Bliv klogere på lån, inden du ansøger om et

Annonce:

Mange vælger at optage lån til forbrug, bolig og bil i Danmark. Ofte er summerne på disse områder så store, at det ikke altid er en realitet selv at punge ud for dem, hvorfor lån ofte bliver set om den eneste løsning. En lån kan uden tvivl være til gavn i nogle situationer, men det er enormt vigtigt at være indforstået for, hvad det er man skriver under på.

Er der noget bestemt du overvejer at låne penge til nu og her, men har svært ved at gennemskue mulighederne, samt hvad du skal være opmærksom på, så kan du med fordel læse med her. I denne artikel kan du gøre dig klogere på, hvordan du finder det rette lån, men også hvad du skal tænke over.

De mange lånemuligheder

Der er mange låneudbydere at vælge imellem og derfor giver det mening at tjekke flere muligheder ud. Brug LoanScouter til sammenligning af lån for et hurtigt overblik, så du selv sparer tid på denne opgave. LoanScouter er en direkte sammenligningstjeneste for netop lån. Siden er lavet med henblik på, at der skal være mere gennemsigtighed når låne interesserede skal tjekke deres muligheder ud.

Søg blandt forskellige lånetyper

På LoanScouter kan du tjekke forskellige lån ud alt efter, hvad du skal bruge pengene til. Du kan tjekke både billån, samlelån og mange flere. Det giver nemlig mening at søge efter den lånetype som passer til det behov, som du har.

Filtrer din søgning

Du kan ud fra et givent lånebeløb finde frem til de udbydere, som kan tilbyde dette. Når resultaterne dukker frem, er det nemt at gennemskue både lånebeløbene, det samlede kreditbeløb, ÅOP, løbetid og andre kundernes vurderinger.

Tidsbesparende og oplysende

Du kan spare tid ved at anvende en sammenligningstjeneste som LoanScouter, da du ikke selv behøver at finde frem til de forskellige udbydere selv. Transparens er nemlig en nøglefaktor via denne side.

Gennemgå dine økonomiske forhold

Inden du optager et lån og skriver under på det, så bør du sikre dig at du har penge nok hver måned til at dække afdraget på lånet. Der vil være en ny månedlig udgift, som kan give et hak i økonomien, derfor bør du tænke dig godt om.

Tjek på hvad du skriver under på

Har du helt styr på, hvad det er du skal betale til lånet og, hvad de samlede omkostninger bliver? Det er vigtigt at du ved, hvad lånet vil koste dig at tage. Hold øje med både kreditomkostninger, ÅOP og løbetid blandt andet.

Overvej om et lån er det bedste for dig

Det giver mening at gennemtænke din lånebeslutning grundigt. Overvej gerne om der er andre løsninger end netop at optage et lån, som du også skal tilbagebetale + gebyrer, renter og omkostninger. Du kan eventuelt overveje at lave en opsparingsplan, tage ekstra vagter på arbejdet eller måske sælge ud. Tænk alle de mulige alternativer du kan finde på, det kan hjælpe dig langt hen ad vejen. Det kan om ikke andet gøre, at du måske kun skal låne et mindre beløb.

Tilbud i Aarhus

Børneloppen gang
Genbrugsbørnetøj hos Børneloppen
Se tilbud
FEAST restaurant
Ad libitum mad og drikke hos FEAST
Se tilbud
Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud

I samme kategori

pexels-cliff-booth-4058411
pexels-skylar-kang-6430746
nisonco-pr-and-seo-yIRdUr6hIvQ-unsplash
malte-helmhold-Lo2ejRzJDic-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Forret
Fris-r-Aarhus
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Aarhus-Festuge-1

Forsiden netop nu

Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus
Bilforhandler Hyundai, Match Biler Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.