Guide: Nye, lækre lejeboliger i Aarhus

Det er næsten ligegyldigt, hvilken vej du kaster en sten i Aarhus, så skal den nok ramme et nybyggeri. Med andre ord bliver der bygget ufattelig meget – faktisk så meget at det kan virke uoverskueligt. Men fortvivl ikke for nu har TipAarhus samlet en guide med 6 nybyggerier i Aarhus, der måske kunne interessere dig, der står og mangler tag over hovedet.

Bækkelundshusene i Risskov

Bækkelundshusene i Aarhus lejeboliger
Foto: Lokalbolig

Drømmer du om at bo i en ny bolig i naturskønne omgivelser kun en kort cykeltur fra Aarhus centrum? Så er Bækkelundshusene måske noget for dig. Her kan du nyde tilværelsen i et historisk smukt og attraktivt område, hvor skov, vand og byliv harmonerer.

I Bækkelundshusene er der både plads til studerende, singler, par og venner, der gerne vil have en aktiv hverdag i grønne omgivelser.  Lokalbolig er mæglerne bag disse lejligheder, og du kan tjekke Bækkelundshusene og meget andet ud på deres hjemmeside.

Virke-teglgården er spritnyt og alsidig

Virke-teglgården for ældre
Foto: Danbolig

Er du til blandt de lidt ældre beboer, der står og mangler en bolig, så kan det være, at denne lækre mulighed er noget for dig. Virke-Teglgården er et nyt boligfællesskab med 34 veldesignede byboliger for alle over 50 år uden hjemmeboende børn.

Beboerne i Virke deler et skønt alrum med spisekøkken, terrasse og byhave. Herudover er der adgang til et værksted for håndværk og kreativt arbejde og dyrkningsfaciliteter i det grønne område ved Aarhus Å, som man deler med beboerne i naboejendommene. Danbolig byder indenfor

Tulipanrækkerne med terrasse eller altan

Tulipanrækkerne i Tilst
Foto: EDC

Tuli­pan­ræk­ker­ne byder på 2-3 værelses lejligheder beliggende i enten stueplan eller på 1. sal og med enten terrasse eller altan.

Lejligheden byder dig ind i et rummeligt køkken-alrum med plads til både spiseplads og opholdsområde. I køkken-alrummet er der placeret store vinduer og direkte adgang til lejlighedens altan. Det gør det ekstremt rummeligt og nemt at overskue.

Derudover, har alle lejlighederne både vaskemaskine og tørretumbler. Du skal til Tilst, men det er altså det værd, når du opdager, hvor dejlig naturen er lidt uden for byen. Du kan altid kigge nærmere på EDCs hjemmeside.

Tilbage i Risskov

Risskovhusene i Aarhus
Foto: Nybolig

Her får du en toplækker lejlighed, der har alle bekvemmeligheder til rådighed. Du har apotek, slagter, fitness og fem supermarkeder lige om hjørnet. Desuden er du tæt på midtbyen, skov og strand. Så kigger du efter lejeboliger i Aarhus, så led ikke længere.

Der er et lækker, stort terrasseområde. Du får alt i hårde hvidevarer, fri parkering lige ved døren, stort rummeligt badeværelse. Det er Nybolig, der inviterer indenfor i Risskovhusene. Du kan finde mere information her.

Der er massere af nyt og lækkert i Risskov

Vindrosen lejeboliger i Aarhus
Foto: Nybolig

Beliggende i Risskov, nærmere bestemt Vindrosen. Her kan du blive den heldige lejer, hvor det omkransende og allerede eksisterende villakvarter er med til at skabe en tryg og rolig atmosfære, idet placeringen er trukket væk fra trafikstøj fra de omkringliggende store veje.

I kort afstand er der offentlig transport, et væld af handlemuligheder – herunder både Veri Centeret, Meny og Netto få hundrede meter derfra. I gåafstand har man også den populære bager MIB, hvor man kan hente rundstykkerne på vej hjem.

Lisbjerg – Made in Aarhus

Lisbjerg lejeboliger i Aarhus
Foto: Danbolig

Kun 18 min. fra Aarhus, mellem grønne bakkedrag, letbane ligger Lisbjerg med udsigt over Aarhusbugten. Her finder du 97 lejligheder og 118 rækkehuse som er tegnet af Lendager Group med flere upcyclede materialer fra Aarhus og omegn, heraf navnet, Lisbjerg – Made in Aarhus (MIAA).

Lisbjerg – Made in Aarhus byder på 2-5 værelses lejligheder fra kr. 7.700 og rækkehuse i 1 eller 2 plan fra 9.100 med lækkert interiør og egen altan eller terrasse. Nogle fantastiske lejeboliger i Aarhus. Du kan finde mere om Lisbjerg på Danboligs hjemmeside.

Mangler du stadig inspiration, så kan du altid kigge inde på boligsiden.dk. De har fingeren på pulsen, når det kommer til boliger.

Tilbud i Aarhus

Pondus
Spar 33% på 40 populære restauranter
Se tilbud
1
Fantastisk grill tallerken med kebab
Se tilbud
Flødebollekursus
Flødebollekursus hos Social Foodies
Se tilbud

I samme kategori

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
studierabat-billede

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Aarhus september 2023 aktiviteter
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Genbrugsbutikker i Aarhus

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
studierabat-billede
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.