Dette indhold er sponsoreret

Når folk hører ordet odds, så tænker de fleste nok med det samme på sport. Og det er da også sandt, at der findes et stort marked for odds på mange forskellige sportsgrene, særligt når større turneringer finder sted. Men ikke desto mindre kan du også oddse på andre ting, blandt andet på underholdningsprogrammer. Her gælder det samme, at bookmakers vurderer, hvem der står stærkest og svagest, og baseret på disse odds kan du spille på, hvem du tror vil gå videre og vinde eller forlade showet - præcist ligesom odds under en større sportsturnering. Du kan blandt andet oddse på Danmarks mest populære underholdningsprogram, X factor, som skal til at starte den 15. sæson af showet.

Spil på hvem der går videre og hvem der vinder

Odds på X factor 2022 baserer sig på, hvem der har størst mulighed for at gå videre og vinde. Men mulighederne for dine odds er mange, når du vil spille på et show som X factor. Først og fremmest kan du spille på, hvilken deltager du tror vil vinde X factor 2022. Det samme gælder for, at du kan spille på hvilken dommer der vil vinde X factor 2022. Hvis du ikke kun vil have spændingen fra odds med i det store billede, så kan du også spille med fra uge til uge. Her kan du nemlig spille på, hvem der stemmes ud af X factor næste gang, så det ugentlige afsnit af X factor bliver tilsat en anelse mere spænding.

Oddsene vil løbende blive opdateret, som showet tager sted. Der er derfor stor spænding på, hvordan oddsene vil blive tilrettelagt på de forskellige deltagere, så du kan begynde at lægge en plan for dine odds. Du kan allerede nu se oddsene på den vindende dommer. Her fører Thomas Blachman, som også tidligere har haft success og vundet hele showet med sine deltagere. Dernæst kommer Kwamie Liv, som er ny dommer og dermed ny spiller i hele X factor verdenen. De højeste odds er på Martin Jensen, som har siddet i dommerstolen før, men ikke desto mindre gjorde det mindre godt i tidligere sæsoner.

Følg linket og læs meget mere om de forskellige deltagere, og hold dig opdateret om de seneste odds på X factor. Du kan også læse meget mere om dommerne, konceptet bag X factor, samt se programmet for alle liveshowsene, som altså også er de shows, som du kan oddse på.