Kom til Winemakers Dinner med Francesca fra G.D. Vajra
Smag en lækker 5-retters menu med 10 tilhørende vine
1.349 kr. pr. person
Kom med til en udsøgt vinsmagning hvor Francesca fra G.D. Vajra og Steffen Villadsen fra Sjette Frederiks kro deler ud af deres store viden om vin.
Francesca kommer fra det italienske vinhus G.D. Vajra. Vinhuset ligger tæt på Barolo by og er kendt for deres helt fantastiske vin. På aftenen smager du på 10 skønne vine ved siden af en udsøgt 5-retters menu fra Sjette Frederiks kro. En helt fantastisk aften, som enhver vinelsker sent vil glemme!
Her er aftenensprogram
Francesca har taget nogle fremragende vine med fra Italien, som du selvfølgelig skal smage. Alle de skønne vine vil naturligvis blive kommenteret af Francesca Vajra. Derudover skal du også smage på en udsøgt 5-retters menu fra Sjette Frederiks Kro. Her er programmet for aftenen:
Velkomst med snacks og bobler
Aftenen starter kl. 18.30, hvor Sjette Frederiks Kro slår dørene op og byder velkommen med bobler og snacks. Efterfølgende tages der hul på aftenens fem retter.
Vin:
D.S. Della Neve Rosé Spumante
Første ret:
Carpaccio med tørrede tomater, olivenolive, 36 måneder parmesan, ristede hasselnødder og reduceret kirsebæreddike.
Vine:
2022 Barbera d’alba, D.O.C., G.D. Vajra
2021 Langhe Rosso, D.O.C., G.D. Vajra
Anden ret:
Håndlavet æggeblommeravioli med mascarpone, brunet smør og salvie
Vine:
2021 Langhe Nebbiolo Clare JC, DOC, G.D. Vajra
2020 Barbera Freisa, D.O.C., G.D. Vajra
Tredje ret:
Langtidstilberedt dansk nakkefilet serveret med danske majs og intens kyllingesauce med stegte hjerter, blåbær og revet 100% chokolade.
Vine:
2021 Barbera d’Alba, D.O.C. Superiore, G.D. Vajra
2019 Barolo, D.O.C.G., Albe, G.D. Vajra
Fjerde ret:
Ragout af braiserede oksehaler og kantareller tilsmagt – med rødvinsreduktion.
Vine:
2017 Barolo, D.O.C.G., Bricco Viole, G.D. Vajra
2013 Barolo, D.O.C.G., Ravera G.D. Vajra
Femte ret:
Mazerin med brændte mandler og hyldeblomst.
Vin:
2022 Moscato d’Asti, D.O.C.G., G.D. Vajra