Hvorfor vælge mobilt bredbånd?

Annonce:

Den aarhusianske virksomhed Duka har efter mange års erfaring med IT-hjælp til private, og senere stor succes med billige mobilabonnementer, også valgt at tilbyde danskere mobilt bredbånd.

Mobilt bredbånd er generelt en mere og mere udbredt ting, og i flere og flere husstande erstatter det mobilebredbånd de traditionelle bredbåndsforbindelser. Mobil bredbånd er smart og kan for mange være den bedste og billigste bredbåndsløsning på markedet, men det kommer an på dine behov.

Derfor skal du vælge mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd har vundet indpas i det danske marked for dets fleksibilitet og pris. For med et mobilt bredbånd skal du ikke bekymre dig om du nu har de rette installeringer til din internetforbindelse eller om du skal betale for et besøg af tekniker. Nej, med et mobilt bredbånd får du nemlig et simkort (ofte med mulighed for at tilvælge en WiFi-router eller USB-dongle), som du kan have med dig hvor som helst. Vælger du en router med i dit mobile bredbåndsabonnement, kan du sætte simkortet deri. Routeren skal blot sættes til strøm for at den kan sende en traditionel WiFi-forbindelse ud. Du er altså ikke længere afhængig af internetstik i væggen og routeren placering er ikke længere begrænset til at skulle stå der, hvor internetstikket sidder i væggen. Nej, du kan nemt og roligt flytte den fra stuen til soveværelset eller viceversa.

Endnu smartere er det, at du faktisk også kan tage din router med det mobile bredbånd med i sommerhuset, i din ferielejlighed eller sågar med ud i Europa – helt uden meromkostninger.

Prøv Mobilt bredbånd med Duka

Derfor skal du IKKE vælge mobilt bredbånd

Den største ulempe ved mobilt bredbånd, må siges at være, at der oftest er begrænset dataforbrug. Du skal derfor danne dig et overblik over, hvad du egentlig bruger af data. Har du et dataforbrug der lyder på sporadisk streaming af TV og ellers kun generelt brug såsom surfing på internettet, tjekke e-mails osv. Vil et abonnement med 100 eller 500 GB være tilstrækkeligt for dig – og det kan du sagtens få i et mobilt bredbånd abonnement.

Sidst er det også vigtigt at finde ud af, hvordan din forbindelse er i dit hjem. Mobilt bredbånd kan ligesom din telefonforbindelse have dårlig dækning i dit område. Derfor kan det ske, at du vil opleve dårlig forbindelse i dit hjem, men ikke i dit sommerhus. Vælger du mobilt bredbånd fra Duka får du ikke blot Nordens bedste netværk, men du har heller ikke binding eller oprettelsesgebyr.

Det betyder, at du nemt og billigt kan prøve mobilt bredbånd fra Duka. Har du dårlig forbindelse, sender du det bare tilbage.

Tilbud i Aarhus

Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud
Pondus
Spis til (næsten) halv pris på 40 populære restauranter
Se tilbud
To der spiser på Restaurant Malt
Lækker 7 retters menu på Restaurant Malt
Se tilbud

I samme kategori

tipaarhus.dk - fdm
pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1
Sankt Hans MIBpakhusene
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.