Anmeldelse af weekendbrunch hos Restaurant Mejeriet

På en solskinsfyldt søndag i marts lagde vi vejen forbi Mejeriet, der ligger i naturskønne omgivelser på smukke Vilhelmsborg i Mårslet nær Aarhus. De fleste lørdage og søndage kan man nyde en lækker brunch-buffet. Der serveres friskbagt brød fra eget bageri og et væld af hjemmelavede specialiteter.

 

Læs også: Men hvem er Casablanca Familien egentlig?

Brunch hos Restaurant Mejeriet

Buffet anretning
Foto: Buffet anretning

 

De fleste lørdage og søndage mellem kl. 9.00 – 12.00 kan du booke bord hos Restaurant Mejeriet til brunch-buffet til 325 kr. pr. person. Børn under 2 år er gratis, og børn på 2-5 år er halv pris. Din reservation er gældende i 2 timer, så kom endelig til tiden, så du har mulighed for at udnytte tiden til fulde.

Vi blev budt velkommen i de rustikke, stemningsfulde og hyggelige lokaler. Der var stillet an med alt, hvad hjertet begære. Der er en intim, hyggelig og rolig atmosfære.

 

Restaurant Mejeriet
Foto: Restaurant Mejeriet

 

Vi startede med quinoa ”bircher” grød og græsk yoghurt, anrettet i små glas, og hvor vi selv kunne tilføje lækre hjemmelavede toppings. Der var både cremet saltkaramel, æblesmør, sæsonens marmelader, müsli, havregryn, nødder, kokosflager, rabarber, tranebær mm. Hertil fik vi en lille kold og forfriskende ingefærshot, frisk æblemost og appelsinjuice.

Herefter gav vi os i kast med det lækre hjemmelavede brød fra deres eget bageri Mor Anna, og sprøde knækbrød med lækre oste for enhver smag, hjemmelavet rullepølse, kyllingesalat med urter, laksesalat med kapers og dild, cremecheese med purløg, pesto, tomatkompot og humus. Der var selvfølgelig også æg og lun leverpostej samt små smagfulde grøntsagstærter og frikadeller.

 

Hjemmebagt brød
Foto: Hjemmebagt brød

 

Med alle de utroligt smagfulde anretninger er det svært ikke at spise sig mæt i det første, man smager på, men vi fandt plads til både en spændende perle couscous med granatæble, mynte og saltet agurk samt en perlebyg med aivar, svampe og perleløg.

Slutteligt nød vi de små kager – både Mor Annas kokostoppe, chokoladebrownies og hindbærsnitter – med en kop økologisk te fra Fredsted og en kop økologisk Per Larsen kaffe.

Læs også: 4 glutenfrie bagerier i Aarhus

 

Brunch oplevelse i smukke omgivelser

Restaurant Mejeriet tager brunch-oplevelsen til et højere niveau, og hvis du er vant til brunch-buffet, som man kender den fra caféerne langs åen, så er dét her noget helt andet. Maden og de mange specialiteter er hjemmelavede og smagfulde. Så det kan virkelig betale sig at kigge uden for Aarhus’ bymidte, når du skal forkæle dig selv og én, du holder af på en søndag.

 

Mejeriets opgivelser
Foto: Mejeriets opgivelser

 

Hvis vejret er godt, kan du slutte oplevelsen af med en hyggelig gåtur i området omkring Mejeriet. Det ligger i et smukt naturområde med skove og stier. Solen skinnede på denne vindstille søndag, hvor vi var forbi, og gåturen med fyldte maver og tilfredse smagsløg var en perfekt afslutning på formiddagen.

Læs også: Her får du den bedste brunch i Aarhus.

Tilbud i Aarhus

Okkels is
Lej din egen isbar hos Okkels
Se tilbud
Café stiften
Morgenmad hos Café Stiften
Se tilbud
Det glade vanvid
Nyd en lækker hverdagsmenu
Se tilbud

I samme kategori

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Forret
Fris-r-Aarhus
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Aarhus-Festuge-1

Forsiden netop nu

Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus
Bilforhandler Hyundai, Match Biler Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.