Anmeldelse af weekendbrunch hos Restaurant Mejeriet

På en solskinsfyldt søndag i marts lagde vi vejen forbi Mejeriet, der ligger i naturskønne omgivelser på smukke Vilhelmsborg i Mårslet nær Aarhus. De fleste lørdage og søndage kan man nyde en lækker brunch-buffet. Der serveres friskbagt brød fra eget bageri og et væld af hjemmelavede specialiteter.

 

Læs også: Men hvem er Casablanca Familien egentlig?

Brunch hos Restaurant Mejeriet

Buffet anretning
Foto: Buffet anretning

 

De fleste lørdage og søndage mellem kl. 9.00 – 12.00 kan du booke bord hos Restaurant Mejeriet til brunch-buffet til 325 kr. pr. person. Børn under 2 år er gratis, og børn på 2-5 år er halv pris. Din reservation er gældende i 2 timer, så kom endelig til tiden, så du har mulighed for at udnytte tiden til fulde.

Vi blev budt velkommen i de rustikke, stemningsfulde og hyggelige lokaler. Der var stillet an med alt, hvad hjertet begære. Der er en intim, hyggelig og rolig atmosfære.

 

Restaurant Mejeriet
Foto: Restaurant Mejeriet

 

Vi startede med quinoa ”bircher” grød og græsk yoghurt, anrettet i små glas, og hvor vi selv kunne tilføje lækre hjemmelavede toppings. Der var både cremet saltkaramel, æblesmør, sæsonens marmelader, müsli, havregryn, nødder, kokosflager, rabarber, tranebær mm. Hertil fik vi en lille kold og forfriskende ingefærshot, frisk æblemost og appelsinjuice.

Herefter gav vi os i kast med det lækre hjemmelavede brød fra deres eget bageri Mor Anna, og sprøde knækbrød med lækre oste for enhver smag, hjemmelavet rullepølse, kyllingesalat med urter, laksesalat med kapers og dild, cremecheese med purløg, pesto, tomatkompot og humus. Der var selvfølgelig også æg og lun leverpostej samt små smagfulde grøntsagstærter og frikadeller.

 

Hjemmebagt brød
Foto: Hjemmebagt brød

 

Med alle de utroligt smagfulde anretninger er det svært ikke at spise sig mæt i det første, man smager på, men vi fandt plads til både en spændende perle couscous med granatæble, mynte og saltet agurk samt en perlebyg med aivar, svampe og perleløg.

Slutteligt nød vi de små kager – både Mor Annas kokostoppe, chokoladebrownies og hindbærsnitter – med en kop økologisk te fra Fredsted og en kop økologisk Per Larsen kaffe.

Læs også: 4 glutenfrie bagerier i Aarhus

 

Brunch oplevelse i smukke omgivelser

Restaurant Mejeriet tager brunch-oplevelsen til et højere niveau, og hvis du er vant til brunch-buffet, som man kender den fra caféerne langs åen, så er dét her noget helt andet. Maden og de mange specialiteter er hjemmelavede og smagfulde. Så det kan virkelig betale sig at kigge uden for Aarhus’ bymidte, når du skal forkæle dig selv og én, du holder af på en søndag.

 

Mejeriets opgivelser
Foto: Mejeriets opgivelser

 

Hvis vejret er godt, kan du slutte oplevelsen af med en hyggelig gåtur i området omkring Mejeriet. Det ligger i et smukt naturområde med skove og stier. Solen skinnede på denne vindstille søndag, hvor vi var forbi, og gåturen med fyldte maver og tilfredse smagsløg var en perfekt afslutning på formiddagen.

Læs også: Her får du den bedste brunch i Aarhus.

Tilbud i Aarhus

Flødebollekursus
Flødebollekursus hos Social Foodies
Se tilbud
Børneloppen gang
Genbrugsbørnetøj hos Børneloppen
Se tilbud
Brødrenes Bøffen Burger
Frokost menu hos Brødrenes Original
Se tilbud

I samme kategori

photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Aarhus-Festuge-1
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Restaurant Tangkroen Aarhus
Juliette-brunch-1

Forsiden netop nu

Tivoli friheden
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus
Restauranter Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Tivoli friheden
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Restaurant Tangkroen Aarhus

Mad og drikke

photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023

Kultur og musik

Seal
Kvindernes Internationale Kampdag i Aarhus
Dracula--Aarhus-Teater-4-1
Valgaften-Svalegangen

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)