Annonce:

Efter lang tids venten har byens hårdt prøvede restauranter fået lov til at genåbne. De kan nu igen invitere til bords og servere køkkenets smagfulde herligheder - også gennem Early Bird.

Spis til næsten halv pris indtil 14 juni

EarlyBird.dk er en appetitvækkende restaurant-tjeneste, som i samarbejde med mange af byens bedste restauranter, sælger dagens sidste ledige borde til en fordelagtig pris.
Helt præcis sparer du altid 1/3 af menuprisen og t.o.m. 14. juni får du endda EKSTRA 10% (udover de i forvejen 33%) skåret af din menupris, når du booker bord gennem Early Bird og bruger koden: RESTAURANT10

Lad mundvandet løbe og bliv fristet af Early Birds omfattende menukort, der spænder fra Middelhavets klassikere til saftige, argentinske bøffer, mellemøstlige aromaer og Asiens farverige og raffinerede smagsgivere.

Der samarbejdes med køkkener fra alle verdenshjørner, kvaliteten er høj og der er flotte anbefalinger fra både gæster, madanmeldere og internationale madmedier.

Udvalget af restauranter skifter dagligt ligesom menuerne, der sammensættes af restauranterne selv. Du kan kun booke bord til samme aften, til gengæld får du altid skåret 1/3 af prisen.

Nedenfor kan du læse lidt mere om udvalgte restauranter, som alle er en del af tilbuddet ved Early Bird. Udvalget er stort efter restauranternes genåbning – Du kan se den komplette oversigt med restauranter på Early Birds hjemmeside.

Dauphine
Prisklasse: 250-450 kr.
Her er køkkenets ambition at skabe velsmagende og æstetiske retter, der harmonierer mellem de franske køkkenteknikker og danske kvalitetsråvarer. Resultatet er 5-stjernet stjernedrys i både AOA, Aarhus Stifttidende og Jyllands-Posten.
Her kan du læse mere om Dauphine, eller booke et bord.

Restaurant Dauphine

Karma Sushi
Prisklasse: 150-250 kr.
Et fusionskøkken, der kåres til til 'Bedste Sushi 2018’ af magasinet SMAG AARHUS’s læsere. Få dine sanser simuleret med forskellige smagskomponenter, konsistenser og råvarer som er tilberedt med en bæredygtig tankegang i mente.
Her kan du læse mere om Karma Sushi, eller booke et bord.

Karma Sushi

Restaurant Ombord
Prisklasse: 200-250 kr.
Grundstenene er lagt og bygger på: hygge, sublimt håndværk og god energi. Her kan mundvandet løbe i vand over nordiske delikatesser, uprætentiøse anretninger, der har smæk på smag og sanseoplevelser.
Her kan du læse mere om Restaurant Ombord, eller booke et bord.

Restaurant Ombord

Restaurant Komfur
Prisklasse: 150-250 kr.
Læg vejen forbi Guldsmedgade og smag på køkkenets franske herligheder, der følger det klassiske brasserie-køkken. Stedets ægte bistrocharme og gennemførte håndværk bifaldes med 4 stjerner.
Her kan du læse mere om Restaurant Komfur, eller booke et bord.

Restaurant Komfur

Restaurant Slap Af
Prisklasse: 200-250 kr.
Nyd køkkenets franske teknikker og smagsnuancer. Menukortet byder på smagfuld gastronomi tilberedt af sæsonens råvarer og Nordens vilde natur. Et populært spisested, hvortil lækre cocktails også kan nydes.
Her kan du læse mere om Restaurant Slap Af, eller booke et bord.

Restaurant Slap Af

Restaurant Mellemrum
Prisklasse: 200-250 kr.
Jyllands-Posten fremhæver menukortets gennemgående velsmag, og 5 stjerner tildeles.
Her får du nordisk gastronomi, hvortil kokkens personlige touch fryder både øjne og mund.
Her kan du læse mere om Restaurant Mellemrum, eller booke et bord.

Restaurant Mellemrum

Se også vores andre guides til restaurant oplevelser i Aarhus.