Tips til NorthSide Festival: Dét skal redaktionen høre

NorthSide er tilbage i Eskelunden med fantastisk stemning, lækker vegansk festivalmad og ikke mindst rigtig god musik. Er du i tvivl om, hvilke koncerter du skal høre på Northside Festival i år, så læs med nedenfor, hvor TipAarhus guider dig til de koncerter, du bare ikke må gå glip af.

Efter en del kritik ovenpå sidste års festival, tyder noget på, at der er blevet lyttet til festivalgæsterne. Northside åbner i år med en opgraderet festival med plads til flere cykler, mere personale, bedre sikkerhed med lukning af Åhavevej samt shuttle busser hver 10. minut mellem banegården og Circle K ved Skanderborgvej. Lyder det ikke meget godt?

Northside Festival er samtidig frontløber, når det kommer til snasket festivalmad. Her var festivalen sidste år den allerførste til at servere ene plantebaseret mad på pladsen. Det viste sig at være en kæmpe succes, så her er virkelig også noget at glæde sig til.

Vi må selvfølgelig ikke glemme al musikken, og her har Northside ramt et line-up i år, som både inkluderer rock, elektronisk, pop og indie. Og så er der også et par upcomers at finde på programmet.

Læs hvad redaktionen skal høre her!

 

Eee Gee | Prisma

Northside koncerter
Foto: northside.dk

Maiken Gadegård, skribent på TipAarhus

”Jeg skal uden tvivl sikre mig en plads til Prisma, når de to ultra-seje fynske søstre Sirid og Frida Møl Kristensen indtager Nova scene med stor musik og lige så stort pandehår. Jeg elsker et godt rock-nummer og her leverer Prisma altså bare med numre som ‘Seven Greedy Girls’ og ’I Never Wanted To Meet You’.

Jeg skal også have mig et skud popmusik, og det bliver til Eee Gees koncert. Her skal jeg bare lade mig synke helt ned i Eee Gees lækre, melankolske musikunivers. ’Killing It’ er er blevet min absolutte favorit, men jeg håber også på at høre ’Bad Person’ og ’Favourite Lover’.”

Koncert med Eee Gee: Fredag d. 2. juni klokken 14, NOVA.
Koncert med Prisma: Lørdag d. 3. juni klokken 17, NOVA.

 

Benjamin Hav og Familien

Northside festival koncerter
Foto: northside.dk

Jacob Stensdal Nord, partner TipAarhus

”Jeg glæder mig utroligt meget til at opleve Benjamin Hav og Familien på Northside festival. Jeg har længe været fan af deres energiske musik og deres karismatiske optræden, og jeg er sikker på, at deres koncert på Northside vil være noget helt specielt. Jeg er sikker på, at deres hits som ‘Den Dejligste Boy’, ‘Musse’ og ‘Cannelloni & Kød’ vil sætte gang i en fantastisk fest. Jeg kan ikke vente med at træde ind i deres liveunivers og opleve det uforventede sammen med tusindvis af andre musikelskere på Northside festival.”

Koncert: Fredag d. 2. juni klokken 18.15, ASTRA.

 

Kind mod Kind

Northside festival koncerter
Foto: northside.dk

Jens-Emil Nørgaard, Skribent på TipAarhus

”Jeg ELSKER at lytte til en god popslasker, og så ELSKER jeg at danse. Det kan man altså til Kind mod Kind. De spillede på den Aarhusfunderede festival, SPOT Festival, for ikke så længe siden. Her fik jeg dem desværre ikke hørt, så nu glæder jeg mig til at spidse ørene og pudse danseskoene til det, jeg forventer, bliver en eftermiddagsfest uden sidestykke.

Hvis man stadig er i tvivl, så kan jeg fortælle, at forsangeren Julius Amdisen kan ramme en soleklar falset – den helt høje tone, som vi også kender fra en af mændene bag superbaskeren, Stor Mand, nemlig Andreas Odbjerg.

Julius Amdisens stemme kan man lukke øjnene og forsvinde sporløst i, mens hans synger et nummer som ’Du gør mig blind’. Det bliver muligvis koncertens helt store højdepunkt, hvis jeg skulle tage et kvalificeret gæt. Glæd dig!”

Koncert: Torsdag d. 1, juni klokken 15, NOVA.

Muse

Muse Northside koncerter

Jesper Langhoff Andersen, partner TipAarhus

”Jeg glæder mig virkelig til at opleve Muse på Northside festival i år! Jeg har været en stor fan af deres musik i årevis, og deres innovative og eksperimentelle tilgang til rockmusikken har altid fascineret mig. Jeg glæder mig især til at høre deres live-optræden, da jeg ved, at de er kendt for deres spektakulære shows og store energi på scenen. Deres musik er så kraftfuld og inspirerende, og jeg er sikker på, at det kommer til at være en uforglemmelig oplevelse at høre dem spille live!”

Koncert: Torsdag d. 1. juni klokken 23.30, ASTRA.

 

The 1975

The 1975
Foto: northside.dk

Josephine Holde Thomsen, praktikant på TipAarhus

”Jeg glæder mig allermest til at høre The 1975! Jeg tror det bliver en kæmpe dansefest, og jeg glæder mig til at føle viben. Jeg har aldrig hørt dem live, så det ser jeg virkelig frem til. Jeg er særligt vild med, hvordan bandet kombinerer elementer af pop, rock og elektronisk musik. Personligt skal jeg stå og skråle med på ‘It’s not living, If not with you’ og forhåbentlig ‘Girls’. Jeg beklager på forhånd for min elendige sangstemme, som forhåbentligt er helt forsvundet efter NorthSide.”

Koncert: Fredag d. 2. juni klokken 23, ECHO.

 

Nik & Jay

Nik & Jay Northside
Foto: northside.dk

Anna Boddum Bjerregaard, skribent på TipAarhus

“Jeg kan slet ikke vente til Nik & Jay går på scenen på Northside! De er et ægte 00’er navn, og da jeg selv er født i 2001, har de altid været en stor del af musikken for mig. Nik & Jay har holdt pause med koncerter i knap fire år, og derfor bliver det bare mega fedt at høre dem live igen på Northside! Jeg glæder mig især til at skråle med på gode gamle bangers som ‘Hot!’ og ‘En dag tilbage’. Det fede ved Nik & Jay er, at de henvender sig til flere aldre. Jeg, på 22 år, synes deres musik er god – og det samme gør min mor på 51 år!”

Koncert: Fredag d. 2. juni klokken 21.15, ASTRA.

 

Pil

Northside Pil koncert
Foto: northside.dk

Elisa Mortensen, skribent på TipAarhus

”Jeg glæder mig ekstra meget til at høre Pil spille på Nortshide i år. Jeg synes, at hun er en af de dygtigste upcoming kunstnere i Danmark lige nu, og så oser hun bare af girl-power. Hendes tekster er smukke og levende, så man får lyst til at synge med under hele koncerten. Jeg hørte hende spille på SPOT Festival, hvor hun virkelig skabte en god stemning og fest med sit nærvær, sin smukke stemme og de lækre dansetrin. Det skal nok blive en kæmpe fest, som jeg i hvert fald ikke vil gå glip af.”

Koncert: Fredag d. 2. juni klokken 14, ECHO.

Tilbud i Aarhus

To der spiser på Restaurant Malt
Lækker 7 retters menu på Restaurant Malt
Se tilbud
Flødebollekursus
Flødebollekursus hos Social Foodies
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud

I samme kategori

Sankt Hans MIBpakhusene
Gedulgt bar
Earlybird
Det sker i Aarhus i maj

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Sankt Hans MIBpakhusene
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.