Hvorfor vælge mobilt bredbånd?

Annonce:

Den aarhusianske virksomhed Duka har efter mange års erfaring med IT-hjælp til private, og senere stor succes med billige mobilabonnementer, også valgt at tilbyde danskere mobilt bredbånd.

Mobilt bredbånd er generelt en mere og mere udbredt ting, og i flere og flere husstande erstatter det mobilebredbånd de traditionelle bredbåndsforbindelser. Mobil bredbånd er smart og kan for mange være den bedste og billigste bredbåndsløsning på markedet, men det kommer an på dine behov.

Derfor skal du vælge mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd har vundet indpas i det danske marked for dets fleksibilitet og pris. For med et mobilt bredbånd skal du ikke bekymre dig om du nu har de rette installeringer til din internetforbindelse eller om du skal betale for et besøg af tekniker. Nej, med et mobilt bredbånd får du nemlig et simkort (ofte med mulighed for at tilvælge en WiFi-router eller USB-dongle), som du kan have med dig hvor som helst. Vælger du en router med i dit mobile bredbåndsabonnement, kan du sætte simkortet deri. Routeren skal blot sættes til strøm for at den kan sende en traditionel WiFi-forbindelse ud. Du er altså ikke længere afhængig af internetstik i væggen og routeren placering er ikke længere begrænset til at skulle stå der, hvor internetstikket sidder i væggen. Nej, du kan nemt og roligt flytte den fra stuen til soveværelset eller viceversa.

Endnu smartere er det, at du faktisk også kan tage din router med det mobile bredbånd med i sommerhuset, i din ferielejlighed eller sågar med ud i Europa – helt uden meromkostninger.

Prøv Mobilt bredbånd med Duka

Derfor skal du IKKE vælge mobilt bredbånd

Den største ulempe ved mobilt bredbånd, må siges at være, at der oftest er begrænset dataforbrug. Du skal derfor danne dig et overblik over, hvad du egentlig bruger af data. Har du et dataforbrug der lyder på sporadisk streaming af TV og ellers kun generelt brug såsom surfing på internettet, tjekke e-mails osv. Vil et abonnement med 100 eller 500 GB være tilstrækkeligt for dig – og det kan du sagtens få i et mobilt bredbånd abonnement.

Sidst er det også vigtigt at finde ud af, hvordan din forbindelse er i dit hjem. Mobilt bredbånd kan ligesom din telefonforbindelse have dårlig dækning i dit område. Derfor kan det ske, at du vil opleve dårlig forbindelse i dit hjem, men ikke i dit sommerhus. Vælger du mobilt bredbånd fra Duka får du ikke blot Nordens bedste netværk, men du har heller ikke binding eller oprettelsesgebyr.

Det betyder, at du nemt og billigt kan prøve mobilt bredbånd fra Duka. Har du dårlig forbindelse, sender du det bare tilbage.

Tilbud i Aarhus

Brødrenes Bøffen Burger
Få 15% studierabat hos Brødrenes Original
Se tilbud
Kylling avocado
Sandwich og juice hos Bite & Juice
Se tilbud
Børneloppen gang
Genbrugsbørnetøj hos Børneloppen
Se tilbud

I samme kategori

pexels-cliff-booth-4058411
pexels-skylar-kang-6430746
nisonco-pr-and-seo-yIRdUr6hIvQ-unsplash
malte-helmhold-Lo2ejRzJDic-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Forret
Fris-r-Aarhus
Genbrugsbutikker i Aarhus
Aarhus-Festuge-1

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.