som FOZZA oftest har svævet rundt på. Selvom FOZZA primært har bevæget sig indenfor R’n’B, er hun ikke bange for at prøve nye grænser af og eksperimentere.

Mon ikke Fozza spiller sin nyeste single ”SAD” på festivalen? Singlen blandt andre numre kan du se Fozza performe både fredag og lørdag. Fredag d. 6. maj spiller Fozza i Ungdomskulturhuset kl. 19:20 og igen lørdag i A-huset kl. 22:30. Fozza har lavet flere numre med Hunnid22, og et godt tip er at være der, når de optræder sammen på SPOT!

Foto: spotfestival.dk

Iris Gold: Lørdag i Musikhuset i Aarhus

Karismatiske Iris Gold har siden sin single-debut ‘Goldmine’ i 2015 imponeret musikfans og anmeldere med hendes legesyge blanding af genrer som soul, pop og rap – et farverigt flower power lydunivers, som hun kalder “Hippie Hop”. Hendes seneste single ‘Girl Pick Up Your Drum (GPUYD)’ er blevet til i samarbejde med den prisvindende sanger, sangskriver, musiker og Eurythmics-medstifter Dave Stewart.

Det er næsten uundgåeligt at komme i godt humør, når man lytter til Iris Gold’s ”Lover of My Own”, som du kan opleve lørdag d. 7. maj i Store Sal i Musikhuset kl. 23:45.

Julie Pavon: Lørdag på Allé Scenen i Aarhus

Julie Maria Hernandez Pavon Friis er en honduransk/dansk artist opvokset i Aarhus. I de seneste år har Julie arbejdet på hendes soloprojekt ‘Julie Pavon’ – en legeplads hvor hun kan eksperimentere med hendes umiddelbare og direkte tilgang til sangskrivning. ‘Jealous’ er Julie Pavons anden single og første internationale release, og den blev brugt som afsluttende track til Hermès FW 2022 Mens runway show i Paris i januar.

Selvom Julie Pavon ikke har udgivet uanede mængder af numre, er hun en artist, man formentlig bør holde øje med i fremtiden. Lørdag d. 7. maj kan du opleve Julie Pavons energiske optræden kl. 22 på Allé Scenen.

Tilbud i Aarhus

Vinsmagning
Kom til Winemakers Dinner med Francesca fra G.D. Vajra
Se tilbud
Elle Bella Aarhus
Chefs Menu hos Elle Belle
Se tilbud
1
Fantastisk grill tallerken med kebab
Se tilbud

I samme kategori

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Street-Food-sommerbio
Sk-rmbillede-2022-09-12-kl.-10.43.46
Aarhus-Series-1

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.