Dagens sparetip: Tjek om du har den billigste og bedste a-kasse

Det kan være en god idé at undersøge markedet for at se, hvilke forskellige a-kasser der er til rådighed, og hvad de koster. På den måde kan du finde ud af, om du har et for dyrt medlemskab. Derudover er det vigtigt også at tage højde for andre faktorer, end prisen. Det kan være, at du får bedre service, i forhold til dit fagområde, eller bedre lønsikring ved en anden. Sørg derfor for at undersøge markedet grundigt, hvilke du kan gøre her: https://www.find-a-kasse-priser.dk/billig-a-kasse.php, så du vælger den bedst mulige løsning til dig.

Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige a-kasse

Det er vigtigt at vælge den rigtige a-kasse, da det kan have stor betydning for ens økonomi. En a-kasse er en arbejdsløshedskasse, som man kan melde sig ind i, og få dagpenge, hvis man bliver ledig. Dagpengesatsen vil være den samme uanset hvor man vælger at være medlem, da det er staten, som udbetaler dem, hvis ledighed. Der kan dog være store forskelle på de ekstra fordele der tilbydes. Det kan eksempelvis være rådgivning og kurser om jobsøgning og karriereudvikling. Det er vigtigt at undersøge hvilke ekstra services ens der tilbydes, så man kan få mest muligt ud af sit medlemskab.

Kig efter billig lønsikring

Lønsikring er en forsikring, som medlemmer at tegne i forlængelse af dagpenge. Det betyder, at hvis du bliver ledig og har brug for dagpenge, så vil du få udbetalt et supplerende beløb oveni, som afhænger af den løn, som du tidligere har tjent. Denne ydelse kan variere mellem de forskellige a-kasser, så derfor er det vigtigt også at kigge på hvad lønsikring koster, når du sammenligner overordnede priser. Dette kan være en god løsning for dig, der ønsker lidt mere tryghed i forbindelse med ledighed – da det giver dig mulighed for at have et fast beløb hver måned uanset hvor lang tid du er ledig.

Indtænk dit fagområde, når du søger

Der findes både tværfaglige og ikke tværfaglige a-kasser, som specialiserer sig i bestemte fagområder på arbejdsmarkedet. Det kan være en fordel af vælge en, som har indblik i det område du arbejder indenfor. I den forbindelse kan man spørge sin fagforening, hvilken a-kasse der er mest relevant for dig. Det kan også være en god ide at lave lidt research på nettet og undersøge, hvilke ydelser de forskellige tilbyder, så du kan finde den bedste løsning.

Det er altid en god ide at tjekke, om du har den billigste og bedste a-kasse. Der kan være store besparelser at hente ved at skifte til en anden.

Tilbud i Aarhus

Brødrenes Bøffen Burger
Frokost menu hos Brødrenes Original
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud
Letz sushi
Sushi Sunday hos Letz Sushi
Se tilbud

I samme kategori

el-guitar
spacejoy-c0JoR_-2x3E-unsplash
pexels-raka-miftah-4253888
why-kei-8e2gal_GIE8-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Genbrugsbutikker i Aarhus
Restaurant Tangkroen Aarhus
Aarhus

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Tivoli friheden
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Tivoli friheden
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Restaurant Tangkroen Aarhus

Mad og drikke

photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023

Kultur og musik

Seal
Kvindernes Internationale Kampdag i Aarhus
Dracula--Aarhus-Teater-4-1
Valgaften-Svalegangen

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)