Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mega Kup: Det første indendørs second hand event i Aarhus fylder 17 år

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Mega Kup!

I år fylder Mega Kup! second hand event hele 17 år, hvilket gør eventet til det første i Aarhus af sin slags! Det populære event er altid fyldt med luksus second-hand tøj og masser af aarhusianere, der er på jagt efter at gøre et godt kup.

Sådan har det altså været i snart 17 år, og Mega Kup! ser kun ud til at have vokseværk. Tag din veninde under armen og besøg det snart 17-årige tøjmarked i Aarhus. Næste gang er den 4. juni

second hand
Foto: Mega Kup! Facebook

Fra en enlig stand på Ingerslev til DGI-huset midt i Aarhus

Rikke stod i regnen, da det øsede ned på tøjet, som hun lige stod klar til at sælge. Det ellers velbesøgte marked på Ingerslev Boulevard viste sig fra sin værste side: himlen havde åbnet sig og jaget loppegængerne væk.

Med en ærgerlig fornemmelse måtte hun pakke det drivvåde tøj ned og køre slukøret hjem. Dog fik hun en ide! Kunne hun mon skabe et indendørs loppemarked i Aarhus, hvor der udelukkende blev solgt luksus second-hand tøj?

”If you can dream it, you can do it” må være mottoet, som Rikke lever efter, for hun førte ideen ud i livet i april 2005. Hun tog fat i sin ven, som var bestyrer for Kupe. Her stablede de på Mega Kup! på benene, og markedet blev afholdt her i mange år.

Den store succes, som Mega Kup! fik gjorde, at Rikke måtte udvide til at have stande på Train også. Sidenhen er eventet blevet afholdt både i Turbinehallen og på Godsbanen. Nu afholdes det i DGI-huset med flotte, store, lyse lokaler centralt i Aarhus.

Book en stand eller gå shop-amok i genbrugstøj

Konceptet hos Mega Kup! er, at alle kan booke en stand og få solgt ud af garderoben. Det gælder både private, hobbyvirksomheder og erhvervsdrivende. Dog er det et krav, at tøjet er i god stand.

Hvis du blot ønsker at leje et lille bord eller et enkelt stativ, kan du sagtens det! Det er nemlig ikke nødvendigt at leje en stor stand på mange meter, hvis du kommer alene. Det vil sige, at du kan have en stand for 160kr. Dog er der mange, som danner en større stand med veninderne og får en hyggelig dag samtidig med, at de skåner miljøet og tjener til lommen.

Er du ikke ude på at sælge ud af garderoben, men derimod at fylde lidt op, skal du afsætte den første lørdag i måneden til dette!

Arrangementet afholdes fast den første lørdag i måneden og finder sted fra 12:00-15:00. Et godt tip er at komme i løbet af den første time for at få fat i de gode sager.

mega kup
Foto: Mega Kup! Facebookside

Det har snart været 17 gode år med Mega Kup!, og alt tyder på, at det kun bliver ved.

Hvis du er nysgerrig eller har brug for flere informationer, kan du finde dem på hjemmesiden her.

Tilbud i Aarhus

En aften på kroen
En aften på Kroen
Se tilbud
Royal Shawarma
Shawarma eller pita fra Royal Shawarma
Se tilbud
Royal Shawarma
Royal Shawarma - Royal menu
Se tilbud

I samme kategori

loulou-2
majmarked på jægergårdsgade
cocktailbarer i Aarhus
Fed fredag (5)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

loulou-2
Bertasminde
majmarked på jægergårdsgade
Frisør Aarhus

Populære kategorier

Information

Nyhedsmail

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.