Tip: Spisebordsstolene du ikke bliver træt af

Dette indhold er sponsoreret

Nogen gange skal man investere i nye møbler, men hvor kan det dog være en svær beslutning. Hvilken slags skal man vælge, hvilken stil – og hvilke holder bedst til en travl familie, hvor mælkeglasset hurtigt bliver væltet ud over både borde og stole?

Du tænker måske, at de klassiske stole mest af alt er for dem, som ikke har børn og mælk flyvende rundt i lokalet fra tid til anden. Det er dog lidt af en myte. Ganske rigtigt kan klassiske danske stole hurtigt blive en dyrere affære, men der er en grund til, at mange af disse stole er blevet så populære, som de er.

Disse stole er nemlig blevet købt af alle typer familier – også dem, som har en travlt hverdag med børn. Stolene holder i lang tid, og præcis dét er noget, som mange børnefamilier også kan værdsætte. Når man køber en stol i god kvalitet og som kan holde i utrolig mange år, skal man nemlig ikke tænke på at købe nye stole gang på gang.

Y-stolen

Y-stolen er en af de absolut mest kendte klassiske stole af Hans J. Wegner. Denne stol vandt alles hjerter lige så snart, den blev produceret første gang. Stolens ryg er formet som et y, hvilket også hurtigt gav stolen tilnavnet Y-stolen. Oprindeligt blev stolen nemlig døbt CH24 tilbage i tidernes morgen, da den første gang blev designet og produceret.

Denne spisebordsstol er kendt for at være en af de klassiske – ikke blot grundet dens tidløse design samt enkle linjer – men også på grund af dens absolutte holdbarhed, som har gjort den populær blandt flere forskellige slags husholdninger. Y-stolen kan findes både i de travle børnefamilier, men også hos det moderne storby-par, som ingen børn har.

Elbow chair

Denne stol har fået sit tilnavn som Elbow Chair, hvilket betyder albuestolen på dansk, grundet dens design. Designet støtter nemlig både albue og læn. Denne stol er grundet dens design blevet kendt for at være ekstra behagelig at sidde i.

Foruden dens komfortable design, er Elbow Chair også blevet kendt for dens meget moderne – dog samtidig klassiske – udseende. Det er bestemt en stol, som man vil lægge mærke til i spisestuen. Stolen vandt yderligere en designpris i New York tilbage i 2005 kaldet ICFF Editors’ Award, hvilket tydeligt er et bevis på, at stolen også har fået meget opmærksomhed i udlandet.

CH26

Vi har valgt at blive i Hans J. Wegners designunivers og fremhæve denne CH26 stol. Denne har et andet look end de 2 foregående, idet den har en flettet sæde. Sædet kan minde om sædet på Y-stolen, hvorimod resten af stolen har lignende træk med eksempelvis Elbow Chair samt den kendte CH23.

Tilbud i Aarhus

Tangkroen-brunch-buffet-06-scaled
Nyd en lækker Kronch
Se tilbud
Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud

I samme kategori

pexels-cliff-booth-4058411
pexels-skylar-kang-6430746
nisonco-pr-and-seo-yIRdUr6hIvQ-unsplash
malte-helmhold-Lo2ejRzJDic-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
smykbar-1
412-T2010.4-1

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.