Guide: Bilforhandlere i Aarhus

Overvejer du at købe bil? I Aarhus har vi et hav af dygtige bilforhandlere, og det kan være svært at overskue, hvem der forhandler hvilke bilmærker. Derfor har vi her lavet en guide, hvor du kan få overblik over, hvor i Aarhus du kan købe de mest populære bilmærker.   

Bilforhandler af Tesla i Aarhus

Tesla bilforhandler Aarhus
Foto: Tesla

Er drømmebilen en Tesla, så skal du besøge Teslas eget bilhus i Aarhus V, som er eneste forhandler af Tesla i Aarhus. Her får du kompetent vejledning til dit køb af Tesla bil. Sælgerne er eksperter i Tesla og sælger naturligvis udelukkende Teslaer. 

Har du lyst til en prøvetur, kan du selvfølgelig få det, men måske har du også bare brug for at høre mere om, hvad du egentlig får, hvis du køber en Tesla. Du kan besøge Tesla Aarhus alle hverdage kl. 10-17 samt lørdag og søndag kl. 10-16. 

Hvor: Tesla Aarhus, Bredskiftevej 18-20, 8210 Aarhus
Hjemmeside: Tesla Aarhus

Bilforhandler af VW i Aarhus

Volkswagen bilforhandler Aarhus
Foto: Volkswagen

Overvejer du at købe en VW bil, står de hos Volkswagen i Risskov klar til at hjælpe. Volkswagen Risskov er autoriseret VW forhandler, så du finder ikke nogen, der ved mere om netop VW. 

Volkswagen i Risskov har altid de nyeste VW modeller stående, men der er også rig mulighed for at se sortimentet af brugte VW biler. Bilhuset holder åbent alle hverdage kl. 9-17:30 samt lørdag og søndag kl. 11-16.

Volkswagen har også en afdeling i Højbjerg, så hvis det passer dig bedre, kan du også besøge dem der. Åbningstiderne er de samme. 

Hvor: Volkswagen Risskov, Ravnsøvej 5, 8240 Risskov
Volkswagen Højbjerg, Øster Parkvej 12-16, 8270 Højbjerg
Hjemmesider: Volkswagen Risskov og Volkswagen Højbjerg

Bilforhandler af Honda i Aarhus

Honda bilforhandlere Aarhus
Foto: Koch Biler

Er du på udkig efter en Honda bil, er der flere muligheder. Koch Biler har to bilhuse, som forhandler Honda. De ligger i henholdsvis Viby og Egå. 

Koch Biler er én af Aarhus’ ældste bilforhandlere og har siden 1966 forhandlet og serviceret Honda biler. Faktisk er Koch Biler Danmarks ældste Honda forhandler. Både Koch Biler i Viby og Egå har åbent alle hverdage kl. 9-17:30 samt søndag kl. 11-17. 

I Aarhus har vi derudover Terminalen i Risskov, som også er forhandler af Honda. Terminalen en landsdækkende bilforhandlerkæde, og du finder et stort udvalg af både nye og brugte Honda biler. Terminalen står klar til at hjælpe og vejlede dig alle hverdage kl. 9-17:30 samt søndag kl. 11-16. 

Hvor: Koch Biler, Gunnar Clausens Vej 10-12, 8260 Viby J
Koch Biler, Åmarksvej 2, 8250 Egå
Terminalen Aarhus, Grenåvej 337, 8240 Risskov
Hjemmesider: Koch Biler og Terminalen Aarhus

Bilforhandler af BMW i Aarhus

BMW bilforhandler, Bayern AutoGroup Aarhus
Foto: Bayern AutoGroup Aarhus

Skal din næste bil måske være en BMW, så er det Bayern AutoGroup i Aarhus, der kan hjælpe dig. Bayern er autoriseret BMW forhandler og specialist. Ingen kender de forskellige BMW-modeller, som de gør hos Bayern AutoGroup, så du er altså i helt trygge hænder her. 

Bayern AutoGroup Aarhus forhandler både nye og brugte BMW biler. Bilhuset har åbent alle hverdage kl. 9-17:30 samt søndag kl. 11-16.

Hvor: Bayern AutoGroup Aarhus, Blomstervej 4 A, 8210 Aarhus
Hjemmeside: Bayern AutoGroups Aarhus

Bilforhandler af Mercedes i Aarhus

Mercedes bilforhandler, Ejner Hessel Aarhus
Foto: Ejner Hessel

Er drømmebilen en Mercedes, er det Ejner Hessel i Tilst, du skal omkring. Hos Ejner Hessel er du i trygge hænder med bilhusets 50 års erfaring. Du kan selvfølgelig få en prøvetur samt få professionel vejledning til dit køb af Mercedes bil.

Ejner Hessel er endda Danmarks største forhandler af premium biler fra Mercedes-Benz, så du finder ikke et sted med større udvalg. Bilhuset har åbent alle hverdage kl. 8-17:30 samt søndag kl. 11-16. 

Hvor: Ejner Hessel, Agerøvej 49, 8381 Tilst
Hjemmeside: Ejner Hessel Aarhus

Bilforhandler af Audi i Aarhus

Bilforhandler Aarhus, Audi
Foto: Audi

Ønsker du dig en Audi bil, så skal du selvfølgelig besøge Audi Aarhus. Bilhuset er autoriseret Audi forhandler, og med Audi som eneste forhandlende mærke, er de specialister. 

Audi Aarhus står klar til at give dig kompetent rådgivning og finde netop dén Audi, der passer til dine behov. Bilhuset har åbent alle hverdage kl. 9-17:30 samt lørdag og søndag kl. 11-16.

Hvor: Audi Aarhus, Ravnsøvej 5, 8240 Risskov
Hjemmeside: Audi Aarhus

 

Bilforhandlere af Peugeot i Aarhus

Bilforhandler Peugeot Aarhus, P. Christensen
Foto: P. Christensen

Leder du efter en dygtig forhandler af Peugeot i Aarhus, er der to autoriserede forhandlere. P. Christensen i Risskov er den ene, som har indgående kendskab til Peugeot, og en kundetilfredshed der er meget høj.

Uanset om det er en familievenlig SUV, en hurtig bybil eller en rummelig varevogn, du mangler, så kan de hjælpe dig med at finde den rette Peugeot hos P. Christensen i Risskov. Bilhuset holder åbent alle hverdage kl. 8:30-17:30 samt søndag kl. 11-16. 

Den anden autoriserede forhandler af Peugeot i Aarhus er C. A. Larsen Automobiler i Viby. Her finder du ligeledes et stort udvalg af Peugeout biler, nye som brugte. 

Hos C. A. Larsen Automobiler i Viby gør de en dyd ud af at møde dig som kunde i øjenhøjde. Du kan derfor forvente både personlig og kompetent service. C. A. Larsen Automobiler har åbent alle hverdage kl. 9-17:30 samt søndag kl. 11-16. 

Hvor: P. Christensen, Risskov, Ravnsøvej 12, 8240 Risskov
C. A. Larsen Automobiler, Viby, Hasselager Allé 3, 8260 Viby J
Hjemmesider: P. Christensen Risskov og C. A. Larsen Automobiler Viby

Bilforhandlere af Kia i Aarhus

Bilforhandlere. Kia Aarhus
Foto: Kia Aarhus

Er det en Kia, du overvejer som din næste bil, så har vi to dygtige forhandlere i Aarhus. En af dem er Kia Aarhus, som er autoriseret Kia forhandler. Bilhuset går også under navnet Nellemann og har eksisteret i Aarhus siden 2003. 

De har derfor mange års erfaring i at give den bedste service og vejledning, når det kommer til Kia biler. Kia Aarhus har både nye og brugte biler, som står klar til at blive prøvekørt. Bilhuset har åbent alle hverdage kl. 9-17:30 samt lørdag og søndag kl. 11-16. 

En anden dygtig forhandler af Kia i Aarhus er Pedersen & Nielsen i Risskov. Det er ligeledes en autoriseret Kia forhandler. Bilhuset tilbyder både nye og brugte Kia biler. I salgsafdelingen står de altid klar til at hjælpe og vejlede dig grundigt i dit køb af Kia bil. Pedersen & Nielsen holder åbent alle hverdage kl. 9-17:30 samt lørdag og søndag kl. 11-16. 

Hvor: Kia Aarhus, Jens Juuls Vej 14, 8260 Viby J
Pedersen & Nielsen, Risskov, Ravnsøvej 2, 8240 Risskov
Hjemmesider: Kia Aarhus og Pedersen & Nielsen Risskov

Bilforhandlere af Hyundai i Aarhus

Bilforhandler Hyundai, Match Biler Aarhus
Foto: Match Biler Aarhus

Er du på udkig efter forhandlere af Hyuandai biler i Aarhus, så er der også her to gode muligheder. Du kan besøge MatchBiler i Viby, som er autoriseret Hyuandai forhandler siden 1995. 

Hos MatchBiler i Viby kan du forvente god og kompetent service fra eksperter i netop Hyundai. Bilhuset holder åbent alle hverdage kl. 8:30-17:30 samt lørdag og søndag kl. 11-16. 

Endnu en forhandler af Hyundai biler i Aarhus, er Terminalen i Aarhus. Den landsdækkende bilforhandlerkæde er også eksperter i Hyundai. De kan derfor give dig lige den rådgivning, som du har brug for, hvis du overvejer at købe en Hyundai bil. Terminalen i Risskov holder åbent alle hverdage kl. 9-17:30 samt søndag kl. 11-16. 

Hvor: Match Biler, Fabrikvej 16, 8260 Viby J
Terminalen Aarhus, Grenåvej 337, 8240 Risskov
Hjemmesider: Match Biler og Terminalen Aarhus

Bilforhandler af Volvo i Aarhus

Bilforhandler af Volvo Aarhus, Pedersen & Nielsen
Foto: Pedersen & Nielsen

Skal mærket være Volvo, er det Pedersen & Nielsen i Risskov, der kan hjælpe dig. Pedersen & Nielsen er nemlig autoriseret Volvo forhandler, og de tilbyder både nye og brugte Volvo biler. Pedersen & Nielsen har åbent alle hverdage kl. 9-17:30 samt lørdag og søndag kl. 11-16. 

Hvor: Pedersen & Nielsen, Risskov, Ravnsøvej 2, 8240 Risskov
Hjemmeside: Pedersen & Nielsen Risskov

Bilforhandlere af Ford i Aarhus

Bilforhandler af Ford, Via Biler FordStore
Foto: Via Biler FordStore

Ford er også et af bilmærkerne, som Pedersen & Nielsen er autoriseret forhandler af. Så hvis du er på udkig efter en ny eller brugt Ford bil, så kan du få kompetent vejledning og service hos Pedersen & Nielsen i Risskov. 

Men i Aarhus har også Via Biler FordStore, som har et kæmpe udvalg af Ford Biler. Bilhuset ligger i Aarhus V, og her får du altså en ganske unik Ford-oplevelse. 

Via Biler FordStore er nemlig én af Fords bare fem flagship-forretninger i Danmark. Det betyder, at du finder det absolut største udvalg af Ford biler hos Via Biler FordStore. Bilforhandleren holder åbent alle hverdage kl. 9-17:30 samt lørdag og søndag kl. 11-16. 

Hvor: Via Biler FordStore, Vintervej 11, 8210 Aarhus V
Pedersen & Nielsen, Risskov, Ravnsøvej 2, 8240 Risskov
Hjemmesider: Via Biler FordStore Aarhus V og Pedersen & Nielsen Risskov

 

Bilforhandlere af Citroën i Aarhus

Bilforhandler af Citroën, Poul Rasmussen Aarhus
Foto: Poul Rasmussen Aarhus

Aarhus har hele tre forskellige forhandlere af Citroën, som alle er autoriserede. Poul Rasmussen Bilcenter i Aarhus N er en af dem. Faktisk er dette bilhus mærket som Citroën Elite Forhandler 2023. Poul Rasmussen Bilcenter har åbent alle hverdage kl. 9-17:30 samt søndag kl. 11-16. 

Uggerhøj i Tranbjerg er også autoriseret Citroën forhandler, som har mærkat som eliteforhandler af Citroën. Uggerhøj har et stort udvalg af Citroën biler, som passer til ethvert behov. Bilhuset har åbent alle hverdage kl. 9-17:30 samt søndag kl. 11-16.

C. A. Larsen Automobiler i Viby er ligeledes forhandler af Citroën. Bilhuset tilbyder både nye og brugte Citroën biler og selvfølgelig kompetent vejledning. C. A. Larsen Automobiler har åbent alle hverdage kl. 9-17:30 samt søndag kl. 11-16.

Hvor: Poul Rasmussen Bilcenter, Graham Bells Vej 15, 8200 Aarhus N
Uggerhøj, Slet Parkvej, 8310 Tranbjerg
C. A. Larsen Automobiler, Viby, Hasselager Allé 3, 8260 Viby J
Hjemmeside: Pouls Rasmussen Bilcenter Aarhus , Uggerhøj Tranbjerg og C. A. Larsen Automobiler

Tilbud i Aarhus

Pondus
Spar 33% på 40 populære restauranter
Se tilbud
Pinds cafe
Nyd lækker kaviar og champagne hos Pinds Café
Se tilbud
Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud

I samme kategori

Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1
Forret

Forsiden netop nu

Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus
Bilforhandler Hyundai, Match Biler Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.