Aarhus bliver grønnere – ZENZ åbner en bæredygtig frisørsalon d. 1. september

Zenz åbner deres første salon i Jylland beliggende på Vestergade 6A i Aarhus. Der afholdes reception d. 2/9 2022 fra kl. 15-18 i selve salonen, hvor alle er velkomne til at komme og hilse på. ZENZ tilbyder goodiebags til de første 50 kunder, samt økologiske snacks og drikkevarer.

Bæredygtighed uden kompromisser

ZENZ
Foto: ZENZ produkter

 

ZENZ er Danmarks største grønne frisørkæde. En skønhedsbehandling hos ZENZ er ren forkælelse. Vores dygtige stylister sørger for, at dit hår bliver smukt og sundt, mens du kan nyde en ren feel good-stund i dejlige omgivelser.

Udover ekspert-behandling fra stylisterne, så kan du også nyde friskbrygget økologisk kaffe eller te, en skøn hovedbundsmassage samt et afslappende fodbad med ZENZ’ egne økologiske olier.

Hos ZENZ kan du være 100% sikker på, at vi har lige så stor fokus på din sundhed, som til kvaliteten af vores håndværk. Lækkert hår kræver ingen brug af skadelig kemi. Som certificeret Grøn Salon har ZENZ aktivt valgt udelukkende at bruge produkter, der ikke er potentielt sundheds- eller miljøskadelige.

Der er ingen begrænsninger af den grund. Du kan få lyse striber eller farvet håret i et væld af farver. Vores hårfarver er så milde, at de kan bruges af allergikere og gravide.

 

Læs også: Guide til de 5 bedste frisør i Aarhus

 

ZENZ har udviklet sin egen professionelle produktserie med hår- og hudpleje, som bruges i salonerne. Stylisterne sammensætter produkterne, som bruges ved behandlingen, ud fra hver enkelt kundes behov og ønsker.

ZENZ har siden åbningen af den første salon i 1999 arbejdet for at forbedre forholdene for både kunder og kollegaer i skønhedsbranchen. Skønhed skal ikke koste miljøet eller vores sundhed noget.

Vores nye ZENZ-salon

ZENZ salon
Foto: ZENZ salon

 

Salonen er indrettet funktionelt, enkelt og med bæredygtighed i fokus. Indretningen indbyder også til dialog og fællesskab med andre kunder og frisører. Salonen er indrettet med genanvendt træ og Re-Plastic produkter i form af skranker, reoler og anden inventar. Re-Plastic omdanner brugte Carlsberg DraughtMaster fustager til nye møbler. Møblerne får et flot grønt marmor-look.

ZENZ Refill er tilgængeligt i Aarhus-salonen. Et bæredygtigt genopfyldningskoncept, hvor kunder kan genbruge deres tomme emballage ved at få nyt produkt fyldt i. Det dygtige team består både af stylister og elever, som har stor erfaring bl.a. ved diverse photoshoots og modeshows.

Sammen skaber de en salon med masser af forkælelse og ekspertviden om trends, sundt og smukt hår samt bæredygtige skønhedsprodukter.

Her kan du bestille tid eller læse mere om ZENZ

Tilbud i Aarhus

Café stiften
Morgenmad hos Café Stiften
Se tilbud
Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud
Letz sushi
Sushi Sunday hos Letz Sushi
Se tilbud

I samme kategori

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1
Sankt Hans MIBpakhusene
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.