Lækker 7 retters menu på Restaurant Malt
Spændende social dining koncept
295 kr. pr. person
Hos Restaurant Malt kører de deres menuer som social dining, der består i flere mindre retter serveret på tallerkener á flere omgange. Herfra deler man maden i mellem sig, ved at tage en portion over på sin egen tallerken.
Alle menuer er sammensat efter kokkens valg – og Restaurant Malts køkkenchefer, Morten og Andreas, tager altid udgangspunkt i sæsonens råvarer og har fokus på både bæredygtighed og høj kvalitet. Jessica, deres restaurantchef, er uddannet ølsommelier og har nøje udvalgt specialøl til retterne, så maden og drikkevarer komplimentere hinanden og sætter prikken over i’et. Så derfor anbefaler de selvfølgelig vores ølmenu til maden.
Hvem er bag Restaurant Malt?
Restaurant Malt – Øl & Lounge er en del af en større virksomhed, som hedder Turbinehallen ApS. Som navnet indikerer råder vi også over Turbinehallen, som ligger nede ved Sydhavnen i Aarhus C. Vi er vilde med lokaler med historie, og Turbinehallen var i sin tid el- og kraftværk, som leverede el og fjernvarme til Aarhus. Vi har siden år 2003, haft fornøjelsen af at holde alverdens fester i den gamle smukke hal. Derudover forpagter vi café johan r og Maestro Brasserie & Cocktails i Musikhuset samt Musikkonservatoriets kantine.