Dette indhold er sponsoreret

Det kan være rigtigt hyggeligt med pigetur til Århus, hvor man har muligheden for både at shoppe, opleve forskellige ting og selvfølgelig bare hygge sig sammen. Hvis du har planlagt en tur med din gode veninde til Århus, men ikke helt ved, hvad I skal lave endnu, kan du læse videre her for at finde inspiration og ideer.

Få lavet negle og spis lækker frokost

Der er en masse forskellige ting, som dig og din veninde kan lave, mens I er i Århus. En af dem kunne for eksempel være noget som at få lavet jeres negle, så de bliver rigtigt flotte. Det er jo altid rart at få ordnet sine negle, så de igen bliver super fine at se på. Du finder negle i Aarhus her. Så kan I begge få lavet et flot sæt negle.

Efter at have fået lavet jeres negle, kan I finde et sted, som I kan spise frokost. Hvis I er helt vilde med lækker vietnamesisk mad, kan I besøge Cáfe Me and Me i Aarhus. Her kan I få blandt andet poke bowls og en masse andet lækker mad.

Overvej disse steder

Der er en masse forskellige ting, man kan lave, når man er i Århus. I kan derfor overveje noget som for eksempel en tur ind i botanisk have, hvor der vil være mulighed for at se en masse smukke planter og blomster i disse kæmpe store drivhuse. I kan også tage et smut forbi kunstmuseet ARoS, og blandt andet opleve den populære ”regnbue”, der har udsigt over det meste af byen.

I kan også besøge dyrehaven, hvor der er mulighed for at fodre blandt andet dådyr og hjorte, hvilket uden tvivl også vil være en rigtig hyggelig aktivitet. Dette er altså tips til en hyggelig dag i Århus med din bedste veninde.