Monday Madness hos Letz Sushi

Letz sushi logo

Spar -25 %

Nu får du -25% på sushi takeaway* om mandagen hos LETZ SUSHI!

De kalder det MONDAY MADNESS, og rabatten gælder i alle LETZ SUSHI’s restauranter med undtagelse af Tivoli Food Hall. Når du bestiller sushi via letzsushi.dk, skal du blot aktivere rabatten i check-out.

*Rabatten gælder kun om mandagen og kun takeawaybestillinger. Du kan afhente i eller få leveret din takeaway fra alle LETZ SUSHI’s restauranter pånær Tivoli Food Hall. Rabatten gælder ikke bestillinger via eksterne partnere (Wolt og Takeout) og den kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Tipaarhus

Monday Madness
Foto: Letz Sushi Monday Madness

 

-25% på sushi takeaway hver mandag

God mad spreder glæde, og det samme gælder gode tilbud. Hos LETZ SUSHI har de altid spændende tilbud på sushi og andre lækkerier, så du kan glæde dine smagsløg og din bankbog på én og samme tid.

Alle deres tilbud med sushi har den samme høje kvalitet, som du kender fra dine restaurantbesøg hos dem. Da sushi består af få ingredienser, er alle råvarerne fremtræden i smagsoplevelsen, hvorfor kvaliteten er så vigtig for dem.

Når du vælger et godt tilbud hos LETZ SUSHI, vælger du desuden at slå et slag for verdenshavene. Al den fisk, du finder på deres menukort, er nemlig fanget med respekt for naturen. De er fuldt certificeret i bæredygtigt og ansvarlig fanget fisk, og hver dag arbejder de på at blive endnu mere bæredygtige. Når du gør brug af vores sushi-tilbud, får du derfor serveret sushi, der er lavet med fokus på havets balance.

 

 

Har du lyst til at nyde din sushi derhjemme, kan du bestille den som takeaway. Du kan vælge, om du selv vil hente din mad hos din lokale LETZ SUSHI, eller om du vil have den leveret hjem til dig.

Flere af vores sushi-tilbud gælder også takeaway. Hvis du gerne vil nyde et godt tilbud og et lækkert måltid derhjemme, kan du derfor med fordel undersøge, om et af vores tilbud er relevante for dig.

Med takeaway fra LETZ SUSHI får du både et godt tilbud og et sundere alternativ end meget andet takeaway. Sushi er rig på smag, samtidig med at fisken indeholder gode næringsstoffer.

Flere tilbud

Letz sushi
Sushi Sunday hos Letz Sushi
Se tilbud
Brødrenes Bøffen Burger
Frokost menu hos Brødrenes Original
Se tilbud
Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud

Seneste artikler

Tivoli friheden
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Aarhus

Mest læste

Aarhus-Festuge-1
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Juliette-brunch-1
Restaurant Tangkroen Aarhus

Forsiden netop nu

Tivoli friheden
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus
Restauranter Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Tivoli friheden
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Restaurant Tangkroen Aarhus

Mad og drikke

photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023

Kultur og musik

Seal
Kvindernes Internationale Kampdag i Aarhus
Dracula--Aarhus-Teater-4-1
Valgaften-Svalegangen

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)