ANNONCE

De fleste mennesker har nok benyttet en kantine på et tidspunkt i livet, enten på arbejdspladsen, skolen eller et helt tredje sted. Dertil er det for de fleste ikke overraskende at en pæn og behagelig kantine, hvor rengøringen er i top og stemningen høj, er en af de bedre kantiner.

Den gode kantine

Hvis alle kantiner skal opnå disse ovenstående kriterier, kræver det for det første en smart indretning, hvor komforten er i top, men også gode løsninger til driften og rengøringen af en kantine. Her kan det da være væsentligt, at påbegynde optimeringen ved kantinens kantinestole, for at opretholde den komfort som alle brugere bør opleve. Samtidig vil en meget nem og praktisk løsning til driften af en kantine, findes i en tipcontainer til affald. Disse løsninger kan alle findes hos AJ produkter, hvor også mange andre muligheder byder sig.

Find de rigtige kantinestole

Der er ikke noget værre end et ryglæn, som skærer dig i ryggen, eller et sæde, som ikke fungerer som et sæde skal. Samtidig skal der være rig mulighed for, at håndtere en kantinestol med let hånd, så enhver bruger, uden problemer, kan stable stolene sammen og på den måde bevare et flot udtryk i en kantine. Derfor er det enormt vigtigt, at finde en ergonomisk, smart og ikke mindst flot kantinestol, hvor alle kan få en behagelig bruger- og siddeoplevelse. Hos AJ produkter findes der et stort udvalg af kantinestole, som findes i flere forskellige farver, former og ikke mindst materiale. Om der er behov for en stol i plast, læder eller træ, som uanset materiale, er praktiske at håndtere, vil dette kunne findes og være med til at skabe en smart og komfortabel kantine.

Bevar den glade smiley

Hos enhver kantine er maden, som ofte udgangspunktet for, hvordan en kantine fungerer for sine brugere. Hertil er det da enormt væsentligt at driften i enhver kantine fungerer optimalt, for kantinens medarbejdere. At arbejde med mad er ofte et tungt og belastende job, og det kræver derfor nogle smarte og gode ergonomiske løsninger, for at bevare en god arbejdsplads og ikke mindst en behagelig, ren kantine. En løsning på det tunge arbejde og opretholdelsen af rengøringen i driften, er den ovennævnte tipcontainer. Ved inddragelse af et sådan produkt, som ligeledes kan findes i AJ produkters sortiment, kan dette mindske arbejdsskader, idet tunge skraldesække og andet affald blot kan transporteres og tippes ned i større affaldscontainerer.