Dagens sparetip: Tjek om du har den billigste og bedste a-kasse

Sponsoreret indhold. 

Det kan være en god idé at undersøge markedet for at se, hvilke forskellige a-kasser der er til rådighed, og hvad de koster. På den måde kan du finde ud af, om du har et for dyrt medlemskab. Derudover er det vigtigt også at tage højde for andre faktorer, end prisen. Det kan være, at du får bedre service, i forhold til dit fagområde, eller bedre lønsikring ved en anden. Sørg derfor for at undersøge markedet grundigt, hvilke du kan gøre her: https://www.find-a-kasse-priser.dk/billig-a-kasse.php, så du vælger den bedst mulige løsning til dig.

Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige a-kasse

Det er vigtigt at vælge den rigtige a-kasse, da det kan have stor betydning for ens økonomi. En a-kasse er en arbejdsløshedskasse, som man kan melde sig ind i, og få dagpenge, hvis man bliver ledig. Dagpengesatsen vil være den samme uanset hvor man vælger at være medlem, da det er staten, som udbetaler dem, hvis ledighed. Der kan dog være store forskelle på de ekstra fordele der tilbydes. Det kan eksempelvis være rådgivning og kurser om jobsøgning og karriereudvikling. Det er vigtigt at undersøge hvilke ekstra services ens der tilbydes, så man kan få mest muligt ud af sit medlemskab.

Kig efter billig lønsikring

Lønsikring er en forsikring, som medlemmer at tegne i forlængelse af dagpenge. Det betyder, at hvis du bliver ledig og har brug for dagpenge, så vil du få udbetalt et supplerende beløb oveni, som afhænger af den løn, som du tidligere har tjent. Denne ydelse kan variere mellem de forskellige a-kasser, så derfor er det vigtigt også at kigge på hvad lønsikring koster, når du sammenligner overordnede priser. Dette kan være en god løsning for dig, der ønsker lidt mere tryghed i forbindelse med ledighed – da det giver dig mulighed for at have et fast beløb hver måned uanset hvor lang tid du er ledig.

Indtænk dit fagområde, når du søger

Der findes både tværfaglige og ikke tværfaglige a-kasser, som specialiserer sig i bestemte fagområder på arbejdsmarkedet. Det kan være en fordel af vælge en, som har indblik i det område du arbejder indenfor. I den forbindelse kan man spørge sin fagforening, hvilken a-kasse der er mest relevant for dig. Det kan også være en god ide at lave lidt research på nettet og undersøge, hvilke ydelser de forskellige tilbyder, så du kan finde den bedste løsning.

Det er altid en god ide at tjekke, om du har den billigste og bedste a-kasse. Der kan være store besparelser at hente ved at skifte til en anden.

Tilbud i Aarhus

Pinds cafe
Nyd lækker kaviar og champagne hos Pinds Café
Se tilbud
Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud
Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud

I samme kategori

pexels-cliff-booth-4058411
pexels-skylar-kang-6430746
nisonco-pr-and-seo-yIRdUr6hIvQ-unsplash
malte-helmhold-Lo2ejRzJDic-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1
Juliette-brunch-1

Forsiden netop nu

Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus
Bilforhandler Hyundai, Match Biler Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.