Sådan får du råd til sommeren i Aarhus – alle prisklasser

ANNONCE

Det er sommer i Aarhus, og mens solen bager, er det tid til at slappe af. Mange holder ferie, når varmen peaker, og andre tager de fri for at være sammen med børnene. Og mens man har fritid, kommer pungen også op af lommen, og sommeren kan, som andre ferieperioder, gå hen og blive dyr. Derfor kan det være en god ide at overveje, hvordan man kan gøre sin sommer billigere – både hvis det er den store ferie, man vil ud på, eller hvis man bruger sommeren i de vante omgivelser. Det kan du få nogle tips til i denne artikel.

Få råd til de højere beløb

Er der en ferie under opsejling, eller vil du gerne holde en stor sommerfest for venner og familie? Så kan det være en god ide at lægge et budget på forhånd, så du ved, at du kan få råd til det senere. Hvis du dog ikke er vant til at ligge budget frem mod større udgifter, kan du opsøge en bank eller en finansiel servicevirksomhed som Sambla.dk og få indsigt i, hvordan du kan få råd til store køb.

Hvis der skal bruges mange penge, bør du være på forkant med købet, og det betyder at have fundet midlerne i god tid, inden du bruger dem. På denne måde bliver dine fremtidige økonomi ikke forstyrret, af dette ene store beløb.

Nyt ud af det gamle

I Danmark er der gode vaner for loppemarkeder, genbrug og byttehandler – og det gælder også i Aarhus. Hvis du vil have lidt mere på kistebunden til sommeren, bør du deltage i dem, enten for at sælge ud af gamle ting, du ikke bruger, eller for at finde noget af det, du mangler, billigere. Uanset hvordan du bruger loppemarkedskulturen, kan det hjælpe dig med at få råd til lidt mere, og det kan samtidig give en hyggelig sommerdag på markedet.

Gå på tilbudsjagt

Sidst men ikke mindstx kan man få råd til gode måltider eller billige drinks i Aarhus, hvis man ved, hvor man skal tage hen for at finde de gode tilbud. Hen over sommeren begynder mange restauranter på kampagner for at lokke gæster til, ligesom der kommer mange særlige madarrangementer i forskellige dele af byen. Så hvis maden skal være lidt lækrere en dag uden at blive for dyr, bør du undersøge de tilbud, der findes nær dig.

Sommeren kan ende med at blive dyr, og mange bliver overrasket over økonomien, når ferien er slut. Med disse råd kan du dog få større råderum og bedre overblik over økonomien hen over sommeren.

Tilbud i Aarhus

En aften på kroen
En aften på Kroen
Se tilbud
Doner-1024x702
Nyd en lækker Gemüse Döner
Se tilbud
Skærmbillede 2023-09-22 kl. 13.12
Kaffe til 20 kr. hos Social Foodies
Se tilbud

I samme kategori

pexels-cliff-booth-4058411
pexels-skylar-kang-6430746
nisonco-pr-and-seo-yIRdUr6hIvQ-unsplash
malte-helmhold-Lo2ejRzJDic-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
412-T2010.4-1
LePagnol

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.