Sådan får Trækompagniet succes med digital markedsføring

I en verden præget af teknologiske fremskridt og digitalisering er det vigtigt, at en virksomhed som Trækompagniet kender til vigtigheden i at arbejde med digital markedsføring. I kampen om forbrugernes opmærksomhed på de mange platforme er det blevet uundgåeligt at fokusere på at forbedre og optimere digital markedsføring. Ved at udnytte den stigende tilgængelighed af digitale kanaler og redskaber kan virksomheden nå ud til deres målgruppe og skabe en stærkere forbindelse. I denne artikel kigges der nærmere på virksomheden, Trækompagniet, og hvordan de kan arbejde med deres digitale markedsføring.

Start med at fokuser på sociale medier

Når det kommer til digital markedsføring, er sociale medier et af de mest effektive værktøjer. Dette skyldes, at man kan nå ud til et stort publikum på kort tid og forholdsvis billigt til sammenligning med fysiske reklamer i den virkelig verden. Derudover giver det mulighed for at skabe en direkte forbindelse mellem virksomheden og kunderne.

For at få mest muligt ud af annoncering på sociale medier bør man som virksomhed starte med at definere sin målgruppe og derefter vælge den platform, hvor målgruppen er. Trækompagniet, der sælger plankegulve, skal eksempelvis finde målgruppen, eksempelvis boligejere, som formodentligt vil være tilstede på Google og Facebook. Når man som virksomhed har valgt den rigtige platform, skal man lave en strategi for annonceringen. Dette inkluderer planlægning af indholdet, tidsplaner og budgetter samt overvågning af resultaterne. Her bør en virksomhed som Trækompagniet overveje, hvornår det vil give bedst mening at give den gas med annoncer og derefter fastlægge et bestemt budget til annoncering i en given periode. Løbende skal Trækompagniet også holde øje med annoncernes performance.

Kig også ind i organisk trafik fra Google samt Google-annoncering

Digital markedsføring handler også om organisk trafik fra Google (SEO) er en af de mest effektive måder en virksomhed kan øge sin egen synlighed på nettet. Det handler om at optimere hjemmesiden, så den bliver mere relevant for Google og dermed får en bedre placering i søgeresultaterne. Dette kan Trækompagniet gøre ved at skrive godt indhold med de rette søgeord og links, som er relevant for deres målgruppe, og som samtidig er optimeret til Google’s søgemaskine.

Google-annoncering er en anden metode en virksomhed kan øge sin egen synlighed på. Her handler det om at betale for annoncer på Google’s platforme, som vil give en virksomhed mulighed for at komme ud til flere potentielle kunder. Ved hjælp af sådanne annoncer kan en virksomhed som Trækompagniet målrette sine produkter (plankegulve) mod specifikke grupper af personer (boligejere), som har interesse i produktet ude på Google.

Hjemmesiden skal være brugervenlig

Det er også vigtigt, at en virksomheds hjemmeside er brugervenlig. Dette betyder, at det skal være let for brugeren at navigere rundt på siden og finde de informationer, som de søger. Dette kan Trækompagniet opnå ved at have et intuitivt design på hjemmesiden, der gør det nemt for brugeren at finde det, de leder efter. Dette kan også opnås ved at de har tydelige menuer og knapper til navigation samt tydelige overskrifter og tekst. Desuden bør hjemmesiden indeholde relevante billeder og videoer, der hjælper med at forklare produkterne eller tjenesterne bedre. Endelig bør hjemmesiden indeholde et responsivt design, så den fungerer godt til computere og smartphones.

Tilbud i Aarhus

Børneloppen gang
Genbrugsbørnetøj hos Børneloppen
Se tilbud
Det glade vanvid
Nyd en lækker hverdagsmenu
Se tilbud
Skærmbillede 2023-09-22 kl. 13.12
Kaffe til 20 kr. hos Social Foodies
Se tilbud

I samme kategori

pexels-cliff-booth-4058411
pexels-skylar-kang-6430746
nisonco-pr-and-seo-yIRdUr6hIvQ-unsplash
malte-helmhold-Lo2ejRzJDic-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
412-T2010.4-1
LePagnol

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.